Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Σε κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο ο Μάριος Σαλμάς



Σε μία κατάμεστη  από κόσμο αίθουσα, πραγματοποίησε  την  κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο ο πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μάριος Σαλμάς, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στον Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ......

 Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σαλμάς αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις  μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν, ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο. Επίσης, τόνισε τις ασάφειες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τον κίνδυνο να μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες  από τέτοιου είδους πολιτικές.
 Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε στο Υπουργείο Υγείας όπως οι μειώσεις δαπανών, η μείωση στις τιμές των φαρμάκων και ο εξορθολογισμός του τομέα της δημόσιας Υγείας.
 Στην ομιλία παρευρέθηκαν και οι τρεις δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας που είχαν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα ο  Δήμαρχος  Αγρινίου  κ. Γιώργος  Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνστανταράς, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Σαλμά.


1 σχόλιο:

  1. Πληρώνουμε το μισό μας εισόδημα σε φόρους και χρωστάμε στην εφορία το άλλο μισό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο