Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Η χθεσινή περιοδεία του Σάκη Τορουνίδη στα χωριά του Ξηρομέρου


     Ο Υπ. Βουλευτής Αιτ/νίας Σάκης  Τορουνίδης ολοκλήρωσε χθες μία ακόμη περιοδεία, αυτή τη φορά στις Τοπικές κοινότητες Φυτειών και Παπαδάτου  της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών και την Τοπική Κοινότητα Κατούνας  της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος, όπου και συνομίλησε σε θερμό κλίμα με τους κατοίκους των περιοχών........



    Μετά το τέλος της περιοδείας παραβρέθηκε στη συνάντηση του κόμματος «ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ» ,η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αμβρακία στην Αμφιλοχία, όπου εκτός από τα μέλη και τους υποψήφιους Βουλευτές του Νομού παρευρέθησαν και αρκετοί υποστηρικτές του κινήματος.

Οι περιοδείες του Υπ. Βουλευτής Αιτ/νίας Σάκη Τορουνίδη, θα συνεχισθούν με τον ίδιο εντατικό ρυθμό και σήμερα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, που τις πρωινές ώρες  θα επισκεφθεί τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Μακρυνείας και Αρακύνθου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα περιοδεύσει  στην πόλη της Ναυπάκτου και θα παρευρεθεί στη  συνάντηση του κόμματος  «ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του ξενοδοχείου  NAFS στις  18:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο