Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Αγρίνιο: Οργανωτική συνάντηση του «Κινήματος» με όλους τους υποψήφιους βουλευτές

H πρώτη οργανωτική συνάντηση του Δικτύου Αυτοοργάνωσης  του Αγρινίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, ολοκληρώθηκε με σημαντική συμμετοχή πριν από λίγη ώρα νε ξενοδοχείο του Αγρινίου.
Η συνάντηση είχε διπλό χαρακτήρα: Την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα του Κινήματος στον δήμο Αγρινίου και τις Δημοτικές Ενότητες και την ενημέρωση και παράλληλα τη γνωριμία με τους εννέα υποψηφίους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας, που παραβρέθηκαν όλοι και μίλησαν.................


po-kinima-sinantisi16
Εισήγηση έγινε από τον κ. Αλέκο  Φαφούτη, που στην παρούσα φάση εκτελεί χρέη εκπροσώπου του Κινήματος στην περιοχή, ενώ ακολούθησαν σύντομες παρεμβάσεις από τους υποψηφίους βουλευτές.

Ειδικότερα ο κ. Φαφούτης τόνισε πως μπροστά στον ελάχιστο χρόνο που έχει απομείνει οι φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου και όσων εκφράζει καλούνται να μιλήσουν αναδεικνύοντας την αλήθεια και την πολιτική. «Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το σχέδιο για την Μεταπελατειακή Ελλάδα για την επανάσταση του αυτονοήτου, μιας πορείας που διακόπηκε βίαια το 2011. Μας πολεμούν,  μας λοιδορούν , δεν τους χρειαζόμαστε, προχωράμε» είπε χαρακτηριστικά.
po-kinima-sinantisi15
Από τους υποψήφιους βουλευτές πρώτος μίλησε ο κ. Κόκκαλης, δικηγόρος , που σημείωσε «τον πόλεμο που δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου από το κατεστημένο»  γεγονός που όπως είπε κάτι πρέπει επιτέλους  να πει στους πολίτες , ενώ ακολούθησε ο Αθ. Κατερινόπουλος προέβλεψε πως «σύντομα θα ξαναβρεθούμε με αυτούς που σήμερα λείπουν»

po-kinima-sinantisi10
po-kinima-sinantisi11
Η κ. Βάσω Καραγκούνη ακολούθησε στο βήμα για να γνωριστεί με τους φίλους του Κινήματος στο Αγρίνιο και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο δικηγόρος κ. Κουτσαγγέλης , υποψήφιος από την περιοχή του Μεσολογγίου που τόνισε πως «Το Κίνημα μέσα σε 22 μέρες καλείται να υπερασπιστεί αξίες και  ήθος με τόλμη.»

po-kinima-sinantisi5
Ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός στη συνέχεια είπε «…αυτή η παράταξη και  το 1974 δέχονταν  τις επιθέσεις του συστήματος αλλά άντεξε και θριάμβευσε. Τολμάμε παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε»,  ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους νέους υποψηφίους, ζητώντας την στήριξη τους, καταχειροκροτούμενος. 
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Αντώνη Ταμπάκη.

po-kinima-sinantisi4
po-kinima-sinantisi3
«Δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε το ρόλο του ουραγού και της ρεζέρβας. Διδαχτήκαμε από τα λάθη μας και καλούμαστε να δώσουμε έναν αγώνα για το ήθος και την αξιοπρέπεια» είπε από την πλευρά του ο πρ. δήμαρχος και πολιτευτής Σάκης Τορουνίδης.

po-kinima-sinantisi2
Στη συνάντηση μίλησαν ακόμη ο Γιάννης Μπέκος από την Ναύπακτο  που επέμεινε και αυτός στον «υποκλυσμό που δέχεται το Κίνημα από το μιντιακό κατεστημένο και όλα τα κόμματα»  καθώς και η Μεσολογγίτισσα δικηγόρος Φωτεινή Ζαμπάτη.

Ακόμη χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Γιώργος Λεχουρίτης που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος. «Συνδυάζουμνε το νέο με το ώριμο. Πορευόμαστε απέναντι στα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης με καθαρό λόγο και λέμε αλήθειες» είπε χαρακτηρισιτκά.
po-kinima-sinantisi14
po-kinima-sinantisi17
Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε συζήτηση για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κινήματος. Όπως φαίνετε θα προγραμματιστούν εκδηλώσεις όπου θα μιλάνε όλοι οι βουλευτές. Παράλληλα έγινε καταγραφή ατόμων που μπορούν να δημιουργήσουν πυρήνες ανά Δημοτική Ενότητα και χωριό και ζητήθηκε να γίνουν άμεσα ανάλογες συναντήσεις σε όλες τις έδρες Καλλικρατικων δήμων. Τέλος έγινε γνωστό ότι στην πλατεία Δημοκρατίας άνοιξε και λειτουργεί καθημερινά το εκλογικό κέντρο του Κινήματος των Δημοκρατών – Σοσιαλιστών.
po-kinima-sinantisi13

http://www.agriniopress.gr/


2 σχόλια:

  1. Μάλλον πρόκειται για απλή Διαίρεση
    και Οχι για πολιτική Αίρεση !
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άλλο η Διαίρεση και άλλο η Διόραση!
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο