Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Εργασίες επισκευής στο Νηπιαγωγείο Κανδήλας με την στήριξη του Δήμου Ξηρομέρου

        Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ξηρομέρου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας κ. Μουρκούση Βασίλειο και τον Πρόεδρο Σχολείων Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ξηρομέρου κ. Τσάρκο Βασίλειο που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο χρόνιο αίτημά μας για κατασκευή στεγάστρων στο Νηπιαγωγείο Κανδήλας.
     Επισημαίνουμε ότι το έργο είναι πολύ σημαντικό διότι η μία αίθουσα πλημμύριζε και οι μαθητές δεν είχαν πρόσβαση στις τουαλέτες. Επιπλέον το μπροστινό στέγαστρο ήταν κατεστραμμένο και επικίνδυνο για τους μαθητές..............



    Εκτός αυτών, επισκευάστηκαν τα παγκάκια του σχολείου και κατασκευάστηκε επιπλέον σκαλί για πιο εύκολη πρόσβαση των νηπίων στις τουαλέτες.

 Η Προισταμένη του Νηπιαγωγείου,
Θεοχαρίδη Αριάδνη

Η νηπιαγωγός και οι γονείς των μαθητών του Νηπιαγωγείου Κανδήλας






6 σχόλια:

  1. Το αυτονόητο έγινε... για ποιο λόγο οι ευχαριστίες;; Σ' αυτή τη χώρα έχουμε πια φτάσει στο σημείο να ευχαριστούμε για το αυτονόητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς δεν ήταν αυτονόητο γιατί το αίτημα είναι χρόνιο και δεν είχε ικανοποιηθεί.
    Και φυσικά το να ευχαριστεί το Νηπιαγωγείο το Δήμο μόνο μομφή δεν μπορεί να αποτελέσει και αντικείμενο σχολιασμού.!

    Θεοχαρίδη Αριάδνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουαου πολυ μεγαλα και σοβαρα εργα!!!

    τρια κεραμίδια,δυο ξύλα, ενα βαΨΙΜΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ,...
    ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΝ ΔΩΡΕΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία θεχαρίδη,
    το ότι το αίτημα ήταν χρόνιο και δεν ικανοποιούνταν επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο τις φοβίες μου ότι ευχαριστούμε για το αυτονόητο: ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ο δημος να βαλει ενα σκαλοπάτι για να ανεβαίνουν τα παιδιά. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να εχει σκέπαστρο και να μην πλημμυρίζει το σχολείο. Οπότε οι φορείς εκαναν απλά το αυτονόητο και μάλιστα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ! Κι επειδή εδώ εμπλέκεται ο Δημος και δεν θελω να νομίσει κάποιος ότι υποστηρίζω καποιον κτλ κτλ, λέω ξεκάθαρα ότι η ΝΤΡΟΠΗ ανήκει σε όλους όσους τόσο καιρό, που λέτε ότι χρονίζει το αίτημα, ΔΕΝ έκαναν το αυτονόητο... Αυτοί οι οποίοι έλυσαν αυτά τα προβλήματα του συγκεκριμένου σχολείου έκαναν απλά τη δουλειά τους. Να συνεχίσουν να την κάνουν λοιπόν... Διότι αν δεν την κάνουν Η ΝΤΡΟΠΗ θα σκιάσει και τις δικές τους ημέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν να απαντήσω στον σχολιαστή που ειρωνεύεται την σπουδαιότητα του έργου.Προφανώς και δεν είναι "3 κεραμίδια, 2 ξύλα...κλπ"
    Είναι 3 καινούργια στέγαστρα, καινούργια ξύλα στα παγκάκια, στα οποία τα προηγούμενα είχαν καταστραφεί και κατασκευή επιπλέον σκάλας.
    Τώρα το αν είναι αυτονόητο για μας και για σας , είναι δεδομένο.Απλά μέχρι και σήμερα δεν είχε αποτελέσει προτεραιότητα για καμία Δημοτική αρχή.
    Φυσικά και θεωρώ υποχρέωση μου ως Προισταμένη του Νηπιαγωγείου να προβάλλω το συγκεκριμένο έργο που έγινε καθώς και την άμεση ανταπόκριση που είχα.
    Και φυσικά όπως ανέφερε ο παραπάνω σχολιαστής επειδή εμπλέκεται ο Δήμος ,δεν τίθεται όυτε προβολή, ούτε υποστήριξη κάποιου, για την ακρίβεια να σημειώσω ότι δεν είμαι κάν δημοτης του Δήμου Ξηρομέρου.
    Επιπλέον επειδή συναναστρέφομαι με Προισταμένες Νηπιαγωγείων σε αρκετούς Δήμους, ξέρω ότι πολλές φορές καθυστερουν πολύ να γίνουν έργα στα σχολεία λόγω υποχρηματοδότησης των Δημών.
    Οπότε φυσικά και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω.

    Με εκτίμηση,
    Θεοχαρίδη Αριάδνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο