Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Κολοβός: Δυναμικά και ενωτικά στον προεκλογικό αγώνα

      Δυναμικά διεξάγει τον προεκλογικό του αγώνα ο Ξηρομερίτης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία Γιάννης Κολοβός. 
   Η υποψηφιότητα του Καθηγητή Γιάννη Κολοβού κουβαλά αγώνες χρόνων για τα ιδεώδη της Αριστεράς και πλούσια κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική δράση στην περιοχή της.
     Σταθερή αξία ο Γιάννης Κολοβός, μπορεί να εκφράσει με αγωνιστικό τρόπο τα οράματα των Αιτωλοακαρνάνων και των Ξηρομεριτών και να διεκδικήσει λύσεις για χρονίζοντα προβλήματα του τόπου.
      Στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε χθες Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, ενωτικά μαζί με όλους τους υποψηφίους βουλευτές στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στο λιμάνι της Ναυπάκτου (ΦΩΤΟ).....



    Να επισημάνουμε ότι αύριο Παρασκευή 16/1 και ώρα 7 μμ. στην παραλία της Βόνιτσας (καφετέρια  Le fleur- Παπαθανασίου), η Οργάνωση Μελών Σύριζα Ακτίου- Βόνιτσας σας προσκαλεί στην παρουσίαση  των υποψηφίων βουλευτών Σύριζα του νομού μας.  Στη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να ακούσετε από κοντά τους υποψήφιους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας.






ΦΩΤΟ: http://www.nafpaktianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο