Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

O Γιάννης Ζαφειρόπουλος στηρίζει Βενιζέλο

Πολιτική Δήλωση Γιάννη Ζαφειρόπουλου:
«Στηρίζω και ψηφίζω ΠΑΣΟΚ…»

    Ο πρ. Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Γ. Ζαφειρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση εν' όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015:

      «Οι μεθαυριανές εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015 είναι οι κρισιμότερες μιας μακράς περιόδου μετά την Μεταπολίτευση του 1974 κατά την οποία λειτούργησε άψογα η πολιτική δημοκρατία στον τόπο μας ενώ έγιναν σταθερά βήματα προόδου στη λειτουργία της κοινωνικής και οικονομικής δημοκρατίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Παγκοσμιοποίησης..............

 
Στις σημερινές συνθήκες είναι ορατή η εκλογική προήγηση των κομμάτων εξουσίας -ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ- χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί και επιβληθεί η νέα εκδοχή του λεγόμενου μικρού δικομματισμού. Έτσι καθίσταται αποφασιστικός ο ρόλος του κόμματος εκείνου που θα αναδειχθεί τρίτη εκλογική δύναμη, στη διαμόρφωση των μετεκλογικών εξελίξεων. Το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος επέτυχαν να καταδείξουν πλήρως την αναγκαιότητα ανάδειξης του ΠΑΣΟΚ ως τρίτης πολιτικής δύναμης και φορέα άσκησης και διαχείρισης της τρίτης διερευνητικής εντολής για το σχηματισμό νέας μετεκλογικής κυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε, υπό την σημερινή ηγεσία του, σταθερή εγγύηση για την αντιμετώπιση της βαθιάς κρίσης για την οποία ουσιαστικά υπήρξαν μεγάλες οι ευθύνες και της κυβέρνησης που αναδείχθηκε στις εκλογές του 2009.Αποτελεί στη ουσία εθνικό πρόταγμα η εκλογική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ για να επιβεβαιώσει την τρίτη θέση -που δικαιούται και αξίζει στις εκλογές της 25-1-2015.
Με αυτές τις σκέψεις καλώ και παρακαλώ τους φίλους και συναγωνιστές μου και όλους τους πολίτες -που    ανήκουν σε όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου- όσοι στήριξαν την πρωτοβουλία που έλαβα στις Περιφερειακές Εκλογές με την ίδρυση της Ανεξάρτητης Περιφερειακής Συμμαχίας, να σταθμίσουν την πραγματική κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης και να αφαιρέσουν από τα κόμματα του μικρού δικομματισμού την αυτοδυναμία που επιδιώκουν, ενισχύοντας με την ψήφο τους το ΠΑΣΟΚ για να συνεχίσει να είναι ο εγγυητής της δημιουργικής και αδιατάρακτης πορείας της χώρας προς την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και ψηφίζω ΠΑΣΟΚ δίνοντας τη μάχη για την όσο γίνεται μεγαλύτερη ενίσχυση του ψηφοδελτίου του κόμματός μου. Οι εκλογές θα λήξουν αφού κλείσει και η τελευταία κάλπη! Ως τότε όμως, καλώ τους εκλεκτούς συναγωνιστές υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηλείας να αναστείλουν τη μάχη του σταυρού και να αφιερώσουν όλες τις δυνάμεις στη μάχη του ψηφοδελτίου του κόμματός μας. Στις μεθαυριανές εκλογές δεν έχω καμία προσωπική προτίμηση για κανέναν από τους εκλεκτούς συναγωνιστές  υποψηφίους του ψηφοδελτίου του κόμματός μας. Και για την άρση οποιασδήποτε παρεξήγησης γνωστοποιώ ότι για λόγους ισότιμης μεταχείρισης και ίσης και δίκαιης αντιμετώπισης δεν στηρίζω και δεν θα στηρίξω κανέναν από τους υποψηφίους του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Ηλείας ούτε και την υποψηφιότητα του εκλεκτού φίλου και συνεργάτη στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2015 Λάμπη Σοφιανόπουλου, για τους λόγους που εξήγησα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!
Όλοι Μαζί! Παλιοί και νέοι συναγωνιστές να δώσουμε με επιμονή και αισιοδοξία τη μεθαυριανή εκλογική μάχη για να είναι το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα, εθνική δύναμη ευθύνης και δημιουργίας. 
Το Μέλλον τελικά ανήκει πάντα σε αυτούς που το προετοιμάζουν.»

2 σχόλια:

  1. Ναι ,αλλά στις Περιφερειακές του 2014 ήσασταν , κόντρα , στις επιλογές του ΠΑΣΟΚ και του κ. Βενιζέλου...ήσασταν εκτός κομματικής γραμμής και τώρα μας λέτε , άλλα....ντάλλα και τσ΄Παρασκευής το γάλα. Δεν σας πιστεύουμε κύριε Ζαφειρόπουλε. ΟΧΙ δεν σας πιστεύουμε.Απλά πικρενόμαστε γιατί οι επαγγελματίες πολιτικοί , κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ στο 3-5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελης Βενιζέλο παρτο και ασε μας ήσυχους.Δεν ειχαμαι άλλη εγνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο