Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Διαψεύδει για Παπανδρέου ο Νίκος Βαρβάτος

Το agrinionews.gr έλαβε και δημοσιεύει:

Δήλωση Βαρβάτου Νικόλαου
    Σχετικά με δημοσιεύματα τα οποία αναρτήθηκαν σε κεντρικό μπλοκ του διαδικτύου, ο Κος Βαρβάτος Νικόλαος διαψεύδει επίσημα την επικείμενη υποψηφιότητά του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με την παράταξη του κου Παπανδρέου «Κίνημα – Σοσιαλιστών Δημοκρατικών».

    Συγκεκριμένα αναφέρει: «Διαψεύδω κατηγορηματικά την υποτιθέμενη υποψηφιότητά μου ως υποψηφιος βουλευτής με την παράταξη του κου Παπανδρέου, Κίνημα – Σοσιαλιστών Δημοκρατικών. 
     Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι την περίοδο αυτή δεν θα συμμετέχω σε τέτοιους είδους ενέργειες για προσωπικούς/ιδεολογικούς λόγους....... 



     Η δημοσίευση αυτή αποτελεί για εμένα προπαγανδιστική ενέργεια, ενόψει της υποψηφιότητας της αδερφής μου Βαρβάτου Μαρία με άλλη γνωστή παράταξη, την οποία αυτή τη χρονική περίοδο οφείλω να σεβαστώ και να στηρίξω
     Ήμουν και θα είμαι πολιτικοποιημένος χωρίς αυτό να συνεπάγεται τη συμμετοχή μου σε διασπαστικά, προοδευτικά ψηφοδέλτια.


Με εκτίμηση,

Βαρβάτος Νικόλαος


agrinionews

5 σχόλια:

  1. Eυτυχως που δεν εισαι υποψηφιος με το κομμα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,γιατι απογοητευτηκα οταν ειδα το ονομα σου...Τωρα θα ψηφισω ευχαριστα το κινημα δημοκρατων σοσιαλιστων,γιατι σε αυτο το κινημα θα υπαρξουν νεοι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mην τους το κάνεις αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ,ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ηταν τιμη για το γιωργακη να κατεβει ο Βαρβατος στο ξηρομερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο