Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο Αγρίνιο

       
       Το Αγρίνιο θα επισκεφθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και θα μιλήσει στην Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία, το Σάββατο 17 Γενάρη 2015, στις 7 το απόγευμα, στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο.
      Οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας θα διατρανώσουν τη θέλησή τους για τη μεγάλη πολιτική ανατροπή, τη μεγάλη νίκη στις 25 του Γενάρη!
Η ελπίδα έρχεται!
Η Ελλάδα Προχωράει!

Η Ευρώπη Αλλάζει!

7 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ; ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΜΑΘΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΣΗΜΑΙΑΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΖΗΤΑ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικός Συντάκτης Οικονομικού Προγράμματος και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κ. Λαπαβίτσας (Ant1 tv)Για να δουμε τι είπε:

    «Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα, δια γυμνού οφθαλμού, η χρηματοδότησή του φαίνεται ότι είναι προβληματική».

    «Δεν μπορείς από τη μία να ζητάς τα λεφτά της Ε.Ε. και από την άλλη να μην ακολουθείς τις ευρωπαϊκές πολιτικές».

    «Ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που διογκώθηκε τόσο απότομα και τόσο γρήγορα θα αντιμετωπίσει και προβλήματα εσωτερικής δομής».

    Έτσι είναι κύριε Τσίπρα? Τι θα πεις τώρα στους ψηφοφόρους? Ότι λένε ψέματα τα πρωτοκλασάτα στελέχη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. κατηγοριες εναντιον σύριζα ..
    απεγνωσμένες προσπαθειες του πολιτικου πουλημενου συστηματος που εριξε την ελλαδα στο σκοτος , για να μπορεσει για υστατη φορα να γατζωθει στην εξουσια , και να αποτελειώσει αυτο που άρχισε εδω και καμποσα χρονια . την εξαΰλωση των ελληνων . ενα συστημα που καλα κρατούσε εως εδω . οι ταισμενοι εκ του συστηματος καλα κανουν και φωναζουν !! και αν προσεξετε καλα θα δειτε οτι ολοι σχεδόν απο αυτους που κατηγοορουν τον συριζα εχουν και μεγαλη τσεπη . η ιδια καραμελα ξανα και ξανα . η ιδια τρομολαγνεια ... θα μας παρει τα σπιτια , θα μας παρει τις γυναικες , θα χασουμε τα λευτα μας , ειναι αθεος κ.λπ κ.λ.π ..... λέτε να ειναι τοσο της θρησκείας μας οι αλλοι ???? πως εννοείται την αμαρτια ?? ποσο αμαρτια εχουν ΑΥΤΟΙ ! που γεμισαν μια ελλαδα με πονο και αυτοκτονία ??

    παρτε !!!!! ανοιξτε τα ματια σας .....
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! O Α. Σαμαράς στη μασονική στοά “Three Eyes”… στην ίδια στοά με τον Draghi και την Lagarde * Antonis Samaras (classe 1951, politico, attuale primo ministro della Grecia, affiliato alla “Three Eyes”)

    https://tolimeri.wordpress.com/2014/11/29/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-o-%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΙΦΗΖΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω η Ελλάδα / και κάθετι μοναχικό στον κόσμο αυτό / Ελασσόνα, Λιβαδειά, Μελβούρνη, Μόναχο / Αλαμάνα και Γραβιά, Αμέρικα κλπ κλπ κλπ

    Διονύσης Σαββόπουλος / Γιώργος Νταλάρας
    Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη/Τσάμικος
    Καλή ακρόαση και καλή ενδοσκόπηση.
    Ολωνώνε (που λέει και ο Ζουγανέλης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο