Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Σωτήρης Κοντονάσιος: Μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ

       Στην τοπική τηλεόραση της Ναυπάκτου παραχώρησε συνέντευξη χθες ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας Σωτήρης Κοντονάσιος. 
    Ο κ. Κοντονάσιος αρχικά αναφέρθηκε στην πολιτική του διαδρομή που ξεκίνησε απο το χώρο του ΠΑΣΟΚ, συνέχισε μετά το 2009 με το Γιάννη Δημαρά με τον οποίο ίδρυσε την Αυτοδιοικητική Παράταξη “Άρμα Πολιτών” και κατέληξε στο ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια του οποίου εντάχθηκε το 2012 ως συνεργαζόμενος για να αντιμετωπιστούν οι μνημονιακές δυνάμεις!......



“Η ανάγκη της κοινωνίας επιβάλλει σε όσους αντιλαμβάνονται το κίνδυνο που διατρέχει ο ελληνικός λαός να συμμετάσχουν πάση δυνάμει σε αυτή την προσπάθεια ανατροπής της συγκεκριμένης αρρωστημένης κοινωνικής κατάστασης που έχει επιβληθεί στη χώρα” σημείωσε ο κ. Κοντονάσιος προσθέτοντας πως όλοι οι πολίτες θα πρέπει να αντισταθούν στην τακτική του φόβου που προσπαθεί να περάσει στο λαό η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου!                               Εξειδικευμένος στα θέματα ευρωπαϊκού δικαίου ο νομικός και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε με νόημα : “Δεν είναι δυνατόν στα πλαίσια του διεθνούς δίκαιου και των ευρωπαϊκών συνθηκών να πάθει αυτή η χωρά όσα οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν οτι θα πάθει ο ελληνικός λαός” . 
     Διεξοδικά στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στο κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε την ανάγκη αυτοδυναμίας που πρέπει να δώσει ο λαός στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμα του!

Οι αναφορές του κ. Κοντονάσιου στην Αιτωλοκαρνανία


        Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην εκλογική περιφέρεια της Αιτωλοακαρνανίας για τον οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά ασχολείται απο το 1970 συστηματικά! Ο κ. Κοντονάσιος αναφέρθηκε στην οικονομική απαξίωση που συνεχώς πλήττει την Αιτωλοακαρνανία κάτι που επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά! 
    “Είχαμε 9 Βουλευτές στην Αιτωλοακαρνανία, πήγαμε στους 8 , τώρα στους 7 και αν η κατάσταση συνεχίσει έτσι θα φτάσουμε στους 6 και τους 5 Βουλευτές” σημείωσε ο κ. Κοντονάσιος και απέδωσε το γεγονός στις κεντρικές πολιτικές αλλά και τοπικές ομάδες που κυβέρνησαν αυτο το νομό και δεν έδωσαν κανένα περιθώριο ανάπτυξης στο νομό! 
        Ιδιαίτερα στηλίτευσε την στάση και των αυτοδιοικητικών παραγόντων που πέρασαν απο την Αιτωλοακαρνανία τις προηγούμενες δεκαετίες και με πλακάκια και πεζοδρόμια ξεγελούσαν τον κόσμο για να υφαρπάξουν την ψήφο όπως είπε χαρακτηριστικά! Θα πρέπει να δούμε πως μπορεί να σχεδιάζουμε μια στοιχειώδη βιομηχανική και βιοτεχνική ανάπτυξη και να δώσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στον πρωτογενή τομεά ο οποίος έχει εγκαταλειφθεί αφού δεν υπάρχουν κίνητρα . 
     Ο υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε στην στήριξη που θα πρέπει να δοθεί στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του νομού και υποσχέθηκε πως ο ίδιος θα προσπαθήσει εφόσον εκλεγεί στην στήριξη του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία! “ Το Πανεπιστήμιο το χάνουμε, όπως και τα ΤΕΙ Μεσολογγίου. Πώς άφησαν οι Βουλευτές να συμβεί αυτό τότε ; Πως άφησαν οι Βουλευτές και ο Υπουργός τότε ο κ. Σαλμάς; αναρωτήθηκε ο κ. Κοντονάσιος να φύγουν τα ΤΕΙ;  

BINTEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο