Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Το ΠΑΣΟΚ με ευθύνη εγγυάται τη σταθερότητα και τη συνέχεια της Ελλάδας"

Δημήτρης Χ. Κωνσταντόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

        Η κρίση που βιώνει η πατρίδα μας απαιτεί πολιτική και κοινωνική συναίνεση και συνεννόηση, ώστε να διασφαλισθεί και να συνεχισθεί απρόσκοπτα η ευρωπαϊκή της πορεία και η εσωτερική της ομαλότητα.
      Στόχος όλων των πολιτικών δυνάμεων θα πρέπει να είναι η ανόρθωση της χώρας και η προστασία των κεκτημένων των πολιτών της. Αυτό προϋποθέτει μια κεντροαριστερά ενωμένη και όχι κατακερματισμένη, μια κεντροαριστερά ευθύνης και σύμπνοιας που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.......



   Η διαχείριση της οικονομίας την περίοδο 2004 - 2009 και τα λάθη του παρελθόντος, δημιούργησαν τεράστια δημοσιονομικά προβλήματα και μοιραία η χώρα οδηγήθηκε στο μνημόνιο. Το 2009 το ΠΑΣΟΚ, με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, ανέλαβε το βάρος διαχείρισης της κρίσης, με τεράστιο πολιτικό κόστος που δεν του αναλογούσε.
    Εύκολες προσεγγίσεις και διαπιστώσεις όπως η σημερινή αντιπολίτευση και ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει, έχουν ανεδαφικό χαρακτήρα και είναι ανέφικτες, παράγοντας κινδύνους και αυριανή απογοήτευση στους πολίτες.
   Το ΠΑΣΟΚ, ο μεγάλος πυλώνας της δημοκρατικής παράταξης, κράτησε τη χώρα όρθια, σε περιβάλλον κανονικής οικονομίας, ώστε να μπορεί να διαπραγματεύεται την τύχη της. Δε δημιούργησε κλίμα πόλωσης και συνέβαλε τα μέγιστα για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη ζώνη του ευρώ, αποφεύγοντας τη χρεοκοπία. Σήμερα, υπάρχει ξανά θετικός ρυθμός ανάπτυξης, πρωτογενές πλεόνασμα και βελτιώνονται οι δείκτες της οικονομίας.
   Ως γνήσιος εκφραστής της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς, το ΠΑΣΟΚ εγγυάται τη σταθερότητα και τη συνέχεια, ώστε η Ελλάδα να διατηρήσει τη δυναμική της στην Ευρωζώνη και να αποκαταστήσει τις αδικίες από τα αναγκαστικά μέτρα τα οποία ελήφθησαν.
    Το ΠΑΣΟΚ, ταυτισμένο ιστορικά με αγώνες για τη Δημοκρατία και την πρόοδο, με ευθύνη θα δώσει την κρισιμότατη για το παρόν και το μέλλον της χώρας εκλογική μάχη, για να αποκτήσει ξανά η Ελλάδα τη θέση που της αρμόζει στην Ευρωζώνη και την παγκόσμια αγορά έξω από μνημόνια και επιτηρήσεις. Οι τεράστιες θυσίες στις οποίες υποβλήθηκε και υποβάλλεται ο ελληνικός λαός τα τελευταία πέντε χρόνια επιβάλλεται να πιάσουν τόπο. Ακολουθώντας τη στρατηγική της αλήθειας κι όχι του φόβου, στόχο αποτελεί η ισχυρή Ελλάδα, την οποία θα εγγυηθεί με το σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει και πάλι το ΠΑΣΟΚ.
    Συναισθανόμενος τις ευθύνες που μου αναλογούν και το δίκαιο στους αγώνες και τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών, θεωρώ χρέος μου να δώσω τη μάχη με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία ταυτισμένος και μαχόμενος για την πρόοδο, τη σταθερότητα και την πληγωμένη υπερηφάνεια των Ελλήνων. 

Δημήτρης Χ. Κωνσταντόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο