Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο (φωτο)



Αλέξης Τσίπρας: «Η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ιστορικό γεγονός» 

     Παρουσία πλήθους, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έδωσε πριν από λίγη ώρα την κεντρική, για την Αιτωλοακαρνανία, προεκλογική του ομιλία, στο Αγρίνιο. Η αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της ΓΕΑ, αποδείχθηκε πράγματι μικρή για να φιλοξενήσει τους φίλους και υποστηρικτές του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώθηκαν για την ομιλία του, γεγονός που σχολίασε από την αρχή της ομιλίας του και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
     Με σύνθημα κυρίως το «εμπρός για την κυβέρνηση της Αριστεράς», οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στην Αλέξη Τσίπρα......


   
     Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προλόγισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος, κ. Θανάσης Γαλατάς, που, αφού τον καλωσόρισε στην Αιτωλοακαρνανία, σχολίασε πως η  σημερινή συγκέντρωση είναι ένα ηχηρό μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου. » Ο κύβος ερρίφθη !», είπε ο κ. Γαλατάς, ενώ κατηγόρησε ουσιαστικά τις προηγούμενες κυβερνήσεις, για την υποβάθμιση της Αιτωλοακαρνανίας:
     «Η εθελόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, την επόμενη Κυριακή θα ανήκει στο παρελθόν. Όση κινδυνολογία κι αν επιστρατεύσει, όσα καταστροφικά σενάρια, ο Ελληνικός λαός θα τη στείλει στα αζήτητα της ιστορίας και θα αναδείξει κυβέρνηση για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας στον Συνασπισμό. Η Αιτωλοακαρνανία είναι από τις τελευταίες περιοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένας νομός αγροτικός, που όμως οι αγρότες στενάζουν. Η Υγεία των κατοίκων του νομού είναι σε κίνδυνο, το νοσοκομείο εδώ και έξι μήνες τελεί υπό κατάρρευση και ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε προχθές! Πολύ αργά. Οι μέρες του τελείωσαν. Επειδή θέλουμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια και την επόμενη μέρα, πρέπει να πούμε ότι δεν πετάμε στα σύννεφα, αλλά όμως διαθέτουμε όπλα. Και το πρώτο είναι η λαϊκή εντολή να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Και η βούλησή μας να συγκρουστούμε με συμφέροντα.  Ο αγώνας θα στεφθεί με επιτυχία, αρκεί ο Ελληνικός λαός να δώσει τη στήριξη και την ενεργή του συμμετοχή. Αυτό το χρωστάμε στην επόμενη γενιά!». είπε ο κ. Γαλατάς και κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

      «Πολίτες του Αγρινίου, όλοι εσείς που βρίσκεστε σε αυτή τη μικρή  για να μας φιλοξενήσει αίθουσα , εσείς που είστε έξω οι διπλάσιοι, δίνετε απάντηση για το αποτέλεσμα που θα έρθει την επόμενη Κυριακή στην κάλπη. Επιβεβαιώνετε το κλίμα που παίρνω από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το ρεύμα γίνεται χείμαρρος πολιτικός που θα καταλήξει στην μεγάλη αλλαγή. Στις 25 του Γενάρη για πρώτη φορά, η Αριστερά δεν διεκδικεί μόνο τη νίκη αλλά και ισχυρή λαϊκή εντολή για την κυβέρνηση πολιτικής σωτηρίας, για το δύσκολο έργο της ανάκτησης της αξιοπρέπειας του λαού μας. “Ένα μόλις βήμα από την νίκη και την αυτοδυναμία. Ένα βήμα, πάνω από όλα για την Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την αυτοδυναμία για τον ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών.
«Αυτοδυναμία, για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας»
     «Απευθυνόμαστε σε κάθε πολίτη, ότι κι αν ψήφιζε στο παρελθόν. Να δώσουν ψήφο αυτοδυναμίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ψήφο αυτοδυναμίας στον λαό μας. Το μέλλον ανήκει στους νέους ανθρώπους, αυτούς που εκδίωξε η κυβέρνηση Σαμαρά. Όσο ισχυρότερος βγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κάλπη, τόσο πιο πολύ θα μας λάβουν υπόψη έξω από την χώρα. Ψήφο αυτοδυναμίας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που εξαγγείλαμε στη Θεσσαλονίκη. Να έχουμε δύναμη στη σκληρή διαπραγμάτευση για το χρέος που θα ξεκινήσει την επομένη των εκλογών και κυρίως για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα, για να μην μπορεί κανείς να μας βάλλει τρικλοποδιά από «τα μέσα». Αυτό φοβόμαστε, όχι ότι δεν θα μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε έξω. Είναι πολλοί αυτοί που πετροβολούν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης γιατί γνωρίζουν ότι είναι η δική σας ελπίδα, με μοναδικό στόχο να μην έχουμε αυτοδυναμία στη βουλή για να διαπραγματευτούμε μαζί τους το πρόγραμμά μας. Να μας εξισώσουν με τα διεφθαρμένα κόμματα. Ας συνεχίσουν να ονειρεύονται. Εμείς δίνουμε λόγο και αναφορά μόνο στον Ελληνικό λαό. Εμείς δεν υποσχόμαστε, δεσμευόμαστε. Δεν έχουμε σκοπό, αλλά ούτε και δυνατότητα να σας κοροϊδέψουμε», είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και απευθυνόμενος στους πολίτες του Αγρινίου, δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΖΑ είστε εσείς και εσείς είστε το μοναδικό μας στήριγμα. Δεν στηριζόμαστε σε τραπεζίτες και ιδιοκτήτες μέσω ενημέρωσης, ούτε «στα τζάκια», μόνο στον κυρίαρχο λαό. Δεν ζητάμε λευκή επιταγή, για εμάς αυτοδυναμία δεν σημαίνει ασυδοσία, όπως συνέβαινε στο παρελθόν».

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά
    Μεγάλο μέρος της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας, αφιέρωσε στο να καταγγέλλει την κυβέρνηση Σαμαρά, τόσο για την πολιτική λιτότητας που ακολούθησε, όσο και για την κινδυνολογία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, προκειμένου να πείσει τον κόσμο να μην εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
   Ο κ. Σαμαράς κινδυνολογεί αφόρητα, ανασύρει τις μέρες πριν τις εκλογές, ότι απόθεμα κινδυνολογίας έχει. Κίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για αυτούς που λεηλάτησαν τον τόπο, όχι για την μεσαία, τη λαϊκή τάξη. Γνωρίζουν τι περιμένει τον λαό αν ο Σαμαράς επανεκλεγεί. Κατάργηση των κατώτατων συντάξεων, αυξήσεις στον ΦΠΑ, στα φάρμακα, στα τρόφιμα.     Μας περιμένει και κάτι χειρότερο. Και είναι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Εμείς λέμε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»! Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα προστατεύσουμε τον μόχθο του λαού.
    Ο Σαμαράς ζητάει ψήφο για να συνεχίσει τις περικοπές και τα μνημόνια. Δεν υπάρχουν μόνο τα email των δεσμεύσεων αλλά και τα email της διαπλοκής. Εκείνα που ήρθαν στη δημοσιότητα και που φάνηκε πως  ψάχνονται τρόποι να κυβερνά την Ελλάδα η τρόικα, με απλές διοικητικές πράξεις, σε θέματα όπως οι ομαδικές απολύσεις. Παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές.
    Έτσι, η πραγματικότητα που ήρθε στο φως  της δημοσιότητας δεν την είδα ποτέ σε κανένα από τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωση να  δημοσιοποιείται .Έτσι κυβέρνησε τον τόπο ο Σαμαράς, ως υπηρέτης της Τρόικας και της ολιγαρχίας.
     Ζητά την ψήφο όλων εκείνων που έστειλε στην απελπισία και τη λεηλασία. Την ψήφο εκείνων που τους “έκοψε μισθούς και συντάξεις. Αυτό μας πληροφόρησε ο Μάρτιν Σούλτς λέγοντας πως επιβάλαμε εμείς την πολιτική της λιτότητας, αλλά την επέλεξαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις!
     Ο Σαμαράς που υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη, την τελευταία προεκλογική στιγμή τη θυμήθηκε. Τι ακριβώς έχει να πει ο κ.Σαμαράς στη μεσαία τάξη.

      Τα βράδυ της 25ης του Γενάρη καταργείται η τρόικα και τα μνημόνια. Η επόμενη μέρα δεν έχει λιτότητα, έχει σκληρή διαπραγμάτευση, έχει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, που έχει δημεύσει τον κόπο μις ολόκληρης ζωής και δεν φορολογούν μόνο σπίτια, αλλά  και τι κινείται, ότι πετάει και ότι κολυμπάει!», είπε ο κ. Τσίπρας.
     Δεσμεύτηκε για υψηλό αφορολόγητο, για μη φορολόγηση της μικρής και μεσαίας περιουσίας, με βάση τις αντικειμενικές αξίες. «Ο φόρος αυτός δεν θα αφορά την πρώτη κατοικία, εκτός από περιπτώσεις υπερπολυτελών κατοικιών που σήμερα κρύβονται και δεν πληρώνουν.Κανείς πια δεν θα φορολογείται από το πρώτο ευρώ, θα υπάρχει δίκαιη φορολογία. Η κυβέρνηση και η εκπρόσωπο του κ. Σαμαρά εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα φορολογήσει τα πού υψηλά εισοδήματα! Ο κ. Σαμαράς κόπτεται για το 1%, τους προνομιούχους και όσους συστηματικά φοροδιαφεύγουν. Το κόμμα του κ. Σαμαρά είναι το κόμμα του πλούτου, της διαπλοκής. Εμείς είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τα συμφέρονται του 99%!», είπε.

«Έχουμε επίγνωση της ευθύνης, ο δρόμος είναι ανηφορικός…»
     Η μέση οικογένεια θα ξανανοίξει λογαριασμούς καταθέσεων, θα μπορούν πλέον και αυτοί να αποταμιεύουν, είπε σε άλλο σημείο ο Αλέξης Τσίπρας. «Ερχόμαστε να δώσουμε αγώνα, για να εγγυηθούμε τις καταθέσεις των πολτών που η Ν.Δ. εξανέμισε. Το αν είμαστε καλύτεροι από αυτούς ή όχι θα το κρίνει η ιστορία:  Ένα είναι σίγουρο, εμείς δεν έχουμε να λογοδοτήσουμε σε κανέναν, εμείς λογοδοτούμε στον λαό, όχι στην ολιγαρχία, όχι στη διαπλοκή. Πολιτική βούληση χρειάζεται για να κάνουμε πάλι τον τόπο μας, τόπο δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και περηφάνιας. Έχουμε επίγνωση ότι λαμβάνουμε μια βαριά ευθύνη, Ο δρόμος θα είναι ανηφορικός. Παραλαμβάνουμε μια χώρα σε συνθήκες πολεμικής καταστροφής εν καιρώ ειρήνης. Περίπου το 1/3 του εργατικού δυναμικού παραμένει άνεργο. 6 εκ συνάνθρωποι έχουν περιέλθει σε καθεστώς φτώχειας. Και για αυτό, άμεση προτεραιότητά μας, είναι η αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης που μας πλήττει. Τα πρώτα νομοσχέδια είναι έτοιμα. Ανάμεσα τους η επαναφορά του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα στα 750 ευρώ, η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης από τις πρώτες μέρες, ανεξάρτητα από την διαπραγμάτευση. Οι θέσεις μας είναι η αλλαγή που έχει ανάγκη η Ευρώπη σήμερα. Όταν οι λαοί πιστεύουν στις δυνάμεις τους, μπορούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

     Επεσήμανε όμως, πως, όσο το δημόσιο χρέος κινείται στο 187% του ΑΕΠ, τότε, ούτε βιώσιμη εξυγίανση μπορεί να υπάρξει, ούτε βιώσιμη ανάπτυξη. «Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, θέλει να κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό», δήλωσε και δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευτεί  σκληρά, αλλά και με ασφάλεια, ζητώντας για ακόμη μια φορά ψήφο αυτοδυναμίας: «Για αυτό ζητάμε ψήφο αυτοδυναμίας. Για να βρούμε λύση και όχι για να δοκιμάσουμε τα όπλα που και οι δύο πλευρές διαθέτουν. Λύση θα βρεθεί και θα είναι λύση οριστική. Το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό, για αυτό και απαιτείται ευρωπαϊκή λύση. Με ποιο δικαίωμα ζητά η Γερμανία να δώσει η Ευρώπη, ότι ήδη της δόθηκε μετά τον β” παγκόσμιο πόλεμο που βγήκε λαβωμένη και υπερχρεωμένη; Όχι νέα δάνεια για να ξεπληρώσουμε τα προηγούμενα, αλλά συνθήκες αποπληρωμής που δεν θα εξωθούν τον λαό στην φτώχεια. Δυνατότητα να υπάρξει λύση για να βγει η Ευρώπη αλώβητη από την κρίση αυτή».
      Αναφέρθηκε δε και στην Περιφέρεια, δηλώνοντας πως από την ύπαιθρο θα έρθει η νίκη, ενώ μίλησε και για το τι σκοπεύει να κάνει για την  Αιτωλοακαρνανία, πάντα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα.
Συγκεκριμένα είπε:
     «Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι προτεραιότητά μας και πιστεύουμε ότι η ανατροπή, να μου το θυμηθείτε, θα έρθει από την ύπαιθρο. Θα τρίβουν τα μάτια τους, δεν θα το περιμένουν! Οι δεσμεύσεις μας για την παραγωγική ανασυγκρότηση, είναι Τράπεζα Ειδικού Σκοπού για τους αγρότες, η εξυγίανση των Αγροτικών Συνεταιρισμών, η ενίσχυση της εφαρμοσμένης έρευνας και η καταγραφή της αναξιοποίητης αγροτικής γης.
       Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσει την πολιτική της για τη Δυτική Ελλάδα, στην πολιτική της για τον πρωτογενή τομέα. Δεσμευόμαστε ότι τα φράγματα των Κρεμαστών, της Στράτου και του Καστρακίου, θα μείνουν δημόσια και όχι στο ΤΙΠΕΔ, αυτό το εκτροφείο σκανδάλου. Δεσμευόμαστε ότι ο υπό διάλυση ΓΟΕΒ Αχελώου θα επανασυγκροτηθεί και θα ξαναλειτουργήσει, ζωή στη λιμνοθάλασσα, θα μειωθούν τα φυτοφάρμακα, θα αξιοποιήσουμε την ιχθυόσκαλα. Θα αξιοποιήσουμε το Πλατυγιάλι και θα αναβαθμίσουμε το λιμάνι του Αστακού που μαζί με της Πάτρας που θα αποτελέσουν την οδό για το διαμετακομιστικό εμπόριο. Έχουμε δικαιωθεί στις θέσεις μας για την κρίση και την οικονομία. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε μεγάλη συζήτηση για την επόμενη μέρα. Δεν μπορεί να βασιζόμαστε μόνο στον τουρισμό. Το μεγάλο κέρδος της επόμενης τετραετίας, θα είναι αυτό της παραγωγικής ανασυγκρότησης.
      Διαβεβαίωσε πως οι ελπίδες δεν θα διαψευσθούν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.
    Η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ιστορική γεγονός, η ελπίδα ανατέλλει, το χθες ψυχορραγεί. Η ελπίδα έρχεται., να μη σταματήσουμε ούτε στιγμή αυτόν τον όμορφο αγώνα μέχρι την ώρα της κάλπης.
      Η νίκη δεν ανήκει μόνο στην Αριστερά, αλλά πρόκειται για μια μεγάλη πατριωτική στιγμή».
     Κάλεσε στο τέλος της ομιλίας του, τους υποψήφιους βουλευτές που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, «το ψηφοδέλτιο της νίκης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στο πλευρό του.

http://www.agriniopress.gr/

po-tsipras-agrinio-ekloges20151
po-galatas
IMG_9667
IMG_9683
po-tsipras-agrinio-ekloges20154
po-tsipras-agrinio-ekloges20155
po-tsipras-agrinio-ekloges20156
po-tsipras-agrinio-ekloges20157

po-tsipras-agrinio-ekloges20158
po-tsipras-agrinio-ekloges20159po-tsipras-agrinio-ekloges201510

6 σχόλια:

  1. Σε σημερινή κυριακάτικη εφημερίδα δημοσιεύεται, χωρίς να διαψευστεί, πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να επιβάλλει έναν κεφαλικό φόρο σε κάθε συναλλαγή που θα κάνουν οι πολίτες με τις τράπεζες, για την ενίσχυση του ασφαλιστικού συστήματος. Δηλαδή, στις αναλήψεις και στις καταθέσεις χρημάτων, ακόμη και στις καταθέσεις μισθοδοσίας και συντάξεων.

    Επίσης θα επιβάλλει έναν ακόμα «ειδικό φόρο» στις δαπάνες συμμετοχής των πολιτών σε τυχερά παιχνίδια. Πρόκειται για μια απίστευτης σύλληψης πρόταση φορομπηχτικής πολιτικής, που αφορά άμεσα τον κάθε πολίτη. Από τον μισθωτό και τον συνταξιούχο μέχρι και όποιον αγοράζει λαχείο!

    Μετά την πρόθεση φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας των πολιτών που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ , αυτή είναι η νέα απειλή σε βάρος των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. η ιδια καραμελα !!
    οι συστημικοι ,συνεχεια με ενα τρομο στο στομα , για τον τσιπρα ..
    να ξεπερνα η περιουσια τις 200.000 ευρω ???? μη μου πεις οτι η απλη μεσαία ταξη εχουν τοσο μεγαλη περιουσια ?? χαλαλι τους που ψηφίζουν τοτε Ν.Δ & ΠΑΣΟΚ . και εγω αν ειμουνα τοσο κεφαλαιούχος αυτους θα ψηφιζα . αυτους που προστατευουν το 1% των πολιτων οπως ειπε ο τσιπρας .ακουω και τυχαιρα παιχνιδια !!!! μαλιστα . μηπως πιανει και το ΡΙΟ μεσα με τις ρουλετες ??? γιατι ειναι και καμποσοι , αυτοι που το κανανε δευτερο σπιτι τους εκει .

    ολα ειναι μπουρδες !!!!! κοιτατε να σωσουμε το τομαρι μας σαν ελληνες λεω εγω ,γιατι αν ξαναγινει το λαθος , με την ψηφο αυτοκτονιας ειναι να παμε να πνιγουμε ... εκτος αν δεν βλέπεται οτι ειμαστε στο χειλος του γκρεμου ... λογου μπλε και πρασινων παρωπίδων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξεταστική για το μνημόνιο προανήγγειλε o A.Tσίπρας: "Θα αποδοθεί Δικαιοσύνη για ότι συνέβη τα τελευταία τέσσερα χρόνια"
    ΦΟΒΟΙ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΕΣ

    μεγαλο μπραβο στον τσιπρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πηδα μόνος σου φίλε αφου το θεωρείς αυτό ελπίδα, εμεις θα αγωνιστούμε να κρατηθούμε όσο μπορούμε, μπας και βγούμε απ το χείλος του γκρεμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποσα χρονια εχεις ρε φιλαρακι που βγαινεις εσυ και ολη η ελλαδα απο το χειλος του γκρεμου ??? ποτε μας ειπε ο προθυπουργος μας οτι θα βγαιναμε απο τα μνημονια ????? και εχει υπογραψει και αλλο θα το παρουσιασει αργοτερα ... δηλαδη τι πρεπει ανα δεις για να πειστείς ακομα ??εδω η υγεια ειναι σε κατασταση αποσυνθεσης , το ιδιο και το ασφαλιστικο,μαγαζια καθε μερα κλεινουν , οι νεοι μας βγαινουν στο εξωτερικο και πολλα αλλα .. πιστευεις οτι αν ηταν μια χαρα αυτη η κυβερνηση θα καθομουνα εδω να αντιδρω με αυτο που συμβαινει ??? οχι βέβαια θα τον ψηφιζαμε ξανα ολοι . κοιτα να δεις μια ευκαιρια του δόθηκε και τα πραγματα πηγαν ακομα χειρότερα . ειμαστε μεσα στην ερημο ... χωρις νερο , πιστευεις οτι θα καθίσω και θα περιμένω να γινει το θαυμα να ερθει το νερο μπροστα μου ... οχι !!! απλα θα ψαξω μονος μου αν υπαρχει οαση . τουλαχιστον θα προσπαθησω .δεν θα καθησω εκει να πεθανω . καλυτερα να ρισκαρω παρα να αποδεχθω αργα και βασανιστικα τον θανατο μου . ειπα πρεπει να σκεφτουμε ελληνικα , ανθρωπινα . ψηφιζουμε για τα ελληνοπουλα .μην φοβασε δεν πανε χαμενοι , και ξερεις και κατι ??? ο τσιπρας στην γενομένη των πραγμάτων δεν θα ρισκαρει την τετραετια του , διοτι απλα αν κανει εστω και μια στραβή θα πεσει την επομενη μερα . να το θυμασε αυτο . ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ . Υ.Γ αν γινόταν κατι τετοιο σε αλλη χωρα να ξερεις οτι η κυβερνηση θα κατερρεε στις εκλογες . απλα ποιο περα απο την ψωροκώσταινα ο κοσμος ειναι δεμενος και κοιτανε το ομαδικο συμφερων τους και ας μην λενε ουτε καλημερα .. υπαρχουν και χωρες που δύσκολα ισχύει το διαίρει και βασίλευε.να΄'σε καλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:14΄ ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει σωστό, δημοκρατία έχουμε. Όμως για να πάρει τη σωστή απόφαση πρέπει να κατανοήσει τα αίτια αυτής της άσχημης κατάστασης που βιώνουμε.. Τα μνημόνια δεν ήρθαν από μόνα τους, κι αν δεν διορθωθούν τα αίτια δεν λεχουμε σωτηρία... Το να υπόσχονται κάποιοι λαγούς με πετραχίλια, μάλλον μας κοροιδεύουν το ξανάδαμε και το πληρώνουμε αυτό το έργο ... Ο καθένας μας άς σκεφτεί σοβαρά κι ας αποφασίσει. Καλή ψήφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο