Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Χοροεσπερίδα συλλόγου Αγραμπελιωτών: Όλα ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ



Με πολύ όρεξη και μεράκι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αγραμπελιωτών διοργάνωσε για το 2015 την πρώτη χοροεσπερίδα στο κέντρο Αγρίμια, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση που έχει χτίσει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια.
Όλα ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.

Δείτε πολλές φωτο 

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε (και με παραπάνω) στο κάλεσμα του συλλόγου και από πολύ νωρίς έκλεισε την αίθουσα του κέντρου , δείχνοντας την αγάπη του για τον σύλλογο που έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Αγραμπελιώτες .
Τον κόσμο υποδέχτηκαν στην είσοδο του κέντρου ΑΓΡΙΜΙΑ τα μέλη του νέου συλλόγου που απαρτίζεται από: Μπολίκα Δημήτριο, Καμπέρη Δημήτριο ,Μπαμπάνη Βασίλειο, Υβόνη Κούκλα - Μπαμπάνη , Αποστόλου Ευστάθιο,Μπολίκα Αμαλία, Τσέλιο Φώτη , Μπαμπάνη Φώτη, Πόπη Χρήστο, καθώς και τον δικαιολογημένα απόντα Νταγιάντα Αθανάσιο.

Η εκδήλωση άρχισε με την ευλογία της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον συγχωριανό μας αξιοσέβαστο ιερέα πάτερ Βασίλειο Πόπη , που μας επιφύλαξε ως προάγγελος καλών ειδήσεων και την ευχάριστη έκπληξη να μας αναγγείλει την ευγενική χορηγία του κων/νου Σάββα (λογιστής -φοροτεχνικός) από την χρυσοβίτσα για την ανέγερση του ιερού ναού Αγίου Ιωάννη στο παλαιό νεκροταφείο του χωριού μας.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Μπολίκας Δημήτριος και καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευση του.
Επίσης ο ταμίας του συλλόγου Καμπέρης Δημήτριος καλωσόρισε τον κόσμο και στην συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της Τ.Κ. Του χωριού μας Τάγκας Δημήτριος (συνεχάρη το νέο Δ.Σ. Του συλλόγου τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το πετυχημένο έργο του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.) Ο γιατρός και Πρώην Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος ο Δικηγόρος Κυριάκος Ξενάκηςκαθώς και ο συγχωριανός μας Δικηγόρος Μπαμπάνης Φώτιος.
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν , ο αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξηρομέρου Ζορμπάς Ιωάννης , Η συγγραφέας Μαρία Μπαμπάνη, ο πρόεδρος του περιβαλλοντικού συλλόγου Χρυσοβίτσας Ζορμπάς Γεράσιμος , ο π.πρόεδρος του συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος ,εκπρόσωποι του συλλόγου χρυσοβίτσαςτα κόροντα κ.α.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό ως τα ξημερώματα.
Πάντα τέτοια , και του χρόνου με υγεία.


























































































































































































































































































agrampelo.blogspot 

1 σχόλιο:

  1. bravo sto neo ekpolitistiko morfotiko syllogo agrabelou gia ti sinexisi autwn twn ekdilwsewn kali arxi sta nea meli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο