Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε οικίες στην Κατούνα και στο Αγρίνιο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο  Ρομά

      Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου πέντε κλοπές σε οικίες στο Αγρίνιο και στην Κατούνα που είχαν συμβεί τον τελευταίο μήνα.
       Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, αντρών, Ρομά ηλικίας 21 και 20 για τέλεση κλοπών κατ΄εξακολούθηση.
       Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου αξιοποιώντας στοιχεία και που προέκυψαν από την ερευνά τους σε συνδυασμό με την ανάλυση των ευρημάτων που συνέλεξαν από τους τόπους των εγκλημάτων, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών.......



      Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν διαπράξει από τις (31-12-2014) μέχρι και τις (26-1-2015) τέσσερις κλοπές σε οικίες στο Αγρίνιο και μια στην Κατούνα,  κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα, έχοντας αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις (2000) ευρώ.
       Σε ότι αφορά τον τρόπο δράσης, οι δράστες παραβιάζοντας τις πόρτες και τα παράθυρα των οικιών εισέρχονταν σε αυτά, και στη συνέχεια αφαιρούσαν τα κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα.
     Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο