Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ήττα για τον Ακαρνανικό από τον ΠΑΟ Αγρινίου



Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Ακαρνανικού από τον ΠΑΟ Αγρινίου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β κατηγορίας.
Παρότι ο Ακαρνανικός είχε την κυκλοφορία της μπάλας σε όλη την διάρκεια του παιγνιδιού, ο ΠΑΟ προηγήθηκε στο 28' με τον Μακρή με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.
Την καλύτερη ευκαιρία ο Ακαρνανικός την είχε με τον Δράκο στο 31' αφού με σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ......

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακανανικός μπήκε δυνατά στο παιγνίδι με στόχο την ανατροπή του εις βάρος αποτελέσματος. Στο 62' είχε τεράστια ευκαιρία με το Τζαχρήστα αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα αουτ. 
Στο 73' από προφανή θέση οφσάιντ ο Πριτσούλης σημείωσε το 2-0. Στο 80' άλλη μια χαμένη κεφαλιά από τον Γαλάνη για τον Ακαρνανικό που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του 
Αφού δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ η ομάδα του Ακαρνανικού, στο 85' ο Γκουρνέλος πέτυχε το τελικό 3-0 για τον ΠΑΟ Αγρινίου.
Συνθέσεις:
Ακαρνανικός: Λασπίτης, Κορωσης, Παληγεώργος, Σίμος, Καραπάνος, Τσάκαλος, Δράκος, Τσιλικας (80' Agalliou), Τζαχρήστας, Γαλάνης, Μηλιώνης (55' Καραπάνος Κ.).

ΠΑΟ: Ζώης, Παπαβασιλείου, Ζάκκας, Παπαθανάσης, Σταμάτης, Παπαϊωάννου (65' Νιτσόλας), Σούτας, Γκουρνέλος, Κοκώνης (46' Νάκος), Σαίτας (46' Πριτσούλης), Μακρής.


Ο Ακαρνανικός έχει πολλά παράπονα από τον πρώτο βοηθό διαιτητή κ. Ασημάκη Δημήτριο για λάθη εις βάρος του Ακαρνανικού.



akarnanikos

2 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ; ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο