Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Κάλεσμα για να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια από το ΠΟΤΑΜΙ

      Καλώ τους φίλους και υποστηρικτές μου στην Αιτωλοακαρνανία να στηρίξουν το ΠΟΤΑΜΙ σε αυτές τις εκλογές, σαν να ήμουν εγώ υποψήφιος, επιλέγοντας τις ικανότερες ή τους  ικανότερους. 
     Δεν είναι ώρα για εσωστρέφειες, αλλά για υπεύθυνο  και δυναμικό αγώνα. Για μπορέσουν  να  γίνουν οι απαραίτητες για την Χώρα  μεταρρυθμίσεις, χωρίς όμως να ευημερούν οι αριθμοί και να υποφέρουν οι άνθρωποι. Για  να υπάρξει στην Χώρα σταθερότητα και ομαλότητα, με Κυβέρνηση Συνεργασίας  επί τη βάσει προγραμματικών θέσεων και συγκλίσεων. Κυβέρνηση στην οποία Υπουργοί θα είναι οι άριστοι και όχι οι μετριότητες των κομματικών στρατών.......



     Τα κόμματα είναι φορείς Δημοκρατίας  και όσο πιο ενδυναμωμένη είναι η εσωκομματική  Δημοκρατία τόσο ισχυρή είναι η Δημοκρατία μας. Οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων θα πρέπει να γίνονται σεβαστές, ακόμη και όταν σε προσωπικό επίπεδο εμπεριέχουν λάθος.
     Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι σε αυτή την περίπτωση, φροντίζουν  να βρουν αλλού στασίδι, πράγμα το οποίο  είναι πολύ της μόδας τελευταία. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. 
    Στο  ΠΟΤΑΜΙ υπάρχει εσωκομματική Δημοκρατία  και όταν θα έλθει η ώρα του απολογισμού, εκεί  με νηφαλιότητα  και παρρησία  θα αναζητηθούν  οι όποιες ευθύνες  και  θα κληθούν να τις αναλάβουν εκείνοι, οι οποίοι τις έχουν.

Αστακός 9/1/2015

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ  για το ΠΟΤΑΜΙ στον ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

4 σχόλια:

  1. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΝ κ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕ. ΟΣΟΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ κ.λ.π. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΣΟΔΩΝ κ. ΘΕΟΧΑΡΗ. ΤΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο κ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ κ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΜΟΝΟ Ο κ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΝ ΞΕΘΟΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι υπερβολικό το-υποστηρικτές μου στην αιτωλ/νια-.
    Παναγιώτη σ,υνελθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητέ 12.25μ.μ , το αν υπάρχουν υποστηρικτές ...φάνηκε στις δημοτικές εκλογές που μας πέρασαν. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΤΑΤΟ είναι , ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΤΑΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη επιτυχια,και σε ανωτερα ,να κανει κομα και ο Πρετεντερης με την Τρεμη και να το ονομασουν λυμναζοντα υδατα και στις επομενες εκλογες να εισαι εκει συντονιστης!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο