Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

«Δε σηκώνομαι για τον Υποψήφιο, σηκώνομαι για τον Άνθρωπο Κατερινόπουλο»

       Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν, τα λόγια που αντάλλαξε με θαμώνα καφενείου στην Πάλαιρο:  -«Δε χρειάζεται να σηκώνεσαι σε έναν Υποψήφιο Βουλευτή», σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, όταν ο άνδρας έσπευσε να σηκωθεί για να τον χαιρετήσει: -«Δε σηκώνομαι για τον Υποψήφιο, σηκώνομαι για τον Άνθρωπο», σχολίασε εκείνος, χαμογελώντας.

      Πόρτα – πόρτα, γειτονιά – γειτονιά μεταφέρουν το μήνυμα της Νέας Αλλαγής οι υποψήφιοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε σήμερα στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας........

 
Σε καφενεία και καταστήματα της Παλαίρου, της Πλαγιάς, της Περατιάς, του Μοναστηρακίου, της Πογωνιάς και της Βόνιτσας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες για το κρίσιμο αποτέλεσμα της κάλπης και τις συνέπειες που θα έχει για το μέλλον της χώρας. 
     Η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, οι χειραψίες εγκάρδιες και η διάθεση για συζήτηση σχετικά με ζητήματα που αφορούν στο Νομό παρούσα σε κάθε χώρο συνάθροισης. 


1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο