Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ: Γιώργος Παπανδρέου: «Δε θα γίνουμε δεκανοίκι της δεξιάς και κανενός» (ΦΩΤΟ)


     


 Καυστικός και επικριτικός έναντι της κυβέρνηση της χώρας και για τα λάθη τα οποία έγιναν τη τελευταία διετία ήταν ο κ. Γ. Παπανδρέου από την ομιλία του στο Αγρίνιο.

    Στο ξεκίνημα αναφέρθηκε στα στελέχη που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό λέγοντας ότι είναι άξιοι συνεχιστές ενώ με ιδιαίτερα θερμά λόγια αναφέρθηκε στον υποψήφιο της Β” Αθηνών κ. Θάνο Μωραΐτη. Τόνισε, δε, ότι σκοπός του κινήματος είναι να μη γίνει «δεκανοίκι της δεξιάς και κανενός»..........


   
 Έκανε λόγο για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός και χαρακτηριστικά είπε ότι στέκεται ακόμη όρθιος ενώ τόνισε πως ήταν συμφωνημένο η Ελλάδα να βγει από την κρίση το Δεκέμβριο του 2014. Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε το δριμύ κατηγορώ του εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας ότι αποδόμησε όλα όσα είχαν δημιουργηθεί πριν την εκλογή του κ . Σαμαρά και ότι η έκανε αδύνατη την έξοδο από το μνημόνιο.
    «Πλέον η Ελλάδα βρίσκεται στην ανασφάλεια και ότι εκείνος βάζει και έβαζε πάντα την Ελλάδα και τον Έλληνα πρώτο εν αντιθέσει με την κυβέρνηση Σαμαρά. Η εθνική πολιτική,δε μπορεί να στηριχθεί σε ευχολόγια αλλά στη διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας και στη σωστή διαπραγμάτευση. Η αγορά είχε παγώσει από καιρό καθότι σταμάτησαν επενδύσεις από το εξωτερικό και συνεπώς ήρθε η ύφεση.
  Η ανασφάλεια υπονομεύει κάθε τι καλό που πάει να γίνει για αυτό και στις επερχόμενες εκλογές απευθύνομαι στους Έλληνες. Μιλά η δημοκρατία , οπότε ας την ακούσουμε όλοι μας. Ο κόσμος και κυρίως η νεολαία δε θέλει άλλα λόγια παρά μόνο πράξεις» ήταν μερικά από τα οποία είπε.

http://agrinioreport.com/

DSC_0063
DSC_0065
DSC_0066
DSC_0067
DSC_0068
DSC_0069
DSC_0070
DSC_0071
DSC_0072
DSC_0073
DSC_0075
DSC_0077
DSC_0079
DSC_0088
DSC_0089
DSC_0090
DSC_0093
DSC_0094
DSC_0100
DSC_0102
DSC_0104
DSC_0031
DSC_0034
DSC_0037
DSC_0038


20 σχόλια:

  1. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ..... ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Protos protos mprosta o megalos faganas o Sokos.
    Pame na fame I malon na synexisoyme ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και σύ γιαυτό στεναχωριέσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρίζουν τα κόκκαλα του ΑΝΔΡΕΑ με σένα κσι το Βενιζέλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμετανόητοι Πασόκοι, Τρόικα που θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι να διαλυσει τον συριζα? Τους δικους του θελει να παρει πισω που πηγαν στην ακροαριστερα. Ο υριζα να μεινει εκει που ειναι πραγματικα στο4%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο, μα πόσο άξιοι της μοίρας μας είμαστε? Κάποιος είχε πει πως έχουμε σαν λαος ότι μας αξίζει!!! Τέτοιοι είμαστε κι εμείς τέτοιους πολιτικούς έχουμε να μας κυβερνούν! Ιδού η Ελλάδα και οι σημερινοί νεο-Έλληνες!!! Μαστίγιο-καρότο! Βαράτε με και ας κλαίω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άλλο η Αιρεση και άλλο η Διαίρεση !
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ntropi kai pali ntropi exapatise ton eliniko lao kai yparxei kosmos poy paei apo piso tou kala mas kanoyn oi germanoi lefta yparxoun are iroiki troika kala mas kaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κατι φαντασματα απο το παρελθον του ΠΑΣΟΚ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μονο το ελλαδα συμβαινουν αυτα .... σε καμια αλλη χωρα στον κοσμο . ο ανθρωπος που μας τοποθετησε στον μνημονιακο ολεθρο , ζητα την ψηφο του ελληνικου λαου .... ?????? .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κάλλιο Αίρεση παρά Διαίρεση !
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΑΙΩΣΗ ΒΛΕΠΩ.ΤΕΛΕΙΑ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζητωκραυγάζου για τον άνθρωπο που μας έφερε ως εδώ...
    Δεν υπάρχει ελπίδα. Τερματίσαμε σαν λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. anti sxoliou: https://www.youtube.com/watch?v=NkGojA_yiQw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παπανδρέου και ξέρω ψωμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πόσοι λοβοτομημένοι εχουν μαζευτεί εδώ μέσα άραγε; Όχι ρε φίλε! Ο άνθρωπος αυτός, ανδρείκελο της νεας ταξης πραγμάτων, και της νεας εποχής, εξακολουθεί να βρίσκει απήχηση σε κάποιο λοβοτομημένο κοινό και να υποστηρίζεται ακόμη! Α ρε Ελλαδίτσα πόση προδοσία θα φας ακόμη και ο λαός σου θα κοιμάται με τα τσαρούχια? Κρίμα! Ο Θεος να βάλει το χέρι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο