Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ βρέθηκε στο EMILEON SPORT CENTER όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κ. Φώτης Κωστούλας,  ο διευθύνον σύμβουλος κ. Μάκης Μπελεβώνης, ο γενικός αρχηγός κ. Γεράσιμος  Μπελεβώνης και οι αρχηγοί της ομάδας Γιώργος Θεοδωρίδης και Γιώργος Χούσας....
Ο κ. Κωστούλας ξενάγησε τον Κώστα Καραγκούνη στο προπονητικό κέντρο, παρακολούθησαν μαζί μέρος της προπόνησης όπου παίκτες, προπονητικόteam και διοίκηση ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον υποψήφιο βουλευτή.  Ο Κώστας Καραγκούνης ευχαρίστησε την οικογένεια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα και τον διευθύνοντα σύμβουλο Μάκη Μπελεβώνη για την φιλοξενία και την υποδοχή, συνέφαγαν στη βεράντα του EMILEON όπου για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε η βαθιά φιλία που τους συνδέει.




2 σχόλια:

  1. Του Γιώργου Χρηστοφορίδη: Το τι πατρίδα και έθνος ακούσαμε από τους Σαμαράδες και την παρέα τους σ' αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, δεν έχει προηγούμενο.
    Πάντα, οι μεγαλύτεροι δωσίλογοι, λίγο πριν επέλθει η κρίση του λαού, επικαλούνταν το έθνος και την πατρίδα.

    Δεν έχει σημασία αν βύθισαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στη χειρότερη κοινωνική κρίση των μεταπολεμικών δεκαετιών. Δεν έχει σημασία που δημιούργησαν το μεγαλύτερο κύμα φυγής στο εξωτερικό για ένα μεροκάματο από τη δεκαετία του 1960. Δεν έχει σημασία που οδήγησαν στο θάνατο δεκάδες χιλιάδες Έλληνες από απόγνωση ή από έλλειψη στοιχειώδους περίθαλψης.

    Δεν έχει σημασία που έφτασαν τη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό στα επίπεδα της μετεμφυλιακής Ελλάδας. Δεν έχει σημασία που κατέλυσαν κάθε έννοια ανθρώπινου, κοινωνικού και πολιτικού δικαιώματος σε τούτη τη χώρα. Δεν έχει σημασία που δημιούργησαν μια Ελλάδα οικόπεδο προς πώληση και τελείως ανοχύρωτη απέναντι σε κάθε είδους εξωτερική απειλή. Δεν έχει σημασία που παρέδωσαν ολόκληρη τη χώρα αμαχητί στους δυνάστες και κατακτητές της, προκειμένου να ξεπουληθεί το σύμπαν...

    Τίποτε απ' όλα αυτά δεν έχει σημασία. Διότι «ό,τι έκαναν», το έκαναν δήθεν «για την πατρίδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έπαιζα μπάλα θα σε ρημαζα στα αυτογκολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο