Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση Σαμαρά – Καραγκούνη με κτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας

       Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης  στα πλαίσια της επίσκεψης του πρόεδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Αγρίνιο την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, προγραμμάτισε συνάντηση  του Προέδρου με τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων του νομού Αιτωλοακαρνανίας. 
     Θέμα της συνάντησης ήταν το ζήτημα των εξισωτικών αποζημιώσεων και η όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση των κτηνοτρόφων.....



   Μάλιστα παρεδόθη στον Πρωθυπουργό και συγκεκριμένο υπόμνημα από τους κτηνοτρόφους. Ο κύριος Καραγκούνης επεσήμανε ότι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Αιτωλοακαρνάνες κτηνοτρόφοι και παραγωγοί.

6 σχόλια:

  1. Έτσι μετά την Λάρισσα και την Ορεστιάδα ο πρωθυπουργός αναγκάζεται να φύγει κακήν κακώς και από το Περιστέρι που σημειώνεται ότι είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος της χώρας και χαρακτηρίζεται μάλιστα ως βαρόμετρο για την ψήφο των δυτικών προαστείων, ενώ ο δημοφιλής δήμαρχος της περιοχής ανήκει στην παράταξή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στις αρχές του 1980 πολλοί ψηφοφόροι έτρεμαν τον ερχομό του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν βγει το ΠΑΣΟΚ θα πείτε το ψωμί ψωμάκι». Τριάντα πέντε χρόνια μετά, το ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάτι ανάλογο: «Άντε να βγει ο Σύριζα, να γίνουμε Βενεζουέλα». Λες και δεν πέρασε μια μέρα... Το ίδιο και με τις υποσχέσεις από τις οποίες ο ελληνικός λαός είναι πολλαπλά χορτασμένος τα τελευταία χρόνια.

    Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/544381/ekloges-2015-yposxeseis-samara-gia-gelia-kai-gia-klamata#ixzz3OuhDaThg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους ξεχασαν τους κτηνοτροφους και τους αγροτες στο ελεος του θεου να μην εχουν να παρουν ψωμι να φανε ηρθε η ωρα της ψηφου ομως και θα τους ξεχασουν και αυτοι ολους τους βολεμενους βουλευτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !!Μαυριστε τους αδελφια ολοι ξεκολωτη στον ΣΥΡΙΖΑ .!!!Μπας και δουμε ασπρη μερα γιατι ολοι οι προηγουμενοι μας εθαψαν μαζι και ο φωτεινος παντογνωστης και μεγαλος σωτηρας του ελληνικου εθνους Γιωργακης ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Παπανδρεου!!αυτα τα γραφει πρωην βλαμενος ψηφοφορος αυτων των δυο κομματων αλλα οχι πια ελευθαιρια η' θανατος πεθαμενοι για πεθαμενοι τι εχουμε να χασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι εγινε ακριβώς. Βγήκε το Πασοκ το 81 και τώρα λεμε το ψωμί ψωμάκι και ερχονται κρυφα παλι οι βολεμενοι του πασοκ δια μεσου Συριζα να μας αποτελείωσουν. Συμφωνούμε ανωνυμε φιλε.Μια χαρα ήμασταν από το 1967 μέχρι το 1980. Το λένε όλες οι οικονομικές αναλύσεις. Ψάξτο και ξέχασε τη προπαγάνδα.Πρωην πασοκ μη βολεμένος που θα ψηφίσω Σαμαρά γιατί αυτή τη στιγμή μόνος αυτός λέει περισσότερες αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακομη αυτους πιστευης καημενε δεν σου φτανουν οσα περνας απο ολους αυτους τους βολεμενους που σου πινουν το αιμα τον ιδρωτα και το μοχθο σου καθε μερα εχει δικιο ο 9.10μ.μ τι εχουμε να χασουμε πεθαμενοι για πεθαμενοι εμεις οι κτηνοτροφοι αυτοι που πρεπει να φοβουντε ειναι οι πλουσιοι και βολεμενοι Πασοκοι και Νεοδημοκρατες εμεις η φτωχολογια τι να χασουμε.Πρωην επισης ΒΛΑΜΕΝΟΣ ψηφοφορος και των δυο οντως ΕΛΕΥΘΑΙΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ηρθε η ωρα της αλλαγης καλος ηρθες Αλεξη μπας και δουμε ασπρη μερα και εμεις οι οικονομικα ασθενεστερη ταξη δεν εχουμε αλλα να μας παρουν φτανει πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΕΞΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΟΛΧΟΖ ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΦΙΛΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο