Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Στο πλευρό των των απολυμένων των διοδίων του Ακτίου, ο Τέρενς Κουίκ


         Σύντομη περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποίησε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. Είχε πολύ χρήσιμες συσκέψεις με τις τοπικές Επιτροπές εκλογικού αγώνα του Κινήματος, όπως συνέβη στο Αγρίνιο, αφού προηγουμένως ο Τέρενς Κουίκ είχε κάνει περιοδεία στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, μαζί με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής του νομού Κώστα Ντούπη.
     Πολύ σημαντική στα πλαίσια αυτής της περιοδείας ήταν κι η επίσκεψη που πραγματοποίησε στα διόδια του Ακτίου, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ μαζί με την Ευαγγελία Εγγλέζου, τον Βασίλη Σούκη και τον Πρόεδρο Συντονιστικής των ΑΝΕΛ Πρέβεζας Παντελή Ζέρη.
     Εκεί βρίσκονται σε κινητοποίηση οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μετά από δώδεκα  χρόνια δουλειάς, παραμονή Πρωτοχρονιάς, απολύθηκαν από την νέα εταιρεία που ανέλαβε την εκμετάλλευση της σήραγγας Ακτίου.
    Μετά την ενημέρωση από τους εκπροσώπους των απολυμένων, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:
«Εδώ στο Άκτιο έχουμε απάνθρωπα αποτελέσματα της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και της απόλυτης υπακοής τους στις μνημονιακές οδηγίες της Τρόικας.
    Τρία λεπτά πριν γυρίσει ο καινούργιος χρόνος, γυναίκες και άντρες εργαζόμενοι, ειδοποιήθηκαν από την νέα εταιρεία, που ανέλαβε την εκμετάλλευση της σήραγγας, ότι απολύονται!.........



    Αυτός ο «κανιβαλισμός» δεν μεταδόθηκε από ΚΑΝΕΝΑ αθηνοκεντρικό ΜΜΕ. Οι κυβερνητικές εφημερίδες και όλα τα συστημικά κανάλια δεν έχουν γράψει και δεν έχουν πει κουβέντα για το γεγονός.
      Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κι εγώ προσωπικά ως δημοσιογράφος, που ποτέ δεν απέκρυψα είδηση, δηλώνουμε, ότι είμαστε στο πλευρό των απολυμένων. Μετά την επόμενη ημέρα των εκλογών θα πρωτοστατήσουμε ως θεματοφύλακες σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, να αποκαταστήσουμε και αυτή την αδικία.
     Φυσικά, η υπόθεση του Ακτίου θα είναι ψηλά στην ατζέντα των τηλεοπτικών μου εμφανίσεων».

Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας: Κάποτε έσφυζε από ζωή. Περιμένουν τώρα τους μνημονιακούς βουλευτές για τα...περεταιρω..


1 σχόλιο:

  1. δεν καταλαβα!γιατι δηλαδη πρεπει να ειμαστε στο πλευρο τους!που μπηκαν ολοι με μεσον και δεν πηραν παιδια που ειχαν κανει αιτησεις και τις πεταξαν?οποιος ειχε καλο υπουργο μπηκε και για τοσα χρονια δεν μιλαει κανεις περνουν τα λεφτα τους και τωρα κλαιγονται!!!!!!!!αντε απο εδω ρε!μου αρεσει που θελουμε να παει μπροστα η ελλαδα με τα ρουσφετια!!!αντε γειααααα!!ουτε την δουλεια που τους προσεφεραν δεν ξερουν να κανουν!!!!!!!να φυγουν ολοι και να μπουν παιδια που αξιζουν,αντε μπραβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο