Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Θάνος Μωραΐτης: «Οι καλύτερες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που συναντάμε όλοι μας γύρω μας»

       Για τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Θάνος Μωραΐτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Σταμάτη Μαλέλη:
     «Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά από την Ελλάδα. Ο προοδευτικός κόσμος αυτοργανώνεται και υπάρχει ένα κλίμα ενθουσιασμού.
     Οι μετρήσεις έγιναν μια και δυο μέρες μετά την ανακοίνωση του κόμματος. Οι καλύτερες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που συναντάμε όλοι μας γύρω μας από την ανταπόκριση του κόσμου και στις συγκεντρώσεις που έχουν απίστευτη μαζικότητα.
      Όπου πάμε υπάρχει ένα ενθουσιασμός που είχα πάρα πολύ καιρό να δω. Είναι ο κόσμος που περίμενε πολύ καιρό να γίνει κάτι στο χώρο»................


..............
«Οι μύθοι τέλειωσαν. Θα ειπωθούν αλήθειες»

 Ο υποψήφιος βουλευτής Β Αθηνών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Σοσιαλιστών Δημοκρατών Θάνος Μωραΐτης στο κεντρικό μαγκαζίνο του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM», στην Λίζα Δουκακάρου και στην Ανδριάνα Ζαρακέλη:
    «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να υπερβεί την κρίση και να ανακάμψει αν δεν αλλάξει οριστικά και συθέμελα. Αυτό λέει ο Παπανδρέου, αυτό έρχεται και λέει το ΚΙΝΗΜΑ. Ότι είναι μια ώρα που πρέπει να δούμε τον κακό μας εαυτό και να συγκρουστούμε με όλα αυτά τα οποία μας οδήγησαν στο 2009.»
      Απαντώντας σε ερώτηση για τον Γιώργο Παπανδρέου και το Καστελόριζο, είπε:
    «Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι το Μνημόνιο του 2010. Αυτό το λένε όσοι θέλουν να συγκαλύψουν τις ευθύνες αυτών που έφυγαν. Τι έρχεται και λέει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; Ότι η θανάσιμη πενταετία για τη χώρα ήταν το 2004-2009. Ο Παπανδρέου ήταν ένας πατριώτης πολιτικός που την κρίσιμη ώρα δεν το έβαλε στα πόδια.»
Ο κ Μωραΐτης συνέχισε λέγοντας...
     «Περάσαμε 5 χρόνια σιωπής. Γεμίσαμε μύθους και ψεύδη. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να ειπωθούν οι μεγάλες αλήθειες. Και αυτό θα γίνει!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο