Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ: Η «πρώτη» του «Ποταμιού» στην Αιτωλοακαρνανία


      Στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του «Ποταμιού» πραγματοποιούν από το πρωί περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία.
    Εθελοντές από την Αθήνα με ένα από τα βανάκια του κόμματος μετά από το Μεσολόγγι βρέθηκαν πριν από λίγη ώρα στο Αγρίνιο και ξεκινώντας μαζί με τους υποψηφίους από την πλατεία Παναγοπούλου (σιντριβάνι) μίλησαν με πολίτες περπάτησαν στο κέντρο της πόλης και μοίρασαν φυλλάδια.
     Από τους υποψηφίους βουλευτές στο κλιμάκιο ήταν η Νίκη Φούντα, η Βάσω Αγγέλη, η Τζίνα Αναστασοπούλου, ο Λευτέρης Αραχωβίτης, ο Σωτήρης Καβαθατζόπουλος και ο Αλέξης Τσίπρας, υποψήφιος από την περιοχή του Μεσολογγίου......



    «Το βαν του Ποταμιού ξεκινά προεκλογικά και βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία. Είχαμε μια ωραία υποδοχή στο Μεσολόγγι και τώρα στο Αγρίνιο. Είμαστε ομάδα από εθελοντές  και υποψήφιους βουλευτές, μιλάμε με τον κόσμο, μοιράζουμε φυλλάδια και βλέπω μια ανταπόκριση ζεστή. Ο κόσμος ζητά το καινούργιο, θέλει να μάθει ποιοι εκπροσωπούν το Ποτάμι στην περιοχή μας κα θέλει να μιλήσει με αυτούς. Πιστεύω ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά.» δήλωσε ο συντονιστής της πόλης του Αγρινίου Γ. Αναστασόπουλος που ερωτώμενος για το Κίνημα του Γ. Παπανδρέου έκανε λόγο για «ανακύκλωση του παλιού» που δεν αγγίζει ειδικά τους νέους ψηφοφόρους.
    Η περιοδεία των εθελοντών και των υποψηφίων του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις της ευρύτερης περιοχής. Σήμερα το απόγευμα στην Αμφιλοχία και αύριο στη Ναύπακτο και το Γαλαξίδι.

O Συντονιστής του "Ποταμιού" στο Αγρίνιο Γ. Αναστασόπουλος

Οι έξι υποψήφιοι βουλευτές του "Ποταμιού"




http://www.agriniopress.gr/


1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο