Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

O Τρυφιάτης Πάνος υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία

         Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, θα είναι ο οικονομολόγος Πάνος Τρυφιάτης.  Ο γνωστός  Ξηρομερίτης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν υποψήφιος με το ίδιο κόμμα και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007. 
      Με εμπειρία στα κοινά, ιδιαίτερα αγαπητός, με έντονη Πατριδοτοπική δράση, ο Πάνος Τρυφιάτης θεωρείται από πολλούς η καλύτερη δυνατή επιλογή για την δημοκρατική παράταξη.
      Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά κάποιοι τον πίεσαν σε τοπικό επίπεδο, ώστε να δεχτεί να κατέλθει ως υποψήφιος, όμως μετά από επαφή με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο είπε «ναι» στην κάθοδο του, ως  υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ........



     Αν αναλογιστούμε λοιπόν, πως σε αυτές τις εκλογές πρέπει να αναζητήσουμε στα ψηφοδέλτια ικανούς ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά και αγάπη για την περιοχή, η επιλογή του Παναγιώτη Τρυφιάτη, είναι μία από τις καλύτερες.

8 σχόλια:

  1. στις εκλογες αυτες στηριζουμε πολιτικες κομματων και οχι ατομα.....στηριζοντας τρυφιατη ,επιλεγεις την πολιτικη συμπραξη νδ πασοκ...ευχαριστω δεν θα παρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΟ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΓΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΡΕΙ ΕΚΕΙ. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μονη πολιτικη δυναμη που μπορει να ξαναθεσει τη πατριδα σε τροχια αναπτυξης ειναι η ΝΔ. σε ολα τα γκαλοπ ο λαος εμπιστευεται τον σαμαρα και οχι τον τσιπρα με τις ιδεες του.οι πασοκοι πολιτικοι του συριζα,οι πασοκοι του πασοκ και οι πασοκοι του γιωργακη ειναι αυτοι που μας φερανε εδω που ειμαστε και επειδη εχουν μαθει μια χαρα τη τεχνη του προπετασματος και της παραλλαγης προσπαθουν να επανελθουν βρισκοντας καθε τεχνασμα. γιατι πραγματι ο συριζα ειναι ενα τεχνικο κατασκευασμα. δε μας ενδιαφερουν καποιοι ακροαριστεροι με ιδεες βορειας κορεας που υπαρχουν εκει ή οι ακροδεξιοι της χρυσης αυγης. αυτοι ειναι μια ελαχιστη μειοψηφια και παντα ετσι θα ειναι. μας ενδιαφερουν οι πεπλανηθεντες πατριωτες σοσιαλιστες που βλέπουν την αληθεια καθως και οι πατριωτες νεοδημοκρατες να στηριξουν αντωνη σαμαρα και νδ. η μονη λυση σημερα ειναι αυτη. συνεργασια πατριωτικων φιλελευθερων δεξιων και σοσιαλιστικων δυναμεων και αποκλεισμος των ακρων που μονο δεινα θα φερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ 0146. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΖΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 18 ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΓΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 12 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ. ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ. Υ.Γ. ΤςΛςΥΤΑΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ . ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη ο συριζα που πηρε απο το πασοκ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ. ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΙΔΕΕΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι στον συμμαθητή Πάνο στο δρόμο που διάλεξε να βαδίσει ορθά, να μην ξεχάσει όσα διδαχτήκαμε από τους εμπνευσμένους μας δασκάλους και να υπηρετήσει με αξιοπρέπεια όσους τον ψηφίσουν.
    Γιώτα Δ.Τσιλίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει δικιο ο 1:00 φιλε πανο,παμε και μονοι μας στην Ν.Δ αν θελουμε δεν χρειαζομαστε μεσολαβητη,νομιζω θα ηταν πιο λεβεντικο και ξηρομεριτικο αν εβαζες με την νεα δημοκρατια αλλα το κρατας για τις επομενες εκλογες που θα εχεται συγχωνευτει και επισιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο