Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Security πλέον για τη φύλαξη του ΔΑΚ Αγρινίου – Τέλη Γενάρη έτοιμο το Κολυμβητήριο


Μόνο δυο ήταν θέματα στην ημερήσια διάταξη της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου. Στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού που αποφασίστηκε έγινε συζήτηση και για το ποσό που θα διατεθεί για τη φύλαξη του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου. Συγκεκριμένα πρόκειται να ανατετεί σε ιδιωτική εταιρεία security να εποπτεύει τη νύχτα το ΔΑΚ Αγρινίου....

Ο δήμος Αγρινίου μετά τα απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στους χώρους του ΔΑΚ Αγρινίου και το γενικεύμενο αίσθημα ανασφάλειας που υπάρχει σε αθλητές και σωματεία που χρησιμοποιούν το ΔΑΚ, αναγκάστηκε να καταφύγει στη λύση της security για τη φύλαξη του ΔΑΚ Αγρινίου. Ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου αναφέρθηκε ενδεικτικά στην κλοπή χιλιάδων λίτρων πετρελαίου που παρατηρήθηκε πριν λίγες μέρες.
Συζήτηση στη διάρκεια της συνεδρίασης με αφορμή ερώτηση του Στ. Μερμίγκη έγινε και για το κολυμβητήριο στο ΔΑΚ Αγρινίου που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δεν έχει ανοίξει στην ώρα του. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ν. Γκρίζης το κολυμβητήριο αντιμετώπιζε μια σειρά προβλήματα που μάλιστα του στερούσαν και τη σχετική αδειοδότηση. Μετά τις εργασίες που έγιναν το κολυμβητήριο θα είναι έτοιμο να δεχθεί και πάλι τους αθλήτές και τους νέους της περιοχής στα τέλη του μήνα, ενώ την προσεχή εβδομάδα θα ενημερωθούν σχετικά και τα σωματεία.

agrinioculture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο