Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Παναγιώτη Τρυφιάτη για την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες
     Σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα μας καμπή, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε σας, με το χέρι στην καρδιά, για να σας εξηγήσω την απόφασή μου να πολιτευθώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και να θέσω τον εαυτό μου υπό την κρίση σας, προκειμένου να με εμπιστευθείτε για την πολιτική σας αντιπροσώπευση. 
     Είναι αναμφίβολα μια δύσκολη απόφαση,  διότι ούτε η εν γένει πολιτική κατάσταση αλλά ούτε και η τρέχουσα συγκυρία την ευνοεί.
    Είναι όμως, ταυτόχρονα, και μια υπεύθυνη απόφαση. Ως ενεργός πολίτης, που έχω ασχοληθεί επί μακρόν με τα προβλήματα του τόπου μου, κρίνω ότι δεν δικαιούμαι να λιποψυχήσω, δεν επιτρέπεται να  απόσχω από τον αγώνα τον καλό για την απαλλαγή του από τις καταιγιστικές συνέπειες της κρίσης που μας ταλανίζει τα τελευταία χρόνια. 
      Είναι η ώρα για το αποφασιστικό βήμα, διότι πρέπει να αποτινάξουμε το πελατειακό σύστημα και τη συναλλαγή, να καταπολεμήσουμε τον κάθε είδους και προέλευσης λαϊκισμό, να εκσυγχρονίσουμε τις δομές και τους θεσμούς μας αλλά και  να αλλάξουμε εκ βάθρων το οικονομικό μας μοντέλο ώστε να αναβαθμίσουμε ριζικά τη  χώρα μας και να διασφαλίσουμε το κοινό μας  μέλλον και την ευρωπαϊκή προοπτική μας.
Αυτό το βήμα θέλω να το κάνουμε μαζί.
Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω............



   Μοιράζομαι χρόνια τους προβληματισμούς και τις αγωνίες σας. 
   Γνωρίζω τα προβλήματά σας και έχω διατυπώσει επανειλημμένα θέσεις και προτάσεις για την υπέρβασή τους.
     Σας καλώ λοιπόν, σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία και με πλήρη συναίσθηση των δυσχερειών και των πολλαπλών αντιξοοτήτων, σε μια συστράτευση που θα βασίζεται σε μια καθαρή και ειλικρινή σχέση πολιτικής εμπιστοσύνης
    Ο αγώνας ξεκίνησε και η μόνη χαμένη μάχη θα είναι αυτή που δεν θα δοθεί. 
    Εγώ τολμώ να κάνω την πρώτη κίνηση και σας περιμένω να συναντηθούμε, όπως παλιά,  στο στίβο των ιδεών, των αξιών και της ανιδιοτελούς στράτευσης για το κοινό καλό.

ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΥΦΙΑΤΗΣ 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Όνομα: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επώνυμο: ΤΡΥΦΙΑΤΗΣ
Όνομα Πατρός: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Ημ/νια Γέννησης: 11/05/1960
Διεύθυνση: ΑΓΡΙΝΙΟΥ 4,  16233 ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Email: trifiatispanos@gmail.com
Τηλέφωνο: 210 76 61 021
Κινητό: 6977219620 

Εκπαίδευση:
- Διπλωματούχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Κράτος και Δημόσια Πολιτική» του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Διοικητική Επιστήμη). Διπλωματική εργασία για την : «Εταιρική Διακυβέρνηση»
- Απόφοιτος του Κέντρου Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών (C.E.D.S) 
- Απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 
- Απόφοιτος Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων
- Ξένη γλώσσα : Αγγλική

Επαγγελματική Δραστηριότητα:
- Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης  Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα (ΔΑΕΔΒ ΑΕ ΟΤΑ) από 09/11/2011 έως 28/12/2012
- Διευθύνων Σύμβουλος στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε.Α.Σ. ΑΒΕΕ) από τον Αύγουστο 2010 έως τον Σεπτέμβριο 2011 
- Ειδικός Σύμβουλος του Υφυπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Ντ. Ρόβλια , από 01/10/2009 έως 10/01/2010
- Υπηρεσία σε διοικητικές, οικονομικές και ελεγκτικές θέσεις ευθύνης του Πολεμικού Ναυτικού και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
- Συμμετοχή σε εκπόνηση σχεδίων – προγραμμάτων αναδιάρθρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (Διοικητική Μέριμνα - Υποστήριξη). 
- Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. 
- Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών του Μετοχικού Ταμείου  Ναυτικού 
- Διοικητική εμπειρία πάνω από 20 έτη 
- Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Κοινωνική Δραστηριότητα:
- Μακροχρόνια συμμετοχή και δράση στους πολιτιστικούς Συλλόγους των Αιτωλοακαρνάνων ετεροδημοτών 
- Πρόεδρος κατά τη διετία 2000- 2002  της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ.- Τριτοβάθμιο όργανο των 150 περίπου Αιτωλοακαρνανικών Συλλόγων, που δραστηριοποιούνται στην Αττική) 
- Β’ Αντιπρόεδρος τη διετία 2001- 2003 της Εθνικής Ομοσπονδίας Σόφτμπολ 
- Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.ΣΤ.Α.ΜΕ. Ανδρέας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ από 2008 έως  2010
-Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2009.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο