Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Κατατέθηκε η ιδρυτική δήλωση του κόμματος Παπανδρέου -Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

      Πριν από λίγο κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η ιδρυτική δήλωση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου. Και το όνομα αυτού, «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιλιαστών» με έμβλημα ένα κόκκινο ρόδο, ενώ το «Κ» στο όνομα είναι πράσινο.
    Η ιδρυτική δήλωση φέρει τις υπογραφές 252 ατόμων, μεταξύ των οποίων είναι ο Φίλιππος Πετσάλνικος, η Μαριλένα Κοππά, ο Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Νίκος Παπανδρέου.........



Σήμερα το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός θα παρουσιάσει και επίσημα το νέο κόμμα.
      Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου δείχνουν τα χρώματα που επέλεξε ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας για το σήμα του κινήματός του.

http://www.iefimerida.gr




5 σχόλια:

  1. Μάλλον πρόκειται για διαίρεση και όχι για αφαίρεση !
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    Η μέρα της "γέννησης" του ΚΙΔΗΣΟ συνέπεσε ασελγώς με την ημερομηνία της επετείου του θανάτου του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη, στις 3 Ιανουαρίου του 1911.
    Ιδού, λοιπόν, πως ο Κοσμοκαλόγηρος κατέγραψε τη Βίβλο της Γένεσης της πολιτικής:
    "Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι συμπληρωνω για τον Δημητρη Αθανασιαδη και η πολιτικη των ΠΑΠΑΝΔΡΕΩΝ γενικος, εδωσε και αγωνιστηκε για το δικαιωμα σου να εκφραζεσαι ελευθερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολιτική του Γεωργίου έδωσε τα Δεκεμβριανά, του Ανδρέα τα γκομενικά και του Γιωργάκη τα μνημονιακά, που εκτός από το δικαίωμα να μιλάω, έδωσε στον "'Ελληνα" λαό το δικαίωμα να πεινάει.

      Διαγραφή
  4. Εσυ ανωνυμε μεινε με τα παραμυθια-συνθηματα του ανδρεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο