Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Χ. Κωνσταντόπουλος: Στις 25 Ιανουαρίου οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις αγωνίες όλων των Ελλήνων !

    «Στις 25 Ιανουαρίου οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις αγωνίες όλων των Ελλήνων που τα τελευταία πέντε χρόνια δοκιμάστηκαν και αναζητούν την προοπτική.
        Έχουμε χρέος να δώσουμε τη μάχη γι αυτά που έρχονται κι όχι γι αυτά που φεύγουν. Τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα το επόμενο διάστημα δεν λύνονται με πλειοψηφίες και μειοψηφίες. Η εθνική συνεργασία και ο προσανατολισμός όλων μας στο στόχο της ανάπτυξης και της ευημερίας δεν είναι θέμα ποσοστών ούτε ευκαιριακών συμπράξεων και συμφωνιών κορυφής. Είναι χρέος όλων των Ελλήνων. Για να μη γίνει η προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων μια χαμένη υπόθεση, αλλά παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα.....


   
       Πιστεύω βαθιά ότι το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη του τόπου, όλη την περίοδο της Μεταπολίτευσης αλλά και κατά τη διάρκεια της κρίσης, στάθηκε υπεύθυνα απέναντι στον πολίτη. Η Παράταξη, αντιμετώπισε όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα με περίσκεψη και ευθύνη. Δράσαμε ενωτικά, προσπαθήσαμε να ακυρώσουμε τα διλήμματα και τις πολώσεις, να αναιρέσουμε τις άγονες συγκρούσεις και να οδηγήσουμε την Ελλάδα μέσα από μια εθνική συνεργασία σε μια νέα και καλύτερη εποχή.
         Μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την πατρίδα μας και την Παράταξη. Μαζί δίνουμε νέα πνοή στον δημοκρατικό μας χώρο που σήμερα βάλλεται από το συντηρητισμό της Δεξιάς και τον άκρατο λαϊκισμό μιας δήθεν λαϊκής Αριστεράς.
         Μ’ αυτές τις σκέψεις, ζητώ την εμπιστοσύνη σας στην κρίσιμη εκλογική μάχη.
          Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διασφαλίσουμε την εθνική συνεννόηση. »


Δημήτρης Χ. Κωνσταντόπουλος

Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλ/νίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο