Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Bερελής κατά Γιώργου Παπανδρεου

«Απεδείχθη ότι ο ίδιος δεν μπόρεσε να μείνει στο κόμμα του οποίου υπήρξε αρχηγός, ως μη αρχηγός! Άλλοι αντιθέτως παρέμειναν με προσωπικό κόστος, όπως το 2007», σχολίασε.... 

      Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει δικό του κόμμα ο πρώην Υπουργός και στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου Χρίστος Βερελής με συνέντευξη του στο Αχελώος TV.
     «Απεδείχθη ότι ο ίδιος δεν μπόρεσε να μείνει στο κόμμα του οποίου υπήρξε αρχηγός, ως μη αρχηγός! Άλλοι αντιθέτως παρέμειναν με προσωπικό κόστος, όπως το 2007. Φαίνεται καλός ο κάθε είδους ευαγγελιζόμενος νεωτερισμός, αλλά ανυπέρβλητος ο νεποτισμός!», δήλωσε.
     Ο κ. Βερελής εξήγησε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος λόγω του ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το κρατούν για μεγάλα διαστήματα εκτός Ελλάδας ωστόσο όπως δηλώνει ο πρώην Υπουργός θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ ενόψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης...........



   «Οι εξελίξεις που είχα δημόσια προβλέψει από το 2008 έγιναν βίαιη πραγματικότητα με ευθύνη των Κυβερνήσεων του 2008 αλλά και του 2009! Με θάρρος και υπευθυνότητα τα είπα και το θάρρος κάποια στιγμή δικαιώνεται. Ανήκω στις λίγες περιπτώσεις που μετά τη Βουλή έχουν πλήρη επαγγελματική υπόσταση, όπως άλλωστε και πριν  εκλεγώ για πρώτη φορά βουλευτής. Μπορεί να έχω επαγγελματικές δεσμεύσεις, που δεν επιτρέπουν να ασκήσω απερίσπαστα καθήκοντα βουλευτή, άλλα ταυτόχρονα έχω αυτονόητη ηθική υποχρέωση να στηρίξω το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν έχει αποδεδειγμένη χρησιμότητα», σημείωσε.
      Τέλος ο πρώην υπουργός τόνισε την ανάγκη να σχηματιστεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές. «Σε λίγες μέρες θα αναζητείται κυβέρνηση ευθύνης, και τέτοια δεν προκύπτει δια κληρώσεως. Προκύπτει από συγκεκριμένους χώρους και  πρόσωπα που έχουν αποδείξει την υπευθυνότητα τους. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για μεθυστικές ουτοπίες. Υπάρχει ανάγκη για ορθολογισμό και μόνον έτσι μπορούμε να διαπραγματευθούμε με άλλους».

protothema.gr
http://www.agriniopress.gr/

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΝΕΙ;ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ -ΓΑΛΑΤΑΣ. ΤΟΣΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κ.ΒΕΡΕΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΤΟΝ Κ.ΣΙΟΥΦΑ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο Κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ BLOG ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΝΗΡΟ- ΒΛΑΧΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕ ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 90% ΝΔ -ΠΑΣΟΚ
    ΕΔΙΝΕ 35-000 40.000 ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΑΡΧΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΕ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.
    ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΣΕΙΣ
    ΤΩΡΑ ΑΜΗΧΑΝΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΡΑΒΕΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!
    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΡΘΑΝ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ
    Ο ΠΟΝΗΡΟΒΛΑΧΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο