Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Καλές ειδήσεις έφερε ο Πρωθυπουργός στο Μεσολόγγι

Το Μεσολόγγι επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος είχε συνάντηση με το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους στην Πινακοθήκη.
Ο κ. Σαμαράς συνοδευόταν από τους υποψηφίους βουλευτές της Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας και άλλα τοπικά στελέχη, ενώ στην πλατεία τον υποδέχθηκε αρκετός κόσμος εκφράζοντάς του ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.....
Ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος καλωσορίζοντας τον Πρωθυπουργό έκανε μια μικρή τοποθέτηση που αφορά στο Λιμενικό Ταμείο το οποίο και επίσημα πλέον έγινε δημοτικό. «Η πόλη του Μεσολογγίου σας υποδέχεται σήμερα με μια πολύ καλή εξέλιξη που φυσικά φέρε την σφραγίδα σας. Με αριθμό πρωτοκόλλου 3 του 2015 έχω να ενημερώσω πως υλοποιήθηκε η απόφαση για μεταφορά του Λιμενικού Ταμείου στο δήμο Μεσολογγίου. Από σήμερα το λιμενικό ταμείο θα είναι δημοτικό και αυτό το οφείλουμε σε εσάς», είπε ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος.
Ο κ. Σαμαράς υποδέχτηκε τις ευχαριστίες του δημάρχου με ένα χαμόγελο και ρώτησε τι γίνεται με το αρχαιολογικό μουσείο και την Ακαδημία Ελευθερίας που καταργήθηκε πρόσφατα. «Την Ακαδημία ας μου επιτραπεί να πω την... πήρε η μπάλα, δεν είχε κανένα κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό, ούτε προσωπικό και ζητούμε την επανασύστασή της. Σε ότι αφορά το Αρχαιολογικό Μουσείο, τελείωσαν οι μελέτες και απαιτούνται 2,5 εκατ. ευρώ από το ΣΕΣ ώστε να κατασκευαστεί», απάντησε ο δήμαρχος. Ο κ. Καραπάνος έδωσε στον κ. Σαμαρά υπόμνημα με τα αιτήματα του δήμου μεταξύ των οποίων βρίσκεται το ΤΕΙ και το νοσοκομείο. Αμέσως μετά του προσφέρθηκαν δώρα και κεκλεισμένων των θυρών έγινε συζήτηση ανάμεσα στον κ. Σαμαρά, τους υποψηφίους βουλευτές και την δημοτική ομάδα. Εξερχόμενος από την Πινακοθήκη ο Πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ λέγοντας κατ’ αρχήν ότι αναγνωρίζει το λάθος της κυβέρνησης για την κατάργηση της Ακαδημίας της Ελευθερίας που δεν είχε κανένα δημοσιονομικό κόστος και στη συνέχεια διαβεβαίωσε ότι θα ενισχυθεί το νοσοκομείο, ενώ υποσχέθηκε την επανεξέταση του ζητήματος που αφορά στο ΤΕΙ.
Λίγο πριν αναχωρήσει για το Αγρίνιο ο κ. Σαμαράς έκανε μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης όπου χαιρέτησε πολλούς πολίτες οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία να του μιλήσουν για τα προβλήματα του Μεσολογγίου, με τους περισσότερους να του μιλούν για την υποβάθμιση του νοσοκομείου.




Click to enlarge image mesologgi-samaras-1.jpg


aixmi-news

2 σχόλια:

  1. Aρκετός;;...Πόσο αρκετός;;

    Eξι νοματαίους μέτρησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τεραστια συγκεντρωση στο αγρινιο. τρομαξαν οι συριζαιοι που νομιζαν οτι θα γινουν κυβερνηση. οι πατριωτες σοσιαλιστες που πηγαν συριζα γυρνανε πασοκ παπανδρεου και πολλοι νδ οπως ειδα γνωστους στο αγρινιο. η νδ θα νικησει . εδω ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο