Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Στην τελική ευθεία το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπανδρέου στην Αιτωλοακαρνανία

        Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, αφού η αρμόδια Επιτροπή στην οποία επικεφαλής είναι ο Σ. Ξυνίδης κατέληξε στις τελικές της αποφάσεις, μετά και την κατάθεση και άλλων προτάσεων που έγινε και ηλεκτρονικά.
     Το ψηφοδέλτιο κλείδωσε τελικά το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορieς του agriniopress.gr και θα αποτελείται ανά περιοχή, εαν δεν υπάρξουν κάποιες ανατροπές της τελευταίας στιγμής:
Απο το Ξηρόμερο υποψήφιοι θα είναι ο δικηγόρος κ. Γιώργος Κόκκαλης με καταγωγή απο την Παπαδάτου, όπως και ο Αντώνης  Ταμπάκης που  είναι περιβαλλοντολόγος και δραστηριοποιείται στο Αγρίνιο ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Από τη Ναυπακτία, η υποψηφιότητα που προκρίθηκε τελικά ήταν του μηχανικού Γιάννη Μπέκου. 
Στο Μεσολόγγι κλείδωσαν οι υποψηφιότητες της δικηγόρου Φωτεινής Ζαπάτη  και του επίσης νομικού κ. Κουτσαγγέλη...................



     Από την περιοχή της Τριχωνίδας υποψήφιος με το Κίνημα είναι ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και ο πρώην πολιτευτής και συνδικαλιστής Αθ. Κατερινόπουλος.
     Στην ίδια περιοχή τελικά δεν προχώρησε η υποψηφιότητα της  μηχανικού Μαρίζας Κωτσαρέλη, κόρης του αείμνηστου πρώην αντιδημάρχου Αγρινίου Γ. Κωτσαρέλη,  και υποψήφια θα ειναι η  νεαρή γεωλόγος Βάσω Καραγκούνη που είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Π. Μοσχολιού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
     Στον Βάλτο έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Αθ. Τορουνίδη.

http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. η περιοχή της Βόνιτσας βρε παλλικάρια που είναι ; ετσι ξεκινάμε κύριοι ( υπέυθυνε του Οργανωτικού κ. Γ. Κόκιο ) να χτίσουμε το ΚΙΝΗΜΑ με προσωπικές επιλογές χωριανών μας που είναι παντελώς μα παντελώς ξεκομένοι απο τη Βόνιτσα , αλλά και απο το Ξηρόμερο ; Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΥΣΙΑ...ΑΠΟ ΒΟΝΙΤΣΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ..ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ !!!ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο