Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Επισημάνσεις από τον Ευάγγελο Μπίτα για την ομιλία Γ. Παπανδρέου στο Αγρίνιο

Ο Ευάγγελος Μπίτας, Γραμματέας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου με αφορμή την ομιλία Γ. Παπανδρέου στο Αγρίνιο, επισημαίνει:

       Mε αφορμή την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Αγρίνιο και την ομιλία του προς τους συμπολίτες μας, θέλω να παρατηρήσω τα παρακάτω….
        Με δυσκολία και έκπληξη είδα και διάβασα την ομιλία του Γ.Α.Π. προσπαθώντας να καταλάβω τι το καινούριο και διαφορετικό θα μπορούσε να πει ο άνθρωπος που σηματοδότησε και οδήγησε την χώρα σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
       Στις φωτογραφίες δε είδα όλους αυτούς τους κομματάρχες ‘’αυλικούς’’, παράγοντες που η ιστορία τους ξεπέρασε, που διαχειρίστηκαν την εξουσία στο Νομό ως ‘’γαιοκτήμονες’’, ανίκανοι φυσικά να καταλάβουν πως η ιστορία τους ξεπέρασε, πως δεν έχουν πια τίποτα να πουν, τίποτα να δώσουν!!!
     Αλήθεια, ρώτησαν ποτέ αυτούς που τόσα χρόνια εκμεταλλεύονταν, τους απλούς ψηφοφόρους δηλαδή αν τόσα χρόνια είχαν δουλειά, αν μπορούσαν να ζεσταθούν, αν μπορούσαν να σπουδάσουν τα παιδιά τους, αν έχαναν τα σπίτια τους σε αναίσχυντους πλειστηριασμούς...........



   Όχι γιατί όντας βολεμένοι αλλά ανίκανοι σε θώκους εξουσίας, δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους, τι συνέβαινε στα σπίτια των ανθρώπων, των ψηφοφόρων τους.!!!

    Και τώρα μέσω του Γ.Α.Π. προσπαθούν να γαντζωθούν στην εξουσία. Προσπαθούν με τον, άνθρωπο ο οποίος ανακάλυψε μετά από πέντε χρόνια τραγωδίας ότι έγιναν αδικίες, αφού οδήγησε την χώρα σε οικονομική υποδούλωση, αφού στήριξε όλα τα μνημόνια μέχρι σήμερα, αφού τα ‘’δίδαξε’’ όλα αυτά σε Πανεπιστήμια του Κόσμου, έρχεται τώρα και ‘’προσφέρει’’ λύτρωση, ’’προσφέρει’’ ελπίδα, ‘’προσφέρει’’ την επόμενη μέρα, προσφέρει αλλαγή!!!!!!
       Ζητώ από τους ανθρώπους που παραβρέθηκαν σε αυτό το πανηγύρι για συναισθηματικούς λόγους, να στοιχηθούν με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, να σκεφτούν σοβαρά το μέλλον το δικό τους αλλά κυρίως των παιδιών τους.
      Συμπερασματικά, ο μόνος λόγος που μπορώ να κατανοήσω για την δημιουργία αυτού του μορφώματος είναι το ‘’ξεκαθάρισμα’’  λογαριασμών με τους  συντρόφους τους στο ΠΑΣΟΚ και την ανησυχία τους μήπως και ελεγχθούν στην έρευνα για το κατάντημα της χώρας μας.
     Άρα το μόνο που έχω να πω είναι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα σήμερα (2015)  μιας και ξεκίνησε ως τραγωδία το 2009!!!

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί:
-Ότι το μέλλον ξεκίνησε
-Ότι ήρθε η ώρα του ελληνικού λαού να πάρει την ελπίδα στα χέρια του και να αποφασίσει.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΙΤΑΣ

12 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμόγιο τραβά στο ΣΥΡΙΖΑ τώρα σε βόλεψε το ΠΑΣΟΚ δεν πατάγες στη δουλειά σου και τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ πάλι καβαλάρης θα εισαι μην πουλάς πνεύμα τώρα και αυτοί που πήγαν να ακούσουν τον γάπ καλα κάνανε δεν εισαι εσύ αρμόδιος να το κρίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΝΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΠΗΔΟΥΝΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΣ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και συ συμπορευτηκες με το πασοκαρχη γαλουνη στις εκλογες τωρα θα μας το παιξεις συριζαιος?ντροπη δεν υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ?ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ..ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εαν υπηρχε τσιπα και ηθος θα ειχες τρυπωθει σε λαγουμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην καπηλευεσε τον συριζα ρε,απεδειξες στις δημοτικες τι εισαι που διαλεξες την σιγουρια του ερωτοκριτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΟΠΩP ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΠΑΤΟ,ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπραβο παιδια σκοτωθειτε ποιος θα κανει την καλλιτερη μεταγραφη απο τον ΓΑΠ στον ΣΥΡΙΖΑ και τουμπαλιν ανακατεψτε παλι την τραπουλα και μοιραστε θεσουλες κουραστηκαμε να σας βλεπουμε να σας ακουμε μας καταντησατε ολοι εσεις επαιτες και σεις βολεμενοι να κοκορομαχειτε αιδως πια κατεβειτε απο τις καρεκλες των δημαρχων των νομαρχων και των συμβουλων και αφειστε νεους επιστημονες και τεχνοκρατες να ανελιχθουν και να δωσουν κατι σε αυτη την ερημη πατριδα δεν σας θελουμε αλλο φ υ γ ε τ ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο ΓΑΠ την δουλεια του κανει , αυτη που πρεπει να κανει αυτη την στιγμη . τιποτα δεν ειναι τυχαιο στην πολιτικη σκηνη . ποσο μάλλον τωρα που ο σύριζα ειπε οτι θα ψαξει πολυ το θεμα των μνημονίων και οχι μονο ,και θα αποδώσει ευθηνες ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ti na mas peis re pita kako ston filo moy ton spyro kaneis me ola ayta ......... kanemas thn xarh kai mhn asxolhse me pioys phgane poy; asxolh soy me ta pseytomploykia poy kaneis pareaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολυ αγαπη διακρινω για τν κυριο μπιτα...ενταξει τι εκανε ο ανθρωπος επελεξε να συμπορευτει με τον γαλουνη...τοτε το συριζα δεν ηταν στα πανω του ακομα....ο ανθρωπος κανει σωστες επιλογες....μην τον κατακρινετε...εκεινος ο τορουνιδης δεν βλεπει ποια μπουμπουκια εχει διπλα του?θελει και ψηφους μετα?τι να πω..ολοι θα κριθουν...και συ λαε κοιτα ποιους θα ψηφησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο