Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΝΙΤΣΑ: Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νιας

        Η Οργάνωση Μελών Σύριζα Ακτίου- Βόνιτσας σας προσκαλεί στην παρουσίαση  των υποψηφίων βουλευτών Σύριζα του νομού μας, που θα γίνει ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 16/1 και ώρα 7 μμ. στην παραλία της Βόνιτσας (καφετέρια  Le fleur- Παπαθανασίου)

   O.M. ΣΥΡΙΖΑ  ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ

5 σχόλια:

  1. Στον αέρα έχει τιναχθεί το περίφημο "πρωτογενές πλεόνασμα" με το οποίο μας βομβάρδιζε ως βιτρίνα της... επιτυχίας του ο Αντώνης Σαμαράς τον προηγούμενο καιρό. Το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε σε 1,9 δισ. ευρώ έχοντας πλέον υστέρηση 3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου που είχε τεθεί. Και τούτο παρά την υπερσυγκράτηση κατά 1 δισ. ευρώ στο σκέλος των δαπανών. Καταρρέιε, έτσι, άλλο ένα όπλο του απερχόμενου πρωθυπουργού με το οποίο προσπάθησε να παραπλανήσει τους Έλληνες, παρουσιάζοντάς το περίπου ως ... βάρκα εξόδου από την κρίση.

    Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/544009/poio-protogenes-pleonasma#ixzz3Oo9pZMxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή ειναι η δημοκρατίς των κόκκινων στο συριζα.Στον κανονισμό δεοντολογίας του κόμματος προβλέπεται ότι η έδρα του βουλευτή ανήκει στο κόμμα και κατά συνέπεια ο βουλευτής δεν έχει γνώμη και ψήφο κατά συνείδηση, ενώ σε περίπτωση διαφωνίας και παραίτησης του οφείλει να παραδίδει την έδρα στο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα ήταν αποκλειστική επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης και δεν ήμασταν εμείς (οι Ευρωπαίοι) που τα επιβάλλαμε» είπε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε τηλεοπτική εκπομπή στο γαλλικό Canal Plus. «Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα έχει χρέος 180% του ΑΕΠ της, αλλά πολλά από αυτά τα μέτρα πρέπει να αλλάξουν γιατί είναι «ανυπόφορα» πρόσθεσε.


    εχει δικαιο ο συριζα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξηρομερο σημερα μονο συριζα εχεις,.... ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρακτηριστικό του μπάχαλου που επικρατεί με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δήλωση που έκανε χθες στον Σκάι το στέλεχος του κόμματος της χαράς ο κ. Θ. Παρασκευόπουλος ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρχει ανώτατος συντελεστής πάνω από 50%. «Ο φόρος για τα φυσικά πρόσωπα πρέπει όπως είναι σήμερα να αποσυρθεί. Και πρέπει να έχουμε έναν φόρο εισοδήματος με πάρα πολλές κλίμακες, όπου ο ανώτατος συντελεστής για τα μεγάλα εισοδήματα θα πρέπει να είναι πάνω από το σημερινό, πάνω από 42%», δήλωσε χαρακτηριστικά. Άραγε ο συντελεστής αυτός από που θα ξεκινά; Από τα 40, τα 50 ή τα 60 χιλιάδες ευρώ; Κάποιος δηλαδή που έχει ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ θα χάνει τα 25.000 και πλέον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο