Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ: Αντιδράσεις για τον Γ. Παπανδρέου (βίντεο-φωτό)


      Μερικοί πολίτες είχαν ετοιμάσει πανό με συνθήματα κατά του Γ. Παπανδρέου, λίγο πριν την προεκλογική του ομιλία.
      Η προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του Γ. Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 6 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Μερικοί πολίτες, όμως, συγκεντρώθηκαν έξωθεν του Μεγάρου κρατώντας πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα κατά του Γ. Παπανδρέου αντιδρώντας, με αυτό το τρόπο στην ίδρυση, του νέου κόμματος. Υπήρξαν εντάσεις μεταξύ της αστυνομίας και των συγκεκριμένων πολιτών, καθώς η πρώτη προσπαθούσε να τους περιορίσει ώστε να μη δημιουργηθούν επεισόδια….







http://agrinioreport.com/

6 σχόλια:

  1. τι θελει τωρα ο Παπανδρεου....να αποτελειωσει αυτο που αρχισε?και δεν μπορω να πιστεψω πως υπαρχουν ακομα ψηφοφοροι που τον στηριζουν....τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
    ΛΥΠΑΜΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντιδρούσαν στην ίδρυση νέου κόμματος ; και τι αντιπρότειναν ; παλληκάρια τον ήλιο του θεού έχουν δικαίωμα να τον κοιτάν ΟΛΟΙ. Κοντός ψαλμός αλληλούια ..ο λαός , ο υπέρτατος κριτής των πάντων, θα μιλήσει οσονούπω. Εν αναμονεί λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκουν οι 20 αυτοί συντοπίτες μας ή αν είναι στον αντιεξουσιαστικό χώρο.το πανώ γράφει : ομάδα αλληλεγγύης Αμφιλοχίας...τυχαίο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεώργιε μη μασάς! Το Ρίβιο είναι μαζί σου! Μη σου πω και τα Σκλάβαινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσύ που γράφεις για το Ρίβιο (11.43μ.μ) αμφιβάλλω να έχεις πάει ποτέ στα Σκλάβαινα, μην σου πώ οτι δεν γνωρίζεις κατά που πέφτει. Απλά ρίχνεις ολίγον τι δυλητήριο που σου περισεύει τόοσα χρόνια μέσα σου ως χρονίως αντιΠΑΣΟΚ και τωρα που βλέπεις την όποια αποδοχή του ΓΑΠ , δεν έχεις τι να πεις και λες αυτα που λές. Κυριε 11.43μ.μ όταν συμμετέχεις σε ενα "παιγνίδι¨που λέγεται Δημοκρατία , συμμετέχεις με τους όρους της Δημοκρατίας και ΟΧΙ με αυτούς που θέλεις εσύ.Μπαίνουν ΟΛΟΙ στην κρίση του αδέκαστου και υπέρτατου ΛΑΟΥ και ό,τι πεί αυτός . Αν δεν δέχεσαι αυτούς τους όρους της Δημοκρατίας εννοώ και κατ΄επέκαση του ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΌς ΜΑς , απλά κάτι άλλο αντιπτροτείνεις ( δικτακτορία κόκκινη ή μαύρη ) ή πάς σπίτι σου .Μην υποτιμάτε ,με τις αποψεις σας, την νοημοσύνη του κόσμου. Αφήστε να κρίνει ο λαός . Πρτοσωπικά θα αποδεχτώ όποια αποτελέσματα βγούν απ τις καθ΄όλα νόμιμες διαδικασίες των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 . Καλή χρονιά σε όλους !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν καταλαβα βρε παιδια γιατι τοσο ντορος με τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?γιατι δεν εγινε και αυτο με τον ΣΑΜΑΡΑ που ηρθε στο αγρινιο?αυτουνου και του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ τα μετρα που περνει για τον λαο πολυ περισοτερα απο τον ΓΑΠ.δεν εχουν την ιδια βαρυτητα και εξαθλιωση για τον ελληνικο λαο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο