Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Επιτέλους έγινε η σύσταση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ξηρομέρου

          Πρώτη προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν η σύσταση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι το αίτημα της Δημοτικής Αρχής έγινε δεκτό.
      Έτσι με το υπ’ αριθ. 8 Προεδρικό Διάταγμα που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το οποίο δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 7, Τεύχος Α 15-01-2015, συστάθηκε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Αστακού Αιτ/νίας.......



Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα:
1.Μεταφέρονται οι αρμοδιότητες από το Λιμενικό Ταμείο Αιτ/νίας που αφορούν το Δήμο Ξηρομέρου
2.Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, από σήμερα, υπεισέρχεται αυτοδίκαια σε όλα τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία, πόσους, δικαιώματα, εν γένει, και υποχρεώσεις του Λιμενικού Ταμείου Νομού Αιτ/νίας.

Γραφείου Δημάρχου



6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια δήμαρχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριθμός απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου 141/2012. Περίοδος Σαμαρά. Μην παίρνετε φόρα. Για τίποτα άλλο εκτός από απευθείας αναθέσεις και πρόστιμα ΙΚΑ θα μας ενημερώσετε ή να πάω για καλαμάρια?

    "Ο πενηντάρης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΗΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι έργο Σαμαρά. Το 2012 λήφθηκε απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο να γνωμοδοτήσουμε για τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων που ούτως ή άλλως ήταν στα σχέδια της κυβέρνησης. Απλώς τώρα υπογράφηκε το ΦΕΚ και είναι λογικό αφού υπάρχουν οι γνωστές γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αν δούμε και το ΦΕΚ αναφέρει και πολλούς άλλους δήμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο