Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Τα Θεοφάνεια στον Αστακό


 
        Με τη δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκαν για ακόμη μια χρονιά τα Θεοφάνεια και ο αγιασμός των υδάτων στον ηλιόλουστο μεν αλλά με πολύ κρύο Αστακό. Η τελετή έλαβε χώρα στην παραλία του Αστακού.
         Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρευρέθη στην τελετή, ενώ νεαροί βούτηξαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας, τηρώντας το έθιμο του σταυρού. Το σταυρό έπιασε ο Δημήτρης Καρανίκας...........











http://www.astakos-news.gr/

4 σχόλια:

  1. Ο κολιας ποιον αιρετο αντικατεστησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εεε οχι και βρωμικα τα νερα του λιμανιου του αστακου. Ολα θα φτιαχνουν οπως και οι δρομοι και τα σχολεια και οι φωτισμοι και το νερο και η καθαριοτητα και και και και και και βαρεθηκαμε παρολου που ειναι νωρις ακομη. Ο αστακος τα χριστουγεννα πιο χαλια απο ΠΟΤΕ φετος στολισμος μηδεν καθαριοτητα αθλια φωτισμοι λιγοστοι εκδηλωσεις ουτε μια για δειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν αφήσατε χρήματα ούτε για δείγμα. Ελα όμως να ξαναμιλήσεις όταν θα βγουν τα πακέτα από τα προγράμματα που υπογραφηκαν στο και πέντε και τότε τα ξαναλέμε. Άλλωστε όλοι δικαιούνται περίοδο ανοχής. και κάτι άλλο. Στα τόσα χρόνια πότε είδες σκουπιδιαρα να περνά Κυριακές ή γιορτές? Και όμως περνά. Όσο για εκδηλώσεις αν ενδιαφέρουν θα μάθαινες αν έγιναν, ποτε και που. Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσιες. ΚΑΛΗ ΧΡOΝΙΑ! !!!!!!

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο