Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Το σκακιστικό τμήμα του ΝΑΟΑΣ θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής

      Το νεοσύστατο σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού (ΝΑΟΑΣ) θα συμμετέχει πλέον σε επίσημες διοργανώσεις.  Για πρώτη φορά λίγους μήνες μετά την ίδρυσή του ανεβαίνει επίπεδο και πλέον θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
     Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν εκτός από τον ΝΑΟΑΣ και οι: Σκακιστική Ακαδημία Αγίου Βασιλείου Ρίου Πατρών, ο Προμηθέας Πατρών, η ΕΑ Πατρών και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου......

 
      Το πρωτάθλημα αρχίζει στης 18 Ιανουαρίου. Ο ΝΑΟΑΣ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στης 11:00 πμ εντός έδρας τον Προμηθέα Πατρών.
     Να αναφέρουμε ότι η κάθε ομάδα αποτελείται από δέκα σκακιστές. 

       Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νεοσύστατο σκακιστικό τμήμα. Συγχαρητήρια στο ΝΑΟΑΣ που προώθησε την ιδέα και την υλοποίησε και δημιούργησε για πρώτη φορά οργανωμένο αγωνιστικό τμήμα σκακιστών.


4 σχόλια:

  1. Παρακαλώ να έρθω σε επαφή με το σκακιστικό τμήμα!!!Επικοινωνείστε μαζί μου.Χόρτης Διονύσης ( παλαίμαχος σκακιστής )....Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων< ο Αμβρακικός >.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε κύριε Χορτη στείλτε μας μήνυμα στο mail του ομίλου ,naoas12@yahoo.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ναοας πρέπει πρώτα να κοιτάξει την ιστιοπλοΐα γιατι ειναι ναυτικός όμιλος όχι σκακιστικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ προσωπικά παντα σχολιάζω με το όνομά μου.Παρακαλώ κύριε ανώνυμε που σας ενόχλησε προφανώς το σκακιστικό τμήμα πείτε μας το όνομά σας όπως επίσης και κατά πόσο βοηθάτε τον ναυτικό όμιλο.Αν τον βοηθάτε συνεχείστε να το κάνετε και αφείστε τους σκακιστές να προσφέρουν και αυτοί στην διάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών από την ενασχόλησή τους στο σκάκι.Ή ακόμα κσλύτερα βοηθείστε και το σκακιστικό τμήμα το οποίο δεν εμποδίζει την πορεία του ναυτικού τμήματος.Αν όμως δεν έχετε βοηθήσει τον ναυτικό όμιλο τότε νομίζω ότι η άποψή σας είναι ελλιποβαρής!!!Πάντα όμως επώνυμα την γνώμη μας!!!Επί πλέον δεν σας κάνει ευχάριστη εντύπωση η παρέμβαση ενός Βονιτσάνου της Αθήνας ο οποίος αν και πρόεδρος άλλου Συλλόγου και άλλου χωριού ψάχνει να βρεί ανθρώπους του σκακιστικού τμήματος για συνεργασία?Χαιρετείστε θετικά λοιπόν κάθε κίνηση που προσφέρει στην ανάπτυξη του τόπου μας Ξηρομέρου!!!!Όλα αυτά με σεβασμό και Βονιτσάνικη Αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο