Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Αγρινίου


Στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Αγρινίου και των Νομικών του Προσώπων.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμάς ενώ παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, δημοτικοί υπάλληλοι και εκπρόσωποι φορέων. Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε σε όλους το 2015  να είναι ένα έτος ηθικής και οικονομικής ανάτασης, με υγεία , προκοπή και αισιοδοξία.....

Ο Δήμαρχος έκοψε την πίτα, αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για την αγαστή συνεργασία, τονίζοντας ότι «Αναλάβαμε τα ηνία του δήμου πριν από 4 μήνες και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα θεωρώ πως πετύχαμε το σημαντικότερο .Ξεκινήσαμε να χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, πάνω στην οποία θα στηριχτεί η προσπάθειά μας για υλοποίηση του προγράμματος που θέσαμε για το δήμο Αγρινίου. Η νέα Δημοτική Αρχή άνοιξε μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους γιατί η συνεισφορά των εργαζομένων είναι απαραίτητη για να μπορέσει η Δημοτική Αρχή να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των δημοτών»

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγρινίου αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς απευθύνοντας κάλεσμα στους υπαλλήλους να σταθούν δίπλα του  «Πρέπει να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας, να γίνουμε αποτελεσματικότεροι και κυρίως να δημιουργήσουμε αναπτυξιακές ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο μας. Και βεβαίως όλα αυτά θα τα πετύχουμε μαζί. Μέσα από τη συνεργασία μας στην οποία βασίζομαι.» κατέληξε . Τα τυχερά φλουριά ήταν πέντε και αντιστοιχούσαν σε δύο ημέρες άδειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο