Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος με τον Παπανδρέου στην Αιτωλοακαρνανία και ο Θανάσης Κατερινόπουλος

       Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πρώην υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία ανακοίνωσε πριν λίγο την υποψηφιότητά του αλλά αυτή τη φορά με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ του Γ. Παπανδρέου. Δείτε την ανάρτησή του στο facebook:

«Πάμε!
Το ΚΙΝΗΜΑ ξεκίνησε από την Αιτωλοακαρνανία και το Αγρίνιο. Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία πραγματοποιώντας ομιλία στο Παπαστράτειο Μέγαρο, παρουσία πλήθους κόσμου.....



    Στο νέο ξεκίνημα θα είμαι παρών στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου προσχωρώντας στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
       Στη κρίσιμη αυτή μάχη θα είμαι υποψήφιος με το ΚΙΝΗΜΑ στην εκλογική περιφέρεια της Αιτωλοακαρνανίας».



6 σχόλια:

  1. Θυμηθείτε τις υπογραφές της ντροπής ! Όσοι σκέφτονται να ξαναψηφίσουν στις 25 Γενάρη ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, ας ρίξουν μια ματιά στις …






    επιστολές που έστειλαν οι ηγέτες των κομμάτων τους στην τρόικα (ΔΝΤ- ΕΕ- ΕΚΤ)
    1612
    Αν θέλετε τη «σωτηρία» και την «ανάπτυξη» της Ελλάδας- που σημαίνει και το δικό σας καλό- τότε δεν έχετε παρά να υπερψηφίσετε τους υποψηφίους των… «υπεύθυνων» και «σοβαρών» αστικών κομμάτων (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ) και των παραφυάδων τους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κυβερνούν τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Σ’ αυτό το μοτίβο, κινείται η προεκλογική εκστρατεία των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που συγκυβερνούν τη χώρα στη μετά Μνημόνιο εποχή. Τα ίδια περίπου υποστηρίζουν και οι ηγεσίες των μικρότερων αστικών κομμάτων που δημιουργήθηκαν με τις αποχωρήσεις βουλευτών από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα όπως ο ΛΑΟΣ (του Καρατζαφέρη), οι ΑΝΕΛ (του Καμένου), το ΠΟΤΑΜΙ (του Στ. Θεοδωράκη), οι ΡΙΖΕΣ (του Μπαλτάκου), το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ (του Γ. Παπανδρέου) κλπ, χωρίς όμως να αποχωριστούν και από τους δεσμούς με τις συντηρητικές και αντιδραστικές πολιτικές.


    http://www.triklopodia.gr/thimithite-tis-ipografes-tis-ntropis-osi-skeftonte-na-xanapsifisoun-stis-25-genari-nd-pasok-rixoun-mia-matia-stis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον πρόκειται για Διαίρεση
    και όχι για Αίρεση !
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να ψηφισουμε συντροφε τον συριζα με τα γουναραδικα και με αυτους που θελουν να εξαφανισθει η αστικη ταξη και να υπαρχουν δυο? οι πραιτωριανοι κομισαριοι του κομματος και οι μαλακες εργατες αγροτες στα κολχοζ και τα γκουλαγκ. οχι φιλε η ελλαδα δεν ηθελε ουτε θελει ουτε προκειται να φερει κοκκινους στην εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το διαστημοπλοιο σου , που το εχεις αραξει ???? αυτα τα λεγανε οι γιαγιαδες μας εδω και πολλα χρονια . ακομα εκει εισε ?? βεβαια τα λενε και τωρα οπως επίσης τα περι αθεϊσμού του τσιπρα . οσο για ταξεις μην μιλας ....... εκτος αν εχεις πολλα χρηματα και καλα κανεις και φωναζεις . μιας και οι ανθρωπιστικες ταξεις αυτη την στιγμη ειναι 2 οι ζαμπλουτοι , και οι ταλαιποριμενοι . το κανανε καραμελα πλεων σπερνουν φοβιες προς ωφελος τους .. ελα που ο ελληνας ομως ξυπνησε .... τουλαχιστον εως εδω ετσι διχνει ... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα μαλλον ως λαος γραφουμε την ιστορια μας κ εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν.Αν μετα απο ΟΣΑ βιωσαμε ολοι μας,μετα απο μια ολοκληρη πολη που χαθηκε (απο τα οικονομικα αδιεξοδα ..)μετα απο συσιττια,ανημπορους ανθρωπους,που δεν ειχουν-εχουν, ουτε καν στεγη και......και τοοσα πολλα...που ολοι ξερουμε δε μαθαμε ακομα ...ας αναλαβουμε τις ευθυνες μας.ΜΟΝΟ μην απαιτουμε,μη διαμαρτυρομαστε....αλλα να επαιτουμε....Ε ΤΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.Καλο βραδυ πατριωτακια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο βουλευτης τυ ζυριζα απο τη καστορια ειναι η γιαγια που λεει για τα γουναραδικα φιλε. για ψαξτο λιγακι με το δικο σου διαστημοπλοιο. τα λενε και καποιες συνιστωσες. αυτες που τις εχει μαντρωσει ο τσιπρας να μη μιλανε για να φαινεται οτι ειναι δημοκρατικο κομμα. αριστερα και δημοκρατια δεν υπαρχει πουθενα.οχι φιλε. συριζα σημαινει δικτατορια του δηθεν προλαιταριατου ....μεγαλυτερη απ του κκε. ο λαος της ελλαδος δεν θα μπορεσει να φερει κομισσαριους στα πραματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο