Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Φωτιά στην κάλπη από τις σέξι υποψήφιες

ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

        Ρίχνονται στη μάχη των εκλογών με όπλα τον αυθορμητισμό, τις τέλειες αναλογίες και την αναγνωρισιμότητα σε πίστες και πασαρέλες. 
    Ο λόγος για τις εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες που... κοσμούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων με φιλοδοξία να ανεβάσουν τη θερμοκρασία και στη νέα Βουλή....



ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΟΥΧΑ - Ποτάμι, Πιερία
Το μόντελινγκ, η πολιτική και ο... Παΐσιο

Θαύμαζε τον Σταύρο Θεοδωράκη που «γύριζε από άκρη σε άκρη την Ελλάδα με ένα σακίδιο», έτσι έγινε εθελόντρια στο Ποτάμι, και σήμερα είναι υποψήφια βουλευτής στην Πιερία. Επειδή ωστόσο, όπως λέει, δεν έχει χειμερινό (!) ταγεράκι και δυσκολεύεται να στηθεί σε ένα φωτογραφείο, ανασύρει από το συρτάρι της στιγμές από παλιές φωτογραφήσεις της. Τότε που δούλευε ως μοντέλο.
Η Στέλλα Τσιούχα, με καταγωγή από το Δίον Πιερίας, δηλώνει πρώην υπάλληλος της Διεύθυνσης Υγείας και Πρόνοιας της (πρώην) Νομαρχίας Πιερίας και δημοσιογράφος. Α! και «απογοητευμένη από το σάπιο σύστημα». Ετσι ρίχνεται στον πολιτικό στίβο «για να μην επαναλάβουμε το ίδιο λάθος και στηρίξουμε κυβερνήσεις που μας οδήγησαν στην κακομοιριά και στη ζητιανιά». Βγαίνει από τα ρούχα της και φωνάζει: «Διεκδικώ την ψήφο σας για να γίνουμε μια δυνατή φωνή και όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να θεραπεύσουμε ό,τι αρρωστημένο δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Και να οδηγήσουμε τη χώρα εκεί που πρέπει, στην κορυφή της Ευρώπης».
ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΟΥΧΑ
ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΟΥΧΑ
Η Στέλλα Τσιούχα δεν έχει εκλογικό κέντρο και κάνει τον προεκλογικό της αγώνα και μέσω του Facebook. «Σας αγαπώ γιατί είμαστε αδέλφια», έγραψε την προηγούμενη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι «δεν επιδιώκω την πολιτική καριέρα, που έχει γίνει επάγγελμα», αλλά δυο μέρες μετά ασχολήθηκε με κάτι διαφορετικό? τον Αγιο (πλέον) Παΐσιο. «Αυτός ο γέροντας που μίλησε για τα σημεία των καιρών, επίσημα πια στην κατηγορία των αγίων? δυστυχώς δεν είχα την τύχη να γνωρίσω αυτή την άγια μορφή από κοντά, αλλά πολλοί γνωστοί και φίλοι μου είδαν και άκουσαν τα σοφά λόγια από τον πεφωτισμένο αυτόν άγιο του αιώνα μας», έγραψε στην προσωπική της σελίδα. Η εντυπωσιακή, ξανθιά Κατερινιώτισσα υπόσχεται να χρησιμοποιήσει στις εκλογές «κυρίως τη φυσική μου παρουσία στον τόπο» και θέλει να προφέρει «με όποιον τρόπο στη χώρα μας».
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΥ - Τελεία, Β' Αθηνών
Από το Fame Story στο πλευρό του Απ. Γκλέτσου

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΥ
«Μια σταλιά φιλότιμο» τραγουδά τις νύχτες, μια ψήφο αναζητά τις μέρες η Φωτεινή Τσιτσιγκού, σήμερα Φωτεινή Ράλλη, η μελαχρινή -σήμερα ξανθιά- παίκτρια του πρώτου Fame Story, από το οποίο έγινε γνωστή κυρίως για τον καβγά της -μαλλί με μαλλί κόντεψαν να πιαστούν- με τη συμπαίκτριά της Ασπα Τσίνα. Η Φωτεινή Τσιτσιγκού, που άλλαξε το επίθετό της για να πετύχει στο τραγούδι, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της, που δεν ήταν άλλο από μια διεθνή καριέρα. Ετσι τουλάχιστον έλεγε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2002, στη Ναταλία Γερμανού που την υποδεχόταν στο πλατό του Fame Story.
Την κόντρα της με την Ασπα δεν την ξέχασε καμιά από τις δυο τους και πριν από έναν χρόνο η Φωτεινή επανήλθε σε αυτή λέγοντας: «Θα της έριχνα μπουνιά! Με ζήλευε και δεν με έχει ξεπεράσει ακόμα. Είναι ερωτευμένη μαζί μου».
ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΤΖΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΤΖΗ
Προεκλογική εκστρατεία και ομιλίες δεν θα κάνει, πολιτικές απόψεις δεν εκφράζει. «Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα βοηθήσω όπου και όπως μπορώ», είπε μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της και φίλοι της θυμήθηκαν ένα παλιότερο τραγούδι της: «Δεν χρειάζεται να ξέρεις».
ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΤΖΗ - ΑΝΕΛ, Τρίκαλα
Από τον Ρέμο και τον Γονίδη, στον Καμμένο

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΓΚΜΠΟΡ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΓΚΜΠΟΡ
«Αν κόψεις απ' όλους» -όπως είναι ο τίτλος του τελευταίου της σουξέ- και σταυρώσεις εμένα, θα αλλάξουν πολλά και θα αγωνιστώ για σένα. Με όλες τις αισθήσεις μου». Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της λαϊκής ερμηνεύτριας, Στέλλας Καλατζή, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στα Τρίκαλα. Εκρηκτική, με εντυπωσιακές αναλογίες και συνεργασίες με τα πιο γνωστά ονόματα της νύχτας, η Στέλλα Καλατζή -Στέλλα Νταζελίδου είναι το πραγματικό της όνομα- κάνει μια ολιγοήμερη αποχή από τις πίστες και περιοδεύει αυτές τις μέρες στα χωριά των Τρικάλων, αρχής γενομένης από την περιοχή της Καλαμπάκας και τη γραφική Αηδόνα, τόπο καταγωγής της μητέρας της.
Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα και στο Ωδείο Εξαρχείων έκανε τα πρώτα της μαθήματα πιάνου με τον Κώστα Βενετσάνο, ενώ συνέχισε με φωνητική στο Ωδείο Νέας Σμύρνης. Η πρώτη της συνεργασία ήταν με τον Σταμάτη Γονίδη, ακολούθησε ένα ντουέτο με τον Λάμπη Λιβιεράτο και δούλεψε με τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Αντζελα Δημητρίου, τον Βασίλη Καρρά, τον Αντώνη Ρέμο, τον Αλκαίο, τον Νίκο Βέρτη και άλλους.
Με νέο προφίλ
Σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν το προφίλ της στο Facebook, φίλοι της δημιούργησαν ένα νέο profile, στη διεύθυνση «Καλατζή-Νταζελίδου Στέλλα», με ιδιότητα... «politician»! Οι φωτογραφίες που το εμπλούτισαν δεν έχουν σχέση με τη δική της σελίδα, όπου η Στέλλα Καλατζή εικονίζεται, πιο sexy από ποτέ, στην πίστα, με κέρατα τάρανδου και κόκκινο κορμάκι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με leopard μαγιό και πλατύγυρο καπέλο το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο. Τώρα έκανε φωτογράφηση με ένα κατακόκκινο φόρεμα, σε αυστηρή γραμμή, και ασπρόμαυρο κολιέ, ενώ την περασμένη Τρίτη εμφανίστηκε δίπλα στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, στα Τρίκαλα, με μαύρη μπλούζα και κόκκινο παλτό, που δεν άφηνε κανένα σημείο του σώματος ακάλυπτο. Στη δήλωση του Κουίκ ότι είναι «πολιτική απάτη» τα συνεχή ψέματα του Αντώνη Σαμαρά, συμφώνησε με μία κίνηση του κεφαλιού. Η Στέλλα Καλατζή ζητά την ψήφο του τρικαλινού λαού για να βγει βουλευτής και να μην αναγκαστεί να πιάσει το μικρόφωνο την ερχόμενη Κυριακή για να ερμηνεύσει με τη χαρακτηριστική φωνή της «πες μου ποιος έκλεψε τις όμορφες στιγμές, κι έγιναν όλες σαν θλιμμένες Κυριακές;»...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΓΚΜΠΟΡ - ΝΔ, Β' Αθηνών
Η «εκρηκτική» μεταγραφή από τους ΑΝΕΛ στις γαλάζιες λίστες

Κατάγεται από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στη Σερβία, μεγαλώνει στην Ελλάδα, όπου ασχολείται με δημόσιες σχέσεις (γενικώς), ενώ παράλληλα διερευνά τους μυστικούς κώδικες του ωραίου φύλου. Η Κατερίνα Κάλαγκμπορ άφησε για λίγο τη συγγραφή του βιβλίου της «Οι αόρατες σχέσεις μεταξύ των γυναικών», όπως και το μπλογκ της www.kalagkmpor.gr, που έχει να ενημερωθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, για την αχανή Β' Αθηνών, όπου είναι υποψήφια με τη ΝΔ. Οταν τελειώσουν οι εκλογές ωστόσο θα κάνει εκείνο το ραντεβού με την εκρηκτική γυναίκα, με την οποία αντάλλαξε μερικά φιλιά, αλλά δεν προχώρησε... για τις ανάγκες του βιβλίου φυσικά.
«Στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα, χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη. Τώρα λόγω του βιβλίου θα το κάνω το ραντεβού μαζί της, ώστε να ολοκληρωθεί και η πράξη, για να μπορώ να μεταφέρω μέσα από τον γραπτό λόγο ακριβώς την εμπειρία». Η δήλωσή της αυτή απασχόλησε περισσότερο από μια άλλη, με πολιτικό περιεχόμενο, για το πρόγραμμα σταθερότητας της ΝΔ. Η άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου της Νεολαίας των ΑΝΕΛ εγκαινίασε την προεκλογική της εκστρατεία με συνέντευξη στο Radio String -ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο της Αθήνας- και συνεχίζει ακάθεκτη. Οπως και οι ψηφοφόροι της, που την αποθεώνουν -συχνά με ανορθόγραφα σχόλια- στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.
ΜΑΡΙΑ ΡΙΤΖΑΛΕΟΥ

http://www.ethnos.gr/

3 σχόλια:

  1. Ετσι θα παει μπροστα η Ελλαδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλές είναι οι διακοπές ! κι' άς είναι και σε ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλλιο εκλογές με κάλλη !
    παρά με Χαϊκάλη.
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο