Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού απο αύριο Παρασκευή και το Σάββατο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο Μεσολογγίου 
Τηλέφωνο: 2631361170  
Πληροφορίες: Γιάννης Τέγας 
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 22 – 01 - 2015 

ΘΕΜΑ: Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

   Σας διαβιβάζουμε το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) Αύριο Παρασκευή 23 - 01 - 2015  και το Σάββατο  24 – 01 - 2015. 
        Και παρακαλούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας να λάβετε τα απαραίτητα  μέτρα, τα οποία  προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό σας, για αντιμετώπιση προβλημάτων από  αυτά.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ 
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-01-2015 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ......



ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: 
ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-01-2015 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-01-2015 ΟΠΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700 ΜΕΤΡΑ).

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.
                                                                   
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΕΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο