Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΙΔΗΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Φίλες και φίλοι,
  πριν από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.
  Η απόφασή μου να ζητήσω την εμπιστοσύνη και στήριξη σας σ’ αυτές τις εκλογές δεν ήταν εύκολη.
    Εύκολη, εν αντιθέσει, είναι η κριτική χωρίς συμμετοχή. Και αυτό ακριβώς με ώθησε στο να ανταποκριθώ στο κάλεσμα των καιρών και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου, ώστε ενεργά και από την πρώτη γραμμή, μεταφέροντας τους δικούς σας προβληματισμούς και τις αγωνίες σας, να διαμορφώσουμε μαζί μια αξιόπιστη προοπτική για τις οικογένειες μας και τις μελλοντικές γενιές......



Ως εργαζόμενη μητέρα δεν είχα έως τώρα αναμειχθεί ενεργά στην πολιτική. Με αίσθημα ευθύνης, όμως, αποφάσισα να δώσω τη μάχη μαζί με τις πραγματικές προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, θέλοντας να εκπροσωπήσω την ανανέωση, την ρεαλιστική προσέγγιση και την πίστη ότι με υπεύθυνα βήματα και συνετές αποφάσεις θα μπορέσουμε να βρούμε ξανά την ελπίδα και την αισιοδοξία για το μέλλον που ταιριάζει στον τόπο μας.
   Απευθύνομαι σε όλους εσάς, που όπως και εγώ, μοχθείτε καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας, του νομού μας και της χώρας μας.
   Σε όλους εσάς που κουραστήκατε από συντηρητικούς προεκλογικούς θεατρινισμούς.
   Σε εσάς που επιζητείτε την σταθερή ανάκαμψη και ανάπτυξη και δεν είστε διατεθειμένοι να παραδώσετε τις θυσίες σας των προηγούμενων χρόνων σε μαθητευόμενους μάγους που δίνουν επιπόλαιες υποσχέσεις για ψηφοθηρικούς λόγους.
    Όσοι έτυχε να με έχουν γνωρίσει προσωπικά, ξέρουν ότι τα δύσκολα δε τα φοβήθηκα ποτέ και μόνη μου δέσμευση είναι ότι θα συνεχίσω να είμαι μια από εσάς και δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας.

Πηνελόπη Σιδηρά
Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο