Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα Θανάση Μαυρομμάτη, μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας, για τις Εκλογές

Φίλες και φίλοι,
 Καλωσορίζουμε στο νομό μας τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
     Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου  - τις πιο κρίσιμες στη μεταπολεμική μας Ιστορία- κρίνεται η επόμενη μέρα της Ελλάδος.
     Τα τελευταία 2,5 χρόνια στηριζόμενοι στις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού κρατήσαμε τη χώρα όρθια. Μείναμε στο σκληρό πυρήνα του ευρώ. Πετύχαμε πολύ νωρίτερα σημαντικούς στόχους......



    Πρωτογενές πλεόνασμα, θετικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, μικρή μείωση της ανεργίας αλλά μείωση και τέλος επιστροφή της χώρας στην Ανάπτυξη μετά από 8 χρόνια διαρκούς ύφεσης, έξοδο στις αγορές. Προχωρήσαμε σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις-τομές που είχε ανάγκη η χώρα και θα έπρεπε να είχαν ήδη γίνει.
       Και την ώρα που επιτέλους η χώρα μας ήταν πια έτοιμη να περάσει στην επόμενη μέρα χωρίς μνημόνια κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν τη μικροκομματική τους σκοπιμότητα πάνω από την Ελλάδα. Και με όπλο την προεδρική εκλογή οδηγούν τη χώρα σε εκλογές που η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας δεν ήθελε.
     Αλλά ο λαός μας θα δώσει σκληρή απάντηση στις μικροκομματικές αντιλήψεις και στο λαϊκισμό. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι πρώτο κόμμα στις εκλογές. Γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοί βάζουν πρώτα την Πατρίδα και μετά το κόμμα.Θα είναι πρώτη και στην Αιτωλοακαρνανία με όπλο και το ισχυρό ψηφοδέλτιο της.
Εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους του νομού μας.

Ο αγώνας, όμως, όλων μας πρέπει να είναι πρώτα για την Ελλάδα και την Παράταξη.
Καλό αγώνα σε όλους!

Θανάσης Μαυρομμάτης
Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

6 σχόλια:

  1. εγω πολίτικη άνοιξη δεν ψηφίζω .... ας μπει Καραμανλικος επανω ,να ψηφισω , και να βγει και πρωτο κομμα ,. η πατριδα για να μένει πατριδα πρεπει να απαρτίζεται απο ελληνες , και οχι πτώματα . και ωφειλουμε να μεινουμε ελληνες , με γερη μνημη . τελος τα χρυσοψαρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 21.000 το ισοζύγιο θανάτων- γεννήσεων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά !

    Σοκάρουν τα νέα στοιχεία γεννήσεων και θανάτων για το έτος 2014. Σύμφωνα με χθεσινή ενημέρωση από τα στοιχεία του Υπουργείο Εσωτερικών, το 2014 οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 2.500 και οι γεννήσεις έπεσαν κατά 1000 περίπου.

    Ειδικότερα, οι θάνατοι το 2014 ανήλθαν σε 114.086 ( 111.794 το 2013 ) και οι γεννήσεις σε 93.280 ( 94.134 το 2013 ), δηλαδή ο ελληνικός πληθυσμός ( χωρίς να υπολογίζουμε τους μετανάστες ) μειώθηκε κατά 20.806 το 2014 !


    οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ που λες οτι δεν ψηφιζεις πολιτικη ανοιξη φανταζομαι στις εσωκομματικες ψηφισες Ντορα για να μην θες τον ΣΑΜΑΡΑ που βγηκε απο την βαση της νεας δημοκτατιας απο την πρωτη κυριακη.Αν εισουν πραγματικος νεοδημοκρατης δεν θα τα ελεγες αυτα,Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανω απο ολα η ελλαδα και η επιβιωση των ελληνων και οχι μια παραταξη τις οποιας αρχηγος ειναι ενας αχυρανθρωπος του βερολινου που κυβερναει με τα υπολοιματα του πασοκ και δεν παει ουτε στην τουαλετα αν δεν ρωτησει πρωτα τους τροικανους.Στις 25 ψηφιζουμε στις 26 φευγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9 Ιανουαρίου 2015 - 10:50 μ.μ.
    Ο/Η Ανώνυμος

    την απαντηση νομιζω σου την εδωσε ο ανώνυμος 10 Ιανουαρίου 2015 - 1:39 π.μ.
    αλλα περα απο κει θυμήσου ποιο παλιά την ιστορια , οπως επίσης , τι ειχε υπ ωθεί για τον καραμανλη τον κωστα , απο τα ΜΜΕ .. πριν πολυ καιρο . μηπως τελικα ηταν πατριωτης και οχι μαριονετα ?? εγω παροπιδες δεν βαζω αγαπητε !!! θελω την συνηδηση μου ήσυχη , και αγαπω πολυ την ελλαδα για να την κανω τσιφλίκι αλλων .μα δεν μπορει ολα αυτα που συμβαινουν στην χωρα να γίνονται τυχαια ..... εδω ο κοσμος λυμοκτονει και εμεις μιλαμε ακομα για αναβαθμηση της οικονομιας . η ανεργεια στα υψη , υγεια ??? αστο μελανο σημειο ... και ποτε ειχχαν πει θα βγουμε απο τα μνημονια ???? ενω υπογραφουν ολο και καινούργια . με τι υπαρχων υλικο θα πειστουν οι ελληνες λοιπον ? θα δουμε κομματα η ελλαδα αυτες τις εκλογες ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο