Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Έξι οι σίγουροι στην τοπική ΝΔ-εκκρεμούν οι αποφάσεις για τρεις

        Δυστοκία εξακολουθεί να υπάρχει στην τοπική ΝΔ με το κλείσιμο του ψηφοδελτίου του κόμματος στη ΝΔ και τις επαφές να είναι διαρκείς, μετά τις ηχηρές αρνήσεις των προηγούμενων ημερών πρωτοκλασάτων στελεχών. 
     Οι σίγουροι υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι έξι, όπως όλα δείχνουν: Οι δυο νυν βουλευτές, η κ. Γεωργία Μπόκα (που πληροφορίες αναφέρουν πως πριμοδοτείται ιδιαίτερα από το δημαρχείο Αγρινίου), ο πρωην δήμαρχος Ναυπάκτου Θαν. Παπαθανάσης, ο Κ. Στράτος, επιχειρηματίας από τον Αστακό και ο Δημήτρης Μπαλαμπάνης, κτηματίας και Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Νίκου Καραπάνου............



     Μπροστά στις δυσκολίες έχει ζητηθεί από τις δημοτικές παρατάξεις του Μεσολογγίου και του Αγρινίου της ΝΔ να βρεθεί ένας υποψήφιος και ο κ. Μπαλαμπάνης είναι αυτός που προκρίνεται στο Μεσολόγγι.
     Στην δημοτική ομάδα του Γ. Παπαναστασίου έχουν ακουστεί μεταξύ άλλων τα ονόματα των κ. Φωτάκη και Σκορδόπουλου χωρίς τίποτε να είναι ακόμη βέβαιο.
     Οπότε υπάρχει προς το παρόν έλλειμμα τριών υποψηφίων και προσεγγίσεις γίνονται κυρίως σε γυναίκες. Σε αυτήν την κατεύθυνση ακούγεται και η κ. Μαρία Φωκά από το Μεσολόγγι , που ήταν υποψήφια το 2012, ενώ δεν θα είναι υποψήφια η κ. Σερεπίσου από το Ξηρόμερο που ήταν υποψήφια επίσης το 2012.
     Ακούγεται το όνομα της κ. Τσίγκα, με καταγωγή από το Παναιτώλιο, που έχει αυτοπροταθεί , ενώ έχει γίνει προσέγγιση και σε μια γυναίκα ακόμη από την Αμφιλοχία.
       Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ έχει καταθέσει τις δικές της προτάσεις που βρίσκονται σε φάση αξιολόγησης για την πλήρωση των τριών κενών θέσεων. Όλα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο το πρωί.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο