Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΑΚΟΣ: Επιστολή γεμάτη πίκρα της οικογένειας Πυθαγόρα Σαμαρά, για την απομάκρυνση των Κολωνακίων έξωθεν της κατοικίας τους

      Ο Πυθαγόρας Σαμαράς ο επί 2 τετραετίες δήμαρχος Αστακού και πρώτος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τον Καλλικράτη έμελλε να εισπράξει σήμερα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τη νέα δημοτική αρχή επιβεβαιώνοντας  τη ρήση  «ουδέν αχαριστότερος του ευεργετηθεντος» .
    Η φιλανθρωπική δράση του Πυθαγόρα Σαμαρά είναι γνωστή σε όλους τους Ξηρομερίτες . 
Ενδεικτικά αναφέρουμε:

•Δωρεά ασθενοφόρου Αστακού
•Προσφορά για το τσουνάμι στην Ινδονησία 
•Δωρεά στο σωματείο ειδικής επαγγελματικής αγωγής και αποκατάστασης παιδιών «η Αγία Ελεούσα»
•Δωρεά στο πρόγραμμα «Οικουμενικός Ελληνισμός»
•Δωρεά σε σύλλογο  «παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια»
•Δωρεά σε γηροκομείο Φιλιατών 
•Αγορά παραδοσιακών γυναικείων στολών 
•Ενίσχυση σε άπορες οικογένειες 
•Αποκατάσταση ιερών ναών στην Παλαιομάνινα.  
•Οικονομική ενίσχυση ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Βασιλόπουλου
•Αγορά μουσειακών οργάνων για το σύλλογο Αστακού  «Απόλλων»
•Δωρεά σε σύλλογο για απεξάρτηση εξαρτημένων ατόμων.
•Δωρεές σε ιερούς ναούς αγίου Νικολάου Αστακού, ιερά μονή Λιγοβιτσίου................



•Δωρεά για επισκευή ιεράς μονής προφήτη Ηλία
•Ενίσχυση θεατρικής ομάδας Γυμνάσιου Αστακού
•Εισφορά σε αθλητικούς και πολιτιστικούς  συλλόγους
•οικονομική ενίσχυση ιερού ναού αγίου Νικολάου Παπαδάτου και ιερού ναού ζωοδόχου πηγή κανδήλας.
•κατασκευή δρόμου και περιβόλου Αγίας Παρασκευής Προδρόμου. 
      και πόσες άλλες δωρεές που ο άνθρωπος Πυθαγόρας Σαμαράς δεν θέλησε να δουν το φως της δημοσιότητας. 

      Σήμερα λοιπόν πραγματοποιήθηκε από μη υπάλληλο του Δήμου, η απομάκρυνση των μεταλλικών κολονακίων έξωθεν της οικίας του κυρίου  Σαμαρά.
     Μια  εργασία που σύμφωνα με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της λιμενικής επιτροπής θα γινόταν με δαπάνες του Δήμου γιατί είναι «έκτακτο περιστατικό»  και δεν μπορούσε να περιμένει η δημοτική αρχή.
    Βέβαια στη διαύγεια δεν υπάρχει σχετική  ψήφιση πίστωσης και ανάθεσης της συγκεκριμένης εργασίας. 
Και πως θα μπορούσε άλλωστε.
   Καθώς ο προϋπολογισμός του Δήμου οικ έτους 2015 όχι απλώς δεν έχει εγκριθεί ακόμα από την περιφέρεια αλλά πολύ περισσότερο, δεν υπάρχει κάποια σχετική πίστωση με την εν λόγω εργασία.
     Διακαής πόθος του δημάρχου στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος η άρον άρον πραγματοποίηση της ενέργειας αυτής. 
     Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων αλλά δεν συμφωνούμε στη μη τήρηση των απαιτούμενων και νομίμων διαδικασιών για την εκτέλεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου .
      Έχετε λύσει όλα τα σημαντικά προβλήματα του δήμου μας και το μόνο που έμεινε από τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις ήταν η απομάκρυνση των κολονακίων από την παραλιακή οδό?
       Δεν βλέπω να δείχνετε τον ίδιο ζήλο για τους οικισμούς Κουβαρά και Ρίβιο που εν μέσω εορτών έμειναν οκτώ ημέρες χωρίς νερό σύμφωνα με δικές τους μαρτυρίες και διαβήματα. 
      Αντί να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα του πολίτη ως οφείλετε, ασχολείστε με μικροπολιτικά τερτίπια.
     Αυτό είναι που θέλουν οι δημότες του Ξηρομέρου για αυτούς που βοηθούν ανιδιοτελώς τον τόπο τους .

       Θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας στους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης που κάποτε συμπαρατάχθηκαν σε κοινούς αγώνες με τον Πυθαγόρα Σαμαρά, για την «ηθική τους συμμετοχή» στην ενέργεια αυτή.
     Αλήθεια κύριε Γαλούνη εσείς έχετε ευεργετηθεί στη μέχρι σήμερα πορεία σας από κάποιον?
       Το πλήρωμα του χρόνου για να ειπωθούν αλήθειες με αποδείξεις έφτασε.
Οψόμεθα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

26 σχόλια:

  1. Τι θα γινονταν κυριε Σαμαρα αν ο καθε πολιτης εβαζε σε δημοσιο χωρο εξω απο το σπιτι του κολωνακια;Πολυ καλα εκαναν και ξηλωσαν.Δεν ειναι βεβαια μονο αυτο το προβλημα στον δημο,ελπιζουμε ο Δημαρχος να εχει την ιδια αμεση αποτελεσματικοτιτα και σε αυτους που θεωρουν την παραλια ιδιοκτησια τους.Ο χρονος θα το δειξει,το καλοκαιρι ερχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα μην κλάψουμε κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαλλαχτήκαμε!
    Απο ολους κ ολα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ , ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΚΑΚΩΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε κάποιον έδειχναν το δάσος και αυτός έβλεπε το δέντρο!τα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα και το μόνο που δεν είχαμε λύσει ήταν αυτό!τα τραπεζάκια από το ακουα που το καλοκαίρι κόντεψαν να φτάσουν στα
    γουλια δεν μας πειράζουν!εκεί ίσα ίσα είπαν να ξηλώσουν και το παγκάκι γιατί ενοχλούσε!ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πηγενε και στης φυτειες σαμαρα να δεις τα εργα μισα...αλλα αυτα δεν τα λενε.καλα σας κανουνε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ στον πολιτικό πολιτισμό !
    ΟΧΙ στον πολιτικό ευτελισμό
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τι ειναι ο δήμος Ιδρυμα φιλανθρωπικό
    Να κανει στο δήμαρχο Δωρο Κολωνάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πικρια ε;Αυτα ειναι οχι επρεπε να ηταν και απαγορευμενη η κυκλοφορια εκει μπροστα για λογους ασφαλειας επειδη μενετε εσεις.Λιγο ντροπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ καλά έκαναν και τα βγάλανε τα Κολωνάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ta kolonakia ftene twra kyrie samara. To oti afhses ton astako ena mayro xali den evgales mia anakhnwsei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν νομιζω οτι εχει ουδεμια σχεση οι δωρεές , με τα κολονακια , που για να πουμε και του στραβου το δικαιο , κακός τα ειχαν βαλει εκει . ετσι που το εκθέτεται ειναι σαν καποιος να κανει δωρεες και να περιμενει καποιο αντικρισμα . το αντικρισμα σε αυτες τις ιστοριες ειναι το μπραβο πρωτα απο τον εαυτο μας και μετα απο τους γυρω μας . απο μενα για τις πραξεις σας των δωρεών ενα μεγαλο μπραβο . ο δημοσιος χωρος ομως ειναι για ολους ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή Οικογένεια Σαμαρά

    Διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο, καταλαβαίνω και συμπάσχω στον πόνο σας σχετικά με τα κολωνάκια που αφαίρεσε η παρούσα Δημοτική Αρχή έμπροσθεν της οικίας σας. Πλέον η ομορφιά της αναπαλαιωμένης οικίας σας δεν θα αναδικνύεται καθώς θα μπορεί να παρκάρει μπροστά το αγροτικό του ο κάθε ‘’βλάχος’’ που πάει για καφέ. Σας ζητώ λοιπόν συγνώμη καθώς είμαι και εγώ κάτοχος αγροτικού. Ας μπούμε όμως στο θέμα μας...

    Όπως σωστά αναφέρατε, πραγματοποιήθηκε από μη υπάλληλο του Δήμου, η απομάκρυνση των μεταλλικών κολωνακίων έξωθεν της οικίας σας χωρίς να έχει γινει ψήφιση πίστωσης και ανάθεσης της συγκεκριμένης εργασίας.... Και μπλα μπλα μπλα... Συνεχίζοντας δηλώνετε ότι σέβεστε τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων αλλά δεν συμφωνείτε στη μη τήρηση των απαιτούμενων και νομίμων διαδικασιών για την εκτέλεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Ερωτώ λοιπόν.... Μήπως εσείς θα μπορούσατε να μας παρέχετε τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις νόμιμες διαδικάσίες που ακολουθήσατε όταν εγκαταστήσατε τα κολωνάκια?

    Συνεχίζοντας βλέπουμε ότι επικαλείστε τις δωρεές και τα έργα που έγιναν επί Δημαρχίας Σαμαρά. Αναρωτιέμαι, κατά πόσο οι δωρεές και τα έργα αυτά έγιναν με τα χρήματα του ίδιου του κυρίου Σαμαρά και όχι με τα χρήματα του Δήμου. Είμαι σίγουρος ότι εάν μοιράσετε τα του Δήμου και τα του κυρίου Σαμαρά, η πλειοψηφεία θα αναλογεί στον Δήμο. Αν και πάλι, μου απαντούσατε ότι τα του Δήμου τουλάχιστον τα έκανε ο Σαμαράς και ότι θα πρέπει να τον ευχαριστούμε για αυτο, τοτε θα σας συμβούλευα να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του Δημάρχου σύμφωνα με τον Καλλικράτη: http://www.cityofnafplio.com/2011/01/12/kallikrates-powers-duties-of-mayor-deputy-mayors/. Θα συμπεράνεται ότι δεν θα πρέπει να επικαλείστε αυτά που ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας να κάνετε, πόσο μάλλον να σας ευχαριστούμε για αυτό.

    Όσον αφορά με τις ‘’άλλες δωρεές που ο άνθρωπος Πυθαγόρας Σαμαράς δεν θέλησε να δουν το φως της δημοσιότητας ‘’ σε ποιες δωρεές αναφέρεστε? Σε αυτές που έπεσαν την τελευταία βραδιά των εκλογών.

    Γιά να μην μακρυλογώ, το συμπέρασμα είναι ότι καλά σας έκαναν και σας έβγαλαν τα κολωνάκια. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και στο φώς που ανάβει κάθε φορά που περνάει κάποιος μπροστά απο το σπίτι σας. Μόνο εσάς εξυπηρετεί και όσους πάνε για χταπόδια στη πλάζ. Όσο για τις υποχρεώσεις Δημάρχου, κάνετε τον κόπο και διαβάστε τες και δώστε βάση στο Αρθρο 58 παράγραφο 3. που γράφει ότι: Σε περίπτωση όπου τα ιδιωτικά συμφέροντα του δημάρχου ή συγγενή του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας συγκρούονται με τα συμφέροντα του δήμου, ο δήμαρχος υποχρεούται να απέχει και τα αντίστοιχα καθήκοντα ασκεί αντιδήμαρχος ή σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού που ορίζεται από το δημοτικό συμβούλιο. Η μη τήρηση της υποχρέωσης αυτής συνιστά σοβαρή πειθαρχική παράβαση καθήκοντος. (Το ίδιο ισχύει και για τον Αντιδήμαρχο....) Τίνος συμφέρον λοιπόν εξυπηρετούσαν τα κολωνάκια??? Του δημάρχου ή του Δήμου???


    Θα παρακαλούσα το Ξηρόμερο news να αναρτήσει το σχόλιο μου αλλά και όποιος μπορεί να το κοινοποιήσει...

    Πολίτης Αστακού, μη υποστηρικτής της παρούσας αλλά ούτε και της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται
    Τώρα που ο Παντοδύναμος πρώην Δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, του φορτώνουν τα πάντα, από τα κολωνάκια μέχρι και την Άλωση του Δραγαμέστου από τους Τούρκους. Όσο ο Πυθαγόρας ήταν παντοδύναμος, ξεσκόνιζαν σακάκια, έφτιαχναν αγιογραφίες, έγλυφαν…..
    Μόλις άλλαξε η κατάσταση, με την ψήφο των Ξηρομεριτών, άρχισαν να φτύνουν εκεί που έγλειφαν, να σκίζουν τα σακάκια που καθάριζαν, να πατούν στο λαιμό του ηττημένου, τώρα που είναι πεσμένος….
    Είναι και άνανδρο, απάνθρωπο και άδικο να μάχεσαι τώρα, προσπαθώντας να αποτελειώσεις έναν πεσμένο, όταν εσύ τον σήκωνες στην πλάτη σου όταν ήταν όρθιος και κυρίαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποσο ραγιαδες ειμαστε σαν λαος ;αμεσος να γλυψουμε τον εχοντα εξουσια απο τα ασημαντα μεχρι τα μεγαλα . ντροπη μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11.49 πετάς ασύστολη λάσπη ! Αυτά που αναφέρεις διώκονται! Βγες και κατήγγειλε επώνυμα αν ξέρεις κάτι! Οι δωρεές του Πυθαγόρα Σαμάρα δεν αναφέρονται την τελευταία τριετία αλλα εδώ και πολλά χρονια πριν ακόμα αναμιχθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση! Δεν βλέπω να αναφέρεις κάτι για τα 500 ευρώ που μοίραζε κάποια παράταξη και που φτωχοί εργαζόμενοι άνεργοι πήγαιναν στα σούπερ μάρκετ να πάρουν μακαρόνια με 500 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χωρίς να μπαίνω στην ουσία και σε ανάλυση της απόφασης-ενέργειας η απομάκρυνση των κολωνακίων έμπροσθεν της οικίας Π.Σαμαρά ,γιατι κατα την γνώμη μου δεν είναι αυτό το ζητούμενο σήμερα,για την ιστορία ως δημοτικός σύμβουλος είχα καταψηφίσει την τοποθέτηση τους.Δεν συμφωνώ με την ενέργεια αυτή στον πρώην-ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ και ειδικότερα σ'αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής του.
    Με εκτίμηση,
    Φωτης Λιβανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. διαβασα προσεκτικα ολα τα σχολια των αναγνωστων για τα περιφημα κολωνακια-αλλοι συμφωνουν με την απομακρυνση αλλοι καταφερονται κατα της δημοτικης αρχης γιατι επελεξε να τα απομακρυνει, αλλοι γραφουν για τις δωρες του πρ. Δημαρχου κλπ. εγω θα ρωτησω ολους σας και ολους τους αναγνωστς του μπλοκ που θα το διαβασαν αλλα δεν το σχολιασαν.Οσοι αντικρυσατε ενα ωραιο πρωι τα κολωνακια εξω απο την κατοικια του πρ. Δημαρχου τι ειπατε; τι σχολιασατε ; τι αναρωτηθηκατε ; προφανως το αυτονοητο.Και οταν υπηρξαν καποιες αντιδρασεις(πιστευω χλιαρες) ο πρ. Δημαρχος τοποθετησε και απο την αλλη πλευρα μια σειρα.Επομενως οταν ολοι μας κατακριναμε αυτη την ενεργεια γιατι τωρα μερικοι καταφερονται κατα της απομακρυνσης.το αν τωρα ηταν μειζον θεμα η οχι αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα αλλα οτι επερεπ να γινει θεωρω απο τις χιλιαδες αντιδρασεις που ακουγα καθημερινα οσο καιρο βρισκομουν στον αστακο οτι επερεπε να γινει---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΣΤΑΚΟΥ 11.49 Π.μ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ [ΡΩΤΑ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΥΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ].ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΨΑΞΕ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυριε λιβανη στη θεση σας δεν θα ελεγα τιποτα!και κατι ακομα...το πλακοστροτο στο σπιτι σας μπρωστα το ψηφυσατε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διονύσης Δεμερούκης11 Ιανουαρίου 2015 στις 10:54 μ.μ.

    Εγώ δεν κατάλαβα τι εξυπηρετούσαν τα κολωνάκια, έτσι και αλλιώς πάλι πάρκαραν τα αυτοκίνητα, απλά μειωνόταν το πλάτος του δρόμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε συμφωνείς Φώτη Λιβανη;;;;; Μα ο αδερφός σου ηταν εκει που τα έβγαζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητε φωτη!αγαπητε πρωιν αντιδημαρχε!αγαπητε μεγαλοστελεχως!αγαπητε (σαμαρικε...σταιτικε....κ τωρα πριν λιγο καιρο.....γαλουνηκε....)ηθελα να σου πω πολλα παραπανω μα δεν υπαρχη λογος να ασχολιται πλεων καποιος με τις αποψεις σου.εχεις παει με ολους κ με ολα στο παρελθων.παρελθων το οποιο εχει τεραστιες συνεπεις για το παρων!κανονικα θα επρεπε να ζητας καθημερινα συγνωμες απο τν κοσμο κ οχι να βγενεις επονυμα κ να σχολιαζεις,γιατι?πολυ απλο,γιατι πλαιον δν σε ακουει κανεις...η κοινονια δεν σε αφουγκραζεται πλαιον.φυσικα αυτο το καταλαβες γιατι εισαι πολυ εξυπνος πολητικα...(πολητικα ομως) κ εφερες στο προσκινιο τον (νιαφα)εναν αξιολογο ανθρωπο με μερακι κ θελησει,τα οποια ελειπαν απο σενα.σταματα λοιπον τις αναρτισεις κ ασε την νεα δημοτικη αρχη να κανει το εργο της(συμπεριλαμβανομαινου κ του αδερφου σου)!ειχες πει οτι απεχεις απο ολα πλαιον...ψεμα,εισαι σε ολα μεσα κ κανεις καποιες ανοητες κηνισεις.γιατι?μηπως χαλασε καμια συμφωνια?τι στραβωσε φωτη?μου ζητισες στιρηξη στον νιαφα...ετρεξες γιαυτον τον συνδιασμο...τωρα τι?κ γιατι να σε ακουσουμε φωτη?δεν εμπνεεις πλαιον εμπιστοσυνη!καλυτερα λοιπον θα ηταν να βγεις κ να μας πεις τι σου εταξαι ο γαλουνης κ τι στραβωσαι κ οχι αυτα που ανεβαζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα λυσατε τα προβληματα εκει στον Αστακο και τωρα ασχολειστε με τα κολωνακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ειμαι μια Κανδηλιωτισσα και ας μου επιτρεψετε να ρωτησω την οικογενεια Σαμαρα σχετικα με τη δωρεα στον Ιερο Ναο Ζωοδοχου Πηγης που αναφερει..σε ποια δωρεα αναφερεται? Σαν δημος την εκανε ή σαν ιδιωτης?... Να ξερουμε για να την ευχαριστησουμε και δημοσια... για μας εχει σημασια.. ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο