Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Α. Κολοβός: Μία δυναμική υποψηφιότητα με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Γιάννης Α. Κολοβός
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  
     Ο Γιάννης Α. Κολοβός είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία. Ο Γιάννης Α. Κολοβός είναι εκπαιδευτικός, γεννήθηκε στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, αγωνιστής από τα φοιτητικά του χρόνια, μαχόμενος συνδικαλιστής, με έντονη κοινωνική προσφορά, με συμμετοχή σε δράσεις αλληλεγγύης, με ουσιαστική παρουσία στην αυτοδιοίκηση. 
     
Βιογραφικό Σημείωμα Γιάννη Κολοβού
1. Προσωπικές Πληροφορίες
  Γεννήθηκε στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας στις 10/05/1956.  Κατάγεται από κλασική αγροτική Ξηρομερίτικη οικογένεια. Το 1974 τέλειωσε  το Εξατάξιο Γυμνάσιο Βόνιτσας. Σπούδασε μαθηματικός στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα. Από το 1987 εργάζεται ως Μαθηματικός σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Αγρινίου. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κοσμοπούλου (συνταξιούχο δικαστική υπάλληλο) και είναι πατέρας 2 παιδιών (Ανδρέας και Δήμος).

2. Πολιτική Δράση
    Από το 1974 ως το 1977 ήταν μέλος της πανελλαδικής οργάνωσης νέων ΕΚΟΝ Ρήγας Φερραίος. Από το 1977 ως το 1990 ήταν μέλος του ΚΚΕ και από το 1990 μέχρι το 2013 ήταν μέλος του ΣΥΝ και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει διατελέσει γραμματέας της Οργάνωσης Αγρινίου του ΣΥΝ για δύο θητείες. Έχει εκλεγεί γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝ Αιτωλοακαρνανίας για τρεις θητείες. Έχει θητεύσει μια φορά ως Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας. Υπήρξε για τέσσερα χρόνια μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ. Σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.....



3. Συνδικαλιστική Δράση
  Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών από το 1982 ως το 1987. Έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση, όντας επί σειρά ετών πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ της Β' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας. Έχει εκλεγεί σύνεδρος σε τουλάχιστον 10 συνέδρια της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ. Σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.

4. Αυτοδιοικητική Δράση
   Έχει υπάρξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου και στη Νομαρχία/Αντιπεριφέρεια Αιτωλοακαρνανίας. Σήμερα είναι εκλεγμένος σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το συνδυασμό “Ανατροπή Τώρα” που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
     Στην αδιάλειπτη πολιτική, συνδικαλιστική και κοινωνική παρουσία και δράση, πάντα πρόταγμά του ήταν και είναι ένας κόσμος δίκαιος, ένας κόσμος όπου η κοινωνία θα οργανώνεται και θα πορεύεται με βάση τις μεγάλες αξίες του ανθρωπισμού.
      Σήμερα που η Ελλάδα πλήττεται από τα μνημόνια άμεσος στόχος είναι το σταμάτημα της πρωτοφανούς για καιρό ειρήνης ανθρωπιστικής κρίσης και η επανεκκίνηση της χώρας με πλήρη Εθνική ανεξαρτησία και πλέρια δημοκρατία.
    Άμεσος στόχος είναι νέα εκκίνηση στην οικονομία, με παραγωγική ανασυγκρότηση, με στήριξη των αγροτών και των επαγγελματιών, με στήριξη των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων.
    Άμεσος στόχος είναι η απολαβή των δημόσιων αγαθών από όλους τους πολίτες. Η απολαβή των αγαθών που αποστέρησαν οι πολιτικές εξαθλίωσης  των μνημονιακών κυβερνήσεων των τελευταίων 5 χρόνων.
     Ο Αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ με το λαό της Αιτωλοακαρνίας και όλο τον Ελληνικό λαό, είναι αγώνας για ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια.

      Ο Αγώνας για τη μεγάλη πολιτική ανατροπή στις 25 Γενάρη θα είναι νικηφόρος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο