Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Χρήστος Κουτσομπίνας: "Φήμες τα περι αποχώρησής μου, συνεχίζουμε για να φτάσουμε ψηλότερα"

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας ο πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας Χρήστος Κουτσομπίνας μίλησε στο olatagoal.gr για τους στόχους της Φλόγας, τις προτεραιότητες που υπάρχουν και τις φήμες περί αποχώρησής του. Ο "ισχυρός άνδρας" της ομάδας της Παλαιομάνινας ξεκαθάρισε πως στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναφέρθηκε αρκετά στη δουλειά που έχει κάνει ο Νίκος Μιμηγιάννης, στο ενδεχόμενο ενίσχυσης και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία βάση στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Φλόγα....
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μια χρονιά που τι σημαίνει για τη Φλόγα και τι φιλοδοξίες έχει η ομάδα;
Να ευχηθούμε πρώτα απ' όλα καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία και ευτυχία. Εμείς είμαστε πρώτη χρονιά στην Α΄ Κατηγορία και υπάρχουν προσδοκίες. Σίγουρα για την ομάδα μου σημαίνει πολλά. Είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει και συνεχίζουμε για το καλύτερο.

Οι προσδοκίες που αναφέρατε μέχρι που φτάνουν;
Μέχρι το ψηλότερο σημείο που μπορούμε να φτάσουμε βάσει της Κατηγορίας που αγωνιζόμαστε. Πλέον τώρα μπορούμε να μιλάμε και για πρωτάθλημα και για ψηλότερα, δηλαδή την άνοδο. Η ομάδα έχει τα φόντα και διοικητικά και αγωνιστικά να πάει ψηλότερα. 

Η προηγούμενη χρονιά λίγο πριν το τέλος είχε ένα ντέρμπι με θετικό αποτέλεσμα και η νέα ξεκίνησε με μια ισοπαλία επίσης σε ντέρμπι. Πιστεύετε ότι στο δεύτερο ματς μπορούσατε να πάρετε και τη νίκη;
Σίγουρα φάνηκε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν πολύ καλοί. Ήδη από τον ερχομό του νέου προπονητή έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Και διοικητικά εμείς έχουμε μάθει από τον κύριο Μιμηγιάννη πολλά πράγματα, έχει βάλει σειρά στην ομάδα και δουλεύουμε σε άλλο επίπεδο. Κι εγώ δε γνώριζα πολλά από την Α΄ Κατηγορία, παρότι έχω 4 χρόνια που ασχολούμαι και έχω μάθει και προσωπικά αρκετά.

Πλέον τα δύο ντέρμπι που έχετε είναι στην έδρα σας. Θεωρείτε ότι μπορεί να μειωθεί η διαφορά και να μπείτε με μικρότερη διαφορά στα μπαράζ;

Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις. Υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος και μπορούν να γίνουν πολλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να είμαστε στα μπαράζ με τη μικρότερη δυνατή διαφορά που μπορούμε. Είμαστε ένα υγιές σωματείο και στόχος είναι να βρισκόμαστε ψηλά. 

Το κύριο μέλημά σας μέχρι το τέλος της χρονιάς ποιο είναι;
Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και τα παιδιά να προσπαθήσουν μέσα στην προπόνηση, που πλέον είναι άλλου επιπέδου και έχει φανεί και στο γήπεδο. Έχουμε έναν προπονητή που έχει μεγάλες απαιτήσεις και πρέπει όλοι να δουλέψουν πολύ.

Υπάρχουν φήμες για αποχώρησή σας από την ομάδα. Τι ισχύει;
Όπως είπατε κι εσείς είναι φήμες. Εσείς τι βλέπετε; Οι κινήσεις που κάνω είναι κινήσεις ενός ανθρώπου που αποχωρεί από μια ομάδα; Υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα φύγω για κάποιες υποχρεώσεις που έχω. Οι φήμες στην Ελλάδα συνεχώς οργιάζουν. Ας κοιτάξει ο καθένας την ομάδα του, να δει τι μπορεί να κάνει και όχι να κατασκευάζονται ανυπόστατα σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Έχουν τελειώσει οι μεταγραφές ή υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιων παικτών;

Περιθώριο υπάρχει και μάλιστα έχουμε μπροστά μας πολλές μέρες για να γίνουν μεταγραφές. Δεν το λέω εγωιστικά αλλά όποιον παίκτη θέλουμε θα τον πάρουμε. Αν τύχει κάτι εξαιρετικό θα κινηθούμε. 

Το έχετε συζητήσει αυτό;
Βεβαίως έχει συζητηθεί. Έχουμε πει ότι αν βρεθεί κάτι καλό, ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά τότε θα κάνουμε μεταγραφή. Αλλιώς προχωράμε όπως είμαστε. Είναι δεδομένο πως εμπιστοσύνη στους παίκτες της ομάδας υπάρχει. 

Η ευχή σας για το τοπικό ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά ποια είναι;
Η ευχή μου είναι να γίνει το ποδόσφαιρό μας όσο το δυνατόν καλύτερο. Να αλλάξουν οι παλιές νοοτροπίες, να γίνουν οι διοικήσεις καλύτερες και να μην έχουμε έκτροπα. Επίσης να υπάρχει ευγενής άμιλλα, καλές φιλοξενίες και από την πλευρά της Ένωσης και της Διαιτησίας να γίνεται προσπάθεια πάντα για το καλύτερο. Εύχομαι και πάλι να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά.

olatagoal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο