Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Γρ. Τζαμαλής (ΠΑΣΟΚ) προς Σπ.Τορουνίδη (ΣΥΡΙΖΑ): "Πήδηξες σε άλλο κόμμα σαν τα…μπακακάκια!"

         Οι τηλεθεατές εδώ στην επαρχία έχουν συνηθίσει να ενημερώνονται από τα μεγάλα κανάλια που παίρνουν και την πίτα ολόκληρη των εκλογών. Άλλωστε ποτέ δεν ρώτησε κανένας γιατί π.χ. τα περιφερειακά κανάλια έχουν υποχρέωση να δουλεύουν για τον πλουραλισμό και τη…χαρά της Δημοκρατίας αλλά μόνο 7 «κεντρικά» κανάλια παίρνουν κάπου 11 εκατομμύρια και τα μοιράζονται, μεταξύ τους. Και φυσικά να βλέπουν εικόνες κι εκπομπές που λίγη σχέση έχουν με αυτό που ζουν οι ίδιοι.
      Πάντως τα τηλεοπτικά πάνελ του κέντρου είναι μάλλον ξενέρωτα σε αυτές τις εκλογές, αφού ούτε ένας τσακωμός της προκοπής δεν έχει γίνει. Αντίθετα εδώ στην επαρχία έχουμε και τα ευτράπελά μας στα πάνελ όπως χτες το βράδυ που ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γρ. Τζαμαλής εκτόξευσε τα βέλη του προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπ. Τορουνίδη λέγοντάς του ότι άλλαξε στρατόπεδο και πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ πηδώντας από το ένα κόμμα στο άλλο «όπως κάνουν τα… μπακακάκια»!.....



       Δόθηκε έτσι και μια ευχάριστη και ολίγον…βουκολική νότα στη συζήτηση ενώ από θέμα δημοσιότητας σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει πάντα ισοπαλία. Όση δημοσιότητα παίρνει αυτός που λέει μια τόσο εντυπωσιακή κουβέντα, άλλη τόση παίρνει κι αποδέκτης της…κατηγορίας.
Απλά από άλλο κοινό ο ένας κι από άλλο κοινό ο άλλος.

η συντακτική μονάδα
http://www.agriniopress.gr/

9 σχόλια:

  1. τΤΟ "ΠΗΔΑΣ ΑΠΟ ΛΟΥΜΠΑ ΣΕ ΛΟΥΜΠΑ ΣΑΝ ΜΠΑΚΑΚΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΝΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΝΤΕΡΜΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ
    ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενώ όταν ήρθε στο ΠΑΣΟΚ η κ. Δαμανάκη ,η π. αρχηγός του ΣΥΝ και η υβριστής του Ανδρέα Παπανδρέου στο βρώμικο 1989 την αποδέχτηκε ο κ. Τζαμαλής ; ή όταν ήρθε ο κ. Μπίστης (π. ΚΚΕ,ΚΚΕ εσωτ, μετά με τη ΔΗΜ.ΑΡ κ.λπ) ήρθε λέω στο ΠΑΣΟΚ και έγινε και υφυπουργός του κ. Σημίτη τον αποδέχτηκε ; ή όταν ο κ. Βασ. Κοντογιαννόπουλος π. υπουργός του Καραμανλή και Μητσοτάκη έγινε υπουργός παιδείας του κ. Σημίτη τον αποδέχτηκε ; Αυτοί δεν ήταν μπακακάκια κατά την "Βουκολική" ρήση του κ. Τζαμαλή ; Ο Σπ. Τουρουνίδης τον εμάρανε που στο κάτω κάτω διαφώνησε απ΄ τους πρώτους και έφυγε αξιοπρεπώς.Πότε έκανε λάθος ο κ. Τζαμαλής . Χτές που αποδέχονταν τα προαναφερθέντα "μπακακάκια" ή σήμερα που λοιδορεί τον κ. Σπ. Τουρουνίδη ; Ακόμα δεν κατάλαβε ο κ. πολιτευτής (Γρ. Τζαμαλής) γιατί έφυγαν απ΄το ΠΑΣΟΚ των βολεμένων ο περισσότερος κόσμος ; Αν όχι, γιαυτό δεν φταίμε εμείς. Φιλιά στους αναγνώστες του φιλόξενου μπλόκ του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαρμπα γρηγορη ζουμε στην βουλη να σε δουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συριζαιοι μακρυα απο τουρουνιδη μπιτα κουρουμπλη,τα παλιο πασοκ δεν εχει θεση στο συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΝΕΨΑ ΤΖΑΜΑΛΗ,ΝΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤομα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε ρε σωτηρα τουρουνιδη τραβα σπιτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KANENAS PSIFOS XAMENOS STON TOROUNIDI KAI TON MPITA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΕΙ ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΙ Μ ΤΙ ΣΗΒΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο