Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλη τιμητική διάκριση και ξεχωριστή βράβευση για την δημοσιογράφο Ναντίν Χαρδαλιά, που έχει χωμένες βαθιά της ρίζες καταγωγής της στην Κωνωπίνα Ξηρομέρου!


      Ένας άνθρωπος δικός μας, μια καταξιωμένη προσωπικότητα στον εργασιακό της χώρο, η δημοσιογράφος Ναντίν  Χαρδαλιά τιμήθηκε προσφάτως, (3/12/2014) κατά την 31η απονομή των βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση, που έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.
      Η Ναντίν Χαρδαλιά έχει βαθιές ρίζες χωμένες στην Κωνωπίνα Ξηρομέρου, μιάς και είναι κόρη της Κωνωπινιώτισσας Αναστασίας (Τάσας) Κολοκύθα κόρης του αείμνηστου Χριστόφορου και του συμπατριώτη μας Νίκου Χαρδαλιά από το Σπάρτο Αμφιλοχίας.

Στην Ναντίν απονεμήθηκε το Ειδικό Βραβείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με χορηγό τον Δήμο Αθηναίων, για την ανάδειξη θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αφορούν την καθημερινότητα στην Αθήνα αλλά και την Επικράτεια,  μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ TV που εργάζεται από το 2006......

 
     Η Ναντίν είναι από τα ανερχόμενα αστέρια στον χώρο της δημοσιογραφίας και διακρίνεται για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ, το ήθος, την μαχητικότητα και τους αγώνες της στο μετερίζι της δημοσιογραφίας που υπηρετεί με πάθος από το 1999 τιμώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα.
      Οι γονείς της Νίκος και Τάσα Χαρδαλιά είναι ενεργά μέλη του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου και πανταχού παρόντες σ’  όλες τις συλλογικές  εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

    Το xiromeronews φιλοξενεί  με ιδιαίτερη χαρά στις ιστοσελίδες της, βιογραφικά παιδιών μας, που δίνουν αίγλη στον τόπο μας και μας κάνουνε υπερήφανους.
     Εκφράζουμε την χαρά μας και με μεγάλη ικανοποίηση καμαρώνουμε, όπως όλοι οι Ξηρομερίτες, όταν συμπατριώτες μας προοδεύουν και καταξιώνονται.
    Είναι σημαντικό και όμορφο να ακούγεται το Ξηρόμερο, ως γενέθλιος ή πατρογονικός  τόπος επιφανών συμπατριωτών μας.
      Ευχόμαστε στην Ναντίν, να είναι υγιής, ευτυχισμένη και να ευοδωθούν οι στόχοι της στο επαγγελματικό της πεδίο αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή της ζωή.


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την κα Χαρδαλιά και για σας που προβάλετε όμορφες ειδήσεις
    Παντελής Γιαννακόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο