Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία Κώστα Καραγκούνη στη Δημοτική Ενότητα Ανακτορίου

      Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ο Κώστας Καραγκούνης θα περιοδεύει στο πρώην δήμο Ανακτορίου (Παλιάμπελα, Δρυμό, Θύριο, Μοναστηράκι, Άγιο Νικόλαο, Περατιά, Πλαγιά, Πάλαιρο)  και το βράδυ της ίδιας μέρας (ώρα 8:00 μμ)  θα βρίσκεται στη Βόνιτσα και θα συναντηθεί με συντοπίτες του στο Καφέ Τζεφριός. 

3 σχόλια:

  1. Τσίπρας: «Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι»

    Βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ από Καστοριά:
    «Ραντεβού στα γουναράδικα». Ήταν μια φράση που χρησιμοποιούσε ο Αρης Βελουχιώτης χαιρετώντας του συντρόφους του εννοώντας ότι αν δεν επιστρέψει από τις μάχες στον Εμφύλιο θα τα… έλεγαν στον πάγκο του γουναρά, εκεί δηλαδή που θα γίνουν σφαγές.

    Μια φράση βαριά και φορτισμένη από τον Εμφύλιο που δίχασε την Ελλάδα και που δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από κανέναν σοβαρό άνθρωπο εν έτει 2013.
    Μια Ελλάδα που κατάφερε εδώ και χρόνια να ξεπεράσει πολλές από τις περιπέτειες του παρελθόντος, που κατάφερε να αποτινάξει από πάνω της το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και να προοδεύσει.

    Κι όμως, αγράμματοι και αναιδείς βουλευτές όπως αυτός του ΣΥΡΙΖΑ, ο… αναρχοαυτόνομος Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, αποφάσισε να κάνει τη Βουλή εμφυλιοπολεμικό θέατρο. Να χωρίσει ξανά τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς, σε καλούς και κακούς, σε πατριώτες και προδότες.

    Πηγή: http://www.parakato.gr/2013/07/blog-post_7783.html#ixzz3PRvSqrPH

    Μάζεψε πρώτα κύριε Τσίπρα αυτά τα απολιθώματα και μετά σε πιστεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω εφαγαν ολο το εθνος οι αλλοι, το συριζα κοιτας ???? εδω μας ξεπουλησαν στα μνημονιακα παζαρια ... χαθηκε η μεσαία ταξη , οι πλουσιοι γίνανε ζαμπλουτοι ... γι'αυτο τωρα κανουν σαν τα ποντικια στην φακα .... θα κοπει η μασαμπουκα !εξαλου η πορεια του καθε κομματος βγαινει απο τον αρχηγο του κομματπος . αν υπαρξει και καποιος κουτος , οπως παντου υπαρχουν, δεν το εχει και τιποτα ο καθε αρχηγος κομματος να τους στείλει . τουλαχιστον , σαν αρχηγος κομματος δεν λεει οτι ειναι πολυ ωραια ωρα για sex , και να προσπαθει να γινει πιστευτος στον λαο ... ποσο μαλλον για τον πρωθυπουργό της χώρας . δεν ηταν και λιγο αυτο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ρωσία διά του Ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, επίσημα ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα μεταμορφωθεί στον μεγαλύτερο ενεργειακό κόμβο φυσικού αερίου στην Ευρώπη και ότι μέσα από το ελληνικό έδαφος θα περνά το δίκτυο για εφοδιασμό ολόκληρης της νότιας και μέρος της κεντρικής Ευρώπης με φυσικό αέριο!

    Επίσης ξεκαθάρισε ότι η Ουκρανία τελειώνει ως ενεργειακός κόμβος και πλέον θα πρέπει να δημιουργήσουν εντός της Ελλάδας υποδομές για να παραλαμβάνουν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα το φυσικό αέριο που χρειάζονται.

    «Έχουμε ως αφετηρία μας το γεγονός ότι το σύμφωνο διαμετακόμισης για τη διοχέτευση αερίου στην Ε.Ε. μέσω της Ουκρανίας τερματίζεται το 2019, οι ποσότητες φυσικού αερίου για τους Ευρωπαίους καταναλωτές θα παρέχονται από την Ελλάδα που θα υποδέχεται τον αγωγό που θα κατασκευαστεί στην Τουρκία», τόνισε ο Ρώσος πρωθυπουργός μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με τον υπουργό Ενέργειας της χώρας Αλεξάντρ Νόβακ και τον επικεφαλής της Gazprom Αλεξέι Μίλερ, σημειώνοντας ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι απαραίτητο από κοινού με τις χώρες καταναλωτές να λάβει σε συντομότατο χρόνο απόφαση ανάπτυξης των δικών της υποδομών, ώστε οι αντίστοιχες ποσότητες φυσικού αερίου να φθάσουν στους Ευρωπαίους καταναλωτές»
    defencenet.gr
    καποιοα στιγμη θα γινουμε κρατος .. θα δινουμε και στους φιλους μας !!!! πετρέλαιο
    με το αζημίωτο φυσικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο