Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Εκεί στο Ξηρόμερο News, ακούει κανείς; Κριτική-άποψη του ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΟΥ ΠΕ ΠΕ για το Ιστολόγιό μας

     Για την οικονομία του χώρου διαβάστε ΕΔΩ την κριτική-άποψη του συναδέλφου blogger.

Η άποψή μας :
     Σκοπός μας είναι η προσφορά κοινωνικού έργου, εννοείται όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε και σύμφωνα με τη συνείδησής μας.
  Φιλοσοφία μας είναι η πολυφωνία και ο πλουραλισμός.
   Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεσθε δεν τα θεωρούμε ανήθικα ή πέραν των επιτρεπτών ορίων. Ομολογούμε ότι  ήταν έκπληξη για μας η αντίδραση επισκεπτών μας.
   Εξετάζουμε με σεβασμό..............


   ....κάθε άποψη και προβληματιζόμαστε σε ποιό βαθμό πρέπει να επηρεάσουν τον τρόπο επιλογής των θεμάτων μας.  
   Πάντως  τα  θέματα αυτά δεν τα θεωρούμε "σεξιστικά" αλλά θέματα "ανθρώπινων σχέσεων".

     Σε καμμιά περίπτωση δεν θα επιθυμούσαμε να κρίνουμε τις απόψεις άλλων ιστολογίων, θα τους ευχηθούμε από καρδιάς καλή πορεία στη θάλασσα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης.

    Η αναγνώριση του έργου για τον καθένα από μας,  θα έρθει σε βάθος χρόνου, αν βάλαμε ένα λιθαράκι στον τομέα της ενημέρωσης και του πολιτισμού, αν την αξίζουμε.


27 σχόλια:

  1. Eχω δοκιμάσει στο παρελθόν (το καλοκαίρι που μας πέρασε να αφήσω σχόλια τεκμηριωμένα και καθόλου προσβλητικά για την συνεισφορά της εκλησίας στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας (π.χ. Επανάσταση του 1821 κ.λ.π) αλλά εις μάτην δεν δημοσιευθηκαν ποτέ προφανώς γιατί δεν συνάδουν με το ελληνοχριστανικό πνευμα που εκπνέει το συγκεκριμένο blog.

    Η πολυφωνία είναι άγνωστη στον κουπεπε.
    Αγνοώ εάν το blog αυτό ανήκει σε κάποιον τοπικό ιερέα ή στην κυρία Λουκά(γνωστή θεούσα) αλλά η προστιθεμενη αξία του στο τοπικό γίγμεσθαι είναι μηδέν!!
    Αρτοκλασίες ,ατερμονες συζητήσεις μονολογοι για το καλόγερο Παΐσιο κ.λ.π.

    Ο χριστιανικός ταλιμπανισμός στην περιοχή μας πρέπει να εκλείψει.
    Ο Γιανναράς και ο Ζουράρις δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής(από τις ποιο φτωχές περιοχές της Ελλάδας)

    Αγαπητό Ξηρόμερο News συντάσσομαι ανεπιφύλακτα μαζί σου στην θεματολογία και θα πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου στις σειρήνες της δήθεν ηθικής.

    Το ανθρώπινο σώμα και οι λειτουργίες του(συμπεριλαμβανόμενου του sex) που στην αρχαία Ελλάδα όταν αφέθηκε ελεύθερο απο ενοχές κατάφερε να φιλοξενήσει το πνευμα του περίφημου χρυσού αιώνα δεν μπορέι να γίνεται τον 21ο αιώνα αντικείμενο χλευασμού στο όνομα μιας δήθεν ηθικής.

    Αγαπητο ξηρόμερο νιους συνέχισε την πολυπλευρη ενημέρωση και εύχομαι λι΄γοτερα ποστ με δεκάδες φωτογραφίες από αρτοκλασίες και εσπερινούς!!
    Χρειάζονται κια αυτά αλλά τείνουν να κυριευσουν την ελευθερία του πνευματος.
    Κάποιοι πρέπει να καταλαβουν ότι ο Μεσαίωνας και το βυζάντιο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

    ΥΓ.

    Εάν εγκαλείσαι για την επισκεψιμότητα (αριθμός αναγνωστών) των θεμάτων σεξιστικού(δήθεν) περιέχομένου που χρησιμοποιείς ο κουπεές δεν κρύβει το γεγονός ότι ο μετρητής στον κουπεπέ μετραει κάθε φορά που μπαίνω τον αριθμό 1!!!..δηλαδή μόνο εμένα ποτέ κανένα παραπάνω!!

    Ας αποκαλύψει ο κουπεπές πόσο και ποιοί συναρπαζονται απο τον Γιανναρά, τον Παΐσιο και τους αγιορείτες .

    Εκληση

    Μην προχωρήσεις σε κανενός είδους αυτολογοκρισίας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να αποκαλύψει το κου πε πε πόσοι και ποιοι συναρπάζονται με τον Παϊσιο τον Ζουράρι και τον Γιανναρά. Μάλιστα θα πρότεινα να βάλει και τα απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη και Μακρυγιάννη να δούμε ποιός νεοέλληνας θα τα αντικρούσει.Σίγουρα πάρα πολλοί συναρπάζονται με τους παραπάνω... θα έλεγα το 97% των Ελλήνων απ΄ότι πιστεύει ο φίλος. Το λένε οι μετρήσεις 2000 ετών, είτe στο Μεσαίωνα είτε στο Βυζάντιο είτε στη σημερινή εποχή με τα σύγχρονα PC. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν θα εκριζώσουν ποτέ τις έννοιες του Ελληνοχριστιανικού πνεύματος που τους διακατέχουν στα γονίδιά τους όσες προσπάθειες έσωθεν και έξωθεν γίνουν σήμερα και θα γίνουν και στα επόμενα 2000 χρόνια. Ας φέρουν και άλλους σλαύους, αλβανούς, μογγόλους, μαυρους, ασιάτες και πακιστανούς. Όλοι θα αφομοιωθούν στο Ελληνοχριστιανικό πνεύμα που συνδυάζει αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και ορθοδοξία. Γιαυτό έχουν τρελαθεί φράγκοι λεβαντίνοι ούνοι και αλλόθρησκοι ή αιρετικοί. Το δε αγαπητό Ξηρόμερο news να συνεχίσει έτσι όπως λειτουργεί και πάντα θα είναι πρώτο στις προτιμήσεις της περιοχής και όχι μόνο.Και για τις θρησκευτικές μας παραδόσεις και εκδηλώσεις να γράφει και για γενικά ή παγκόσμια θέματα και για έρωτες και για sex και για όλα. Καλόπιστες κριτικές μπορεί να γίνονται και επιβάλλεται να υπάρχουν αντιδράσεις μερικών αλλά οι εξαιρέσεις κάνουν τον κανόνα λέει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "....να βάλει και τα απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη και Μακρυγιάννη να δούμε ποιός νεοέλληνας θα τα αντικρούσει..."


    Eιδικά του Μακρυγιάννη που ήταν γνωστός τοκογλύφος επι ελληνικής επανάστασης αλλά μας το έκρυβαν τα σχολικά βιβλία...όπως τα σχολικά βιβλία έκρυβαν την θέση της επίσημης εκκλησίας (Φανάρι) η οποία ήταν αφοριστικά αντίθετη στην διακύρηξη της ελληνικής επαναστάσεως το 1821.

    Ισως θα πρέπει να βάλει ο κουπεπές και το γεγονός ότι η αποκήρυξη της ελληνικής επανάστασης έγινε με τον ποιό επίσημο τρόπο ως μη όφειλε...πάνω στην Αγία Τράπεζα.

    Ίσως θα έπρεπε να αναφέρει ο Κουπεπές ότι ο Χριστανισμός σκύλεψε και κανιβάλισε το αρχαίο πνευμα το αθάνατο και το αληθινό όταν κυνήγησε και κατακρεούργησε ότι παρέπεμπε σε αρχαία Ελλάδα(Υπατία, καταστροφή συθέμελα των αρχαίων ναών,μετατροπή της Ακροπολης των Αθηνών σε βασική μετά τρούλου!!! )

    Μιλάμε για σφιχταγκάλιασμα χριστιανικού και Ελληνικού στοιχείου ....μέχρι σημείου θανάτου ....του ελληνικού.

    Επειδή δεν θα το αναφέρει ο Κουπεπές ....ανάφερε το εσύ αγαπητέ άγνωστε ότι απο τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης πολύ έρχονταν στην συνελευσεις της εποχής ..με μεταφραστη επειδή ήταν αρβανίτες και δεν ήξεραν ουτε μια λέξη Ελληνικά(Μυαουλης, Μποτσαρης κ.λ.π.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε ρε ξηρόμερο κάποτε σε θεωρούσαμε αξιόπιστο site . Τώρα μόνο κόντρα και μονόπλευρη πληροφόρηση. Πήρες άξια την κενή θέση του vonitsa news. Κατάντια ξηρόμερο......Αν θες δημοσίευσε το σχόλιο μου αν δεν θες σβηστά όπως πολλά άλλα που δεν δημοσίευσες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξxiromeronews μάλλον ενοχλεί η επιτυχία σας! Το κουπεπε ποιος το ξέρει; Και το κουπεπε δεν ξέρει από σεξολογια; Μάλλον την ξέρει καλύτερα από όλους τους άλλους απλά κρύβεται πίσω από την προσωπιδα που φορά καθημερινά αυτός και οι υπόλοιποι. Όσον αφορά την εκκλησία να μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα γιατί δεν θα έχουν που να κρυφτούν το 90 τοις εκατό των παπάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν μπορω να καταλαβω γιατι πειραχτηκε τοσο πολυ το Κατουνα Κου πε πε?τοσο ηθικο ατομο ειναι ο διαχειρηστης του συγκεκριμενου blog?αγαπητο xiromero news συνεχισε να ανεβαζεις και τετοια θεματα....εξαλλου ενα blog πρεπει να εχει μεγαλη ποικιλια θεματων...και μη μασας....ας τους να λενε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μπορω να καταλαβω γιατι πειραχτηκε τοσο πολυ το Κατουνα Κου πε πε?τοσο ηθικο ατομο ειναι ο διαχειρηστης του συγκεκριμενου blog?αγαπητο xiromero news συνεχισε να ανεβαζεις και τετοια θεματα....εξαλλου ενα blog πρεπει να εχει μεγαλη ποικιλια θεματων...και μη μασας....ας τους να λενε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόση ιστορία ξέρεις φίλε που αποκαλείς τους Έλληνες Αρβανίτες Αλβανούς. Άλλο αλβανοί άλλο αρβανίτες.Η Βόρειος Ήπειρος έχει αλβανούς? Έλληνες έχει και εξισλαμισθέντες Έλληνες. Το Σούλι δεν έκανε πόλεμο με τους τουρκΑΛΒΑΝΟΥΣ των πασάδων?. Ιστορία άλλη δεν θα γραφτεί. Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός λοιπόν και όχι πολιτισμός δωδεκαθειστων που μαζεύονται στον Όλυμπο και περιμένουν να εμφανισθεί ο Δίας. Οι αρχαίοι έλληνες πίστευαν στον ΕΝΑ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Αγνωστο στις
    9 Δεκεμβρίου 2014 - 7:43 μ.μ.

    "...Οι αρχαίοι έλληνες πίστευαν στον ΕΝΑ ΘΕΟ...."

    Σε ποιόν έναν;;.. στον ΔΙΑ;;...στην Αθηνά ;;....στον Απόλλωνα;;...στην Αρτεμη;;

    Σε ποιο ένα;; Σε ποιόν ένα πίστευαν;;

    "αποκαλείς τους Έλληνες Αρβανίτες Αλβανούς"

    O βγάζεις λάθος συμπεράσματα!!
    Κάποιοι(όχι όλοι) δεν μίλαγαν καθόλου ελληνικά διότι δεν ήταν Έλληνες (Μάρκος Μπότσαρης, Μπουμπουλίνα , Μυαούλης κ.λ.π.)

    Καποιοι δεν είχαν καμιά συμετοχή στην Ελληνική επανάσταση (Μακρυγιάννης γνωστός τοκογλύφος) και κάποιοι αποκύρηξαν την Ελληνική Επανασταση ( Πατριαρχείο στην Κωνσταντινουπολη)

    Είναι αφελείς όποιοι περιμένουν το δωδεκάθεο και τον ....Παΐσιο για να τους σώσει.
    Εδώ είναι η κόλαση ...εδώ και ο παράδεισος.

    Θα ήταν ευχής εργο λιγοτερος θρησκευτικός ταλιμπανισμός στα τοπικά blogs .
    Aφήστε τον κουπεπε να το κάνει που έχει το Know How.
    Aσχοληθείτε με τα επίγεια και αφήστε το δόγμα ..."δεν βαριέσαι έτσι το θέλησε ο Λαός"
    Ξυπνηστε ο Νομός μας και η περιοχή μας είναι 200 χρόνια πίσω και η φτωχότερη περιοχή της Ελλάδος και εμείς αναζητούμε τις λύσεις στον Γιανναρά στα θεία και στους Νέοπασόκους δήμαρχους που αυξάνουν 400% τα τέλη.
    Σοβαρευτείτε !!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια είναι πως οι συγκεκριμένες αναρτήσεις με ξάφνιασαν. Συχνά ενημερώνομαι από το Ξηρόμερο news για τα τοπικά νέα. Τα θρησκευτικά γεγονότα καταλαμβάνουν σημαντικό κομμάτι της ιστορίας, της ζωής, της εκφρασής μας οπότε θεωρώ ότι πολύ καλά κανετε και τα δημοσιεύετε όλα αυτά διότι σε αντίθετη περίπτωση εσκεμμένα θα αποκρύπτατε αυτό το κομμάτι της ζωής μας, άρα θα δίνατε σε μας μισή αλήθεια άρα καθόλου αλήθεια... ο φίλος που βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει υπέρ της νεοειδωλολατρίας προφανώς νομίζει ότι έτσι θα αρπαξει καναν ξηρομερίτη και θα τον τρέχει στα βουνά να κανουν δέηση στο Δια... Φιλε αστο δε μασαμε, είμαστε Ελληνάρες και Ορθοδοξοι... κι επειδή προφανώς και θα αρχίσεις πάλι τα ανιστόρητα επιχειρήματγα με μια δόση νεοκουλτούρας και με υβριστικό περιτύλιγμα για κάθε τι χριστιανικό, σου λέω ότι οκ χαλάρωσε: ΔΕΝ σε βγάζει από την αμορφωσιά το να υποστηρίζεις όλες αυτές τις καρακατσουλιές. Νομίζεις πως επειδή λες κάτι διαφορετικό, αυτομάτως θα γίνεις και πιο σημαντικός και θα βγεις από την αφάνεια. Αυταπατάσαι... Αλλωστε παραμένεις "Ανωνυνος".. επαναστάτης του καναπέ και του λαπ τοπ... Ευγε! Κι επειδή προφανώς δεν εχεις και τίποτα άλλο να κανεις (το να μαζεύεις ελιες θα το θεωρείς υποτιμητικό για την μεγάλο πνευμα σου) θα αρχισεις τα μακροσκελή απαντητικά σχόλιά σου... Δεν θα σε ακολουθήσω καθότι λιωμα είμαι από τον καθημερινό μου αγώνα, όπως και όλων των δημιουργικών ανθρώπων της περιοχής μας. Κάτσε, αναπόλησε τα μεγαλεία του παρελθόντος και βρίσε... πιο "Νεοέλληνας" από σενα δεν θα υπάρχει...
    Ξηρόμερο news, απλά θα σου έλεγα πως φυσικά το σάιτ είναι δικό σου, αλλά καταλαβαίνεις πως έχεις στα χέρια σου μια δύναμη μεγάλη: μεταφέρεις ειδήσεις, φωλιάζεις εικόνες στην ψυχή καθε αναγνώστη, ο οποίος στην τελική έχει την ευθύνη. Ομως, γίνεσαι ακόμη κι αν δεν το έχεις πολυκαταλάβει συνδιαμορφωτής του αύριο... Πιο αύριο λοιπόν θες να ζήσεις; Αυτό ίσως είναι το ερώτημα που θα πρέπει να θέτεις πριν προβάλεις οτιδήποτε... Η ευθύνη είναι βαριά... Ισως δεν το ειχες πολυσκεφτεί στην αρχή. Ομως υποθέτω πως δεν θα θες να δεις τα σημερινά παιδιά του Αστακού και του Ξηρομέρου μετά από καμια δεκαριά χρόνια να τρέχουν ημίγυμνα στο βουνό για να πιάσουν τον Δια και τις νεράιδες... κι όλο αυτό τότε θα το ονομάσεις άραγε πολιτισμό φοβούμενο τις δικές σου ερινύες που θα σε κηνυγάνε αφού κι εσύ θα ξέρεις πως έφταιξες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΗΡΟΜΕΡΟnews, μια συμβουλή... κοίταξε να κρατήσεις ένα επίπεδο στα θέματα που προβάλεις... όσοι θέλουν να πάρουν μάτι, αλλιως διαδικτυακό μπανιστήρι, μπορουν κάλλιστα να επισκεφθούν συγκεκριμενα "εξειδικευμένα" site, ύστερα από μια πολύ εύκολη αναζήτηση στο διαδίκτυο. Νομίζω οτι η πλειοψηφία όσων διαβάζουν το Blog, το κάνουν για να μάθουν τα τοπικά νέα και να εκφρασουν (όσο το επιτρέπει η λογοκρισία σου, της οποίας θύμα έχω πέσει κ εγω) τη γνώμη τους για κάποιο θέμα. Το να αναπαράγεις ειδήσεις από μεγαλύτερα blogs πχ newsit, protothema κτλ, σχετικά με σχέσεις, χαιδολογηματα, σεξ, κτλ, πιστεύω οτι δεν προσθετει κάτι παραπάνω στην ποιότητα της ενημέρωσης που προσπαθείς να προσφέρεις ως τοπικό ενημερωτικό blog.
    Όπως και να το κάνουμε ρε Ξηρόμεροnews, δεν "παει" να μου εχεις εικόνες από εορτασμούς σε καποια τοπική Εκκλησία της περιοχής και λιγο πιο πάνω ή παρακάτω να μου πετάς ένα οπίσθιο και να μου λες για τους τρόπους με τους οποίους "φτιάχνεται" μια γυναίκα. Αν μερικοί περιμενουν να μάθουν από το Ξηρόμεροnews πως φτιάχνεται μια γυναικα, τι να πω, ψιλοκαταντια μου ακούγεται.... Όσο γι'αυτούς που βιάζονται να ρίξουν την χολή τους για την Εκκλησια, τους ιερείς, τους εορτασμούς, τον Πατέρα Παισιο και αλλους Αγίους, δυστυχώς φανερώνουν το πνευματικό κενο κ αδιεξοδο στο οποίο βρίσκονται καθως και το πόσο προκατειλημμένοι είναι απέναντι στα θρησκευτικά πιστεύω των συνανθρώπων τους. Πάω στοίχημα οτι είναι οι ίδιοι που καποια άλλη στιγμή θα μιλάνε κ θα προασπίζονται με θέρμη, την δημοκρατία, την ανοχή στη διαφορετικοτητα και τον σεβασμό στα πολιτικά, θρησκευτικά πιστεύω όλων.... μπερδεμένα πραγματα δηλαδή, όπως μπερδεμένα ειναι κ τα πραγματα μεσα στο κεφάλι τους... είναι φαινόμενο της εποχής μας άλλωστε να ειναι ολα αχταρμάς κ η ασυδοσια να κυριαρχεί. Κάπως έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, κρίση ηθικών αξιών κυρίως ζούμε, η οικονομική εξαθλίωση είναι φυσικό επακόλουθο... Μετά μας φταίνε οι άλλοι, οι ξένοι... βλέπεις το να ρίχνουμε το φταίξιμο κ το ανάθεμα στους αλλους, είναι η εύκολη λύση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξηρόμερο news έχεις πέσει στην λακούβα της μονόπλευρης ενημέρωσης. Πιθανώς σε έχει πειράξει η δυναμική αντίπαλου site που σε έχει κερδίσει κατα κράτος στην ενημέρωση για τα τοπικά δημοτικά δρώμενα. Πιθανώς αυτή η στάση σου να έχει να κάνει και με εκδίκηση...............πραγματικά λυπάμαι γιατί είχες ξεφύγει και ήσουν ένα πρότυπο τοπικό site. Τώρα απλά αν θέλει κάποιος να διαβάσει πχ. Την Αυριανή του ξηρό μέτρου θα ανατρέξει σε εσάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποκαλείς μη Έλληνες τη Μπουμπουλίνα, Μπότσαρη, Μιαούλη. Για τη ψυχή της μάνας τους πολέμησαν? Άλλο φιλέλληνες άλλο Έλληνες στη ψυχή και στα γονίδια. Σε λίγο θα μας πεις ότι τα εκατομμυρια των Ελληνων στη Μ. Ασία, Βόρειο Ηπειρο, Ανατολική Ρωμυλία, Παραευξείνιες περιοχές ήταν μογγολοι. ΟΙ ΑΡΧΑΊΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΧ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΠΊΣΤΕΥΑΝ ΣΤΩ ΑΓΝΩΣΤΩ ΘΕΩ. ΚΆΤΙ ΉΞΕΡΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΑΠΌ ΕΣΈΝΑ. Μη πολεμάς την ορθοδοξία το Βυζάντιο και τους αληθινούς επαναστάτες του 1821 . Ο αγώνας ηταν ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ και οχι ταξικός η διεθνιστικός η εθνομηδενιστικος. Τιμη και δοξα στους ήρωες του 1821. Χιλιάδες ιερεις και δεσποτάδες κρεμάστηκαν από Τουρκους η αλλοθρησκους εχθρους . Αφου μιλάς για ΚΩν/πολη πως εχασε τη ζωη του ο εκει πατριαρχης ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ Υ Π Ο Υ Λ Α ΣΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥς. τΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Πατροκοσμα στη Β. Ηπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητό XIROMERONEWS καλά πας. Απ΄το πλήθος αλλά και την ποιότητα των σχολίων φαίνεται ότι έχεις ενδιαφέρον.
    Είναι κατανοητό ότι ένα μπλόγκ δεν μπορεί να βάζει μόνο τοπικά θέματα γιατί τον κόσμο τον ενδιαφέρουν κι άλλα θέματα εΘνικά παγκόσμια κλπ. Εξ΄αλλου κανένας τόπος δεν είναι αποκομμενος κι ανεξάρτητος. Τα κοινωνικά θέματα που βάζεις που φανταζομαι θα διαβαζονται μανιωδώς από άνδρες και γυναίκες, τα θεωρώ εκαιδευτικά,και καλό είναι να μπαίνουν να ανοιγει λίγο το μυαλό να ξεφύγουν οι άνθρωποι απ τον πουριτανισμό τις τύψεις και τις ενοχές για φυσικά πράγματα... Αφήστε τους ταλιμπάν και τους δήθεν ηθικολόγους να φωνάζουν...
    Για τα σχόλια πιστεύω έχετε καταφέρει το αδύνατο, δημοσιεύετε πλήθος σχολίων χωρίς κάθε τρείς και λίγο να σας τραβάει ο εισαγγελέας....
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΘΕΩΡΕΙ ΔΕ ΌΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΨΟΓΟΙ" ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς τον Ανώνυμο των 9:10 μ.μ.

    "....ο φίλος που βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει υπέρ της νεοειδωλολατρίας προφανώς νομίζει ότι έτσι θα αρπαξει καναν ξηρομερίτη και θα τον τρέχει στα βουνά να κανουν δέηση στο Δια... "

    Αυτός που λατρεύει τον ΔΙΑ και το δωδεκάθεο είναι εξίσου επικίνδυνος με τους χριαστιανούς Ταλιμπάν και τους Κουπεπέδες.
    Η περιοχή μας είναι διακόσια χρόνια πίσω, το ποιό φτωχό μέρος της Ελλάδας σχεδόν.
    Τα blogs είναι ερασιτεχνικές προσπάθειες (φιλότιμες)τα οποία πρέπει να επικέντρωνονται στα τοπικά προβλήματα και όχι στις ..αρτοκλασίες.
    Το να βάζει εδώ αναρτήσεις το blog σχετικά το sex ούτε με ενοχλεί ούτε με ενδιαφέρει μιας και τα διαβάζω απο άλλες πηγές.
    Δεν διανοούμαι όμως να σηκώσω το δάχτυλο στο όνομα μιας δήθεν ελληνοχριστιανικής ηθικής.

    Όποιος ενοχλείται απο τις αναρτήσεις του blogeer ας πάει στον Κουπεπέ να διαβάσει Γιανναρά και τις προφητείες του Παΐσιου.Είναι πανεύκολο με ένα escape δραπετεύσεις!!

    "...Φιλε αστο δε μασαμε, είμαστε Ελληνάρες και Ορθοδοξοι... κι επειδή προφανώς και θα αρχίσεις πάλι τα ανιστόρητα επιχειρήματγα με μια δόση νεοκουλτούρας και με υβριστικό περιτύλιγμα για κάθε τι χριστιανικό, σου λέω ότι οκ χαλάρωσε: ΔΕΝ σε βγάζει από την αμορφωσιά το να υποστηρίζεις όλες αυτές τις καρακατσουλιές..."

    Παραληρηματικός λόγος χωρίς αρχή και τέλος.Ακολουθείς "το δογμα" ...πίστευε και μη ερεύνα.
    Χωρίς να ανατρέχεις στις ιστορικές πηγές τι έγινε απο το 300 π.χ. εως το 1821 και μετέπειτα και ξαναγράφεις την ιστορία από την αρχή όπως σε βολεύει.
    Να αφήσεις τα πατερικά κείμενα και να διαβάσεις την ιστορία της Ελλάδας αφού είσαι Ελληναράς.Να μάθεις γιατί το πατριαρχείο αφόρισε επισημότατα την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και έριξε ανάθεμα στον Ρήγα Φεραίο και στην φιλική εταιρία.
    Να μάθεις πως η χριστιανική πίστη επιβλήθηκε ειδικά μετά το 300 μ.χ. στην Ελλάδα. Ισως μάθεις ότι έπνιξε κυριολεκτικά στο αίμα ότι παρέπεμπε σε αρχαία Ελλάδα (ολοκληρωτική καταστροφή αρχαίων μνημείων, σκότωσε όσους έψαχναν τις αλλήθειες στην αρχαία φιλοσοφία(Υπατία).

    "...Κι επειδή προφανώς δεν εχεις και τίποτα άλλο να κανεις (το να μαζεύεις ελιες θα το θεωρείς υποτιμητικό για την μεγάλο πνευμα σου) θα αρχίσεις τα μακροσκελή απαντητικά σχόλιά σου... Δεν θα σε ακολουθήσω καθότι λιωμα είμαι από τον καθημερινό μου αγώνα,..."

    Ποτέ δεν μου άρεσαν τα μελό στο Σινεμά με τον φτωχό Βασιλάκη Καΐλα και τον Νικο Ξανθοπουλο...άσε που δεν θυμάμαι να σου είπα ποιο είναι το επαγγελμά μου...αλλά εσύ πιστός στο θρησκευτικό δόγμα ...όλα τα κατάλαβες!!Τσακάλι σκέτο είσαι!!

    " Ξηρόμερο news, απλά θα σου έλεγα πως φυσικά το σάιτ είναι δικό σου, αλλά καταλαβαίνεις πως έχεις στα χέρια σου μια δύναμη μεγάλη: μεταφέρεις ειδήσεις, φωλιάζεις εικόνες στην ψυχή καθε αναγνώστη, ο οποίος στην τελική έχει την ευθύνη. Ομως, γίνεσαι ακόμη κι αν δεν το έχεις πολυκαταλάβει συνδιαμορφωτής του αύριο... Πιο αύριο λοιπόν θες να ζήσεις;"

    Στην εποχή του ιντερνετ και της ανακάλυψης της σεξουαλικότητας του σώματος σε μικρές ηλικίες(τηλεόραση,ιντερνετ σοσιαλ μηντια)πιστευεις ότι ένα blog αυτο-λογοκρινόμενο νουθετεί ..την ψυχή του κάθε αναγνώστη;
    Tα σκέφτηκες πολύ αυτά πριν τα γράψεις;;

    "...δεν θα θες να δεις τα σημερινά παιδιά του Αστακού και του Ξηρομέρου μετά από καμια δεκαριά χρόνια να τρέχουν ημίγυμνα στο βουνό για να πιάσουν τον Δια και τις νεράιδες..."

    Eγώ ένα ξέρω ότι η τρέλα και ο θρησκευτικός φονταμεταλισμός δεν παλεύται....με τίποτε όμως!!

    ΥΓ
    Γιατί δεν δοκιμάζεις να στείλεις ένα e-mail στα πρωινάδικα της Ελληνικής Τηλεόρασης ;;Eκεί δείχνει περισσότερα ξέκωλα και φαντάζομαι ότι έχουν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από το Ξηρόμερο Νews.Στείλε και εκεί.

    Ευτυχώς και δεν κατάγομαι από το ορεινό ξηρόμερο αλλά απο την παραθαλάσια Βόνιτσα και έτσι δεν θα δω ημίγυμνα παιδιά να ψάχνουν τον Δια στις παρυφές των Ακαρνανικών.


    Η χαζομάρα πάει σύννεφο και δεν μου δίνει πολλές ελπίδες ότι θα πάει μπροστά η περιοχή!!
    Ισως η Βονιτσα να την γλυτώσει γιατί είναι λίγο μακρύτερα απο την Κατούνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι αυτό που αναφέρεται για τη μη δημοσίευση σχολίων και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται..Έχω δεί να δημοσιεύετε σχόλια αρνητικά για το μπλόγκ σας και απορώ τι συμβαίνει τελικά? Είναι πράγματι υβριστικά και με αναπόδεικτες κατηγορίες όσα δεν δημοσιεύεται? Θα είχε ενδιαφέρον αν κάποιος σχολιαστής ζητούσε να δημοσιευτεί το σχόλιό του ως άρθρο, όσο γίνεται, όπου θα εξηγείται γιατί δεν μπορεί να δημοσιευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Ανώνυμο στις 10 Δεκεμβρίου 2014 - 9:12 π.μ.

    "..Αποκαλείς μη Έλληνες τη Μπουμπουλίνα, Μπότσαρη, Μιαούλη.."

    Και οι τρεις τους πολέμησαν με πάθος τον τουρκο κατακτητή αλλά θα σε στενοχωρήσω... δεν ήξεραν καθόλου ελληνικά!!
    Στις διαθφορες συνελεύσεις προσέρχονταν με ...μεταφραστή.
    Το πάθος που τους ένωνε ήταν να αποτινάξουν την τούρκικη σκλαβιά είτε ήταν αρβανίτες είτε ήταν... Σλάβοι.

    "....ΟΙ ΑΡΧΑΊΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΧ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΠΊΣΤΕΥΑΝ ΣΤΩ ΑΓΝΩΣΤΩ ΘΕΩ. ΚΆΤΙ ΉΞΕΡΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΑΠΌ ΕΣΈΝΑ..."

    Έχεις ακούσει κάτι για Δία , για Αθηνά ...για Απόλλωνα;;
    Πήρε κάτι το αυτί σου.

    Οι αρχαίοι φιλόσοφοι δεν μιλούσαν για παράδεισο και κόλαση ,ούτε για το σώμα που αμαρτάνει...άσε που θεωρούσαν φυσιολογικό να συμβιώνουν με τους μαθητές τους στην ίδια ...κλίνη!!

    Βλέπεις κάποιες αναλογίες στον αρχαίο φιλοσοφικό λόγο με τον χριστιανικό ...διότι εγώ δεν βλέπω;;

    "..Αφου μιλάς για ΚΩν/πολη πως εχασε τη ζωη του ο εκει πατριαρχης ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ Υ Π Ο Υ Λ Α ΣΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥς..."

    Mήπως γνωρίζεις γιατί ο αφορισμός της Ελληνικής επανάστασης απο το Πατριαρχείο δεν έγινε τυπικά μέ κάποια γραπτή οδηγία (οπότε θα μπορούσαμε να πουμε ότι προέρχονταν απο εκβιασμό του Σουλτάνου ) ...αλλά με κάθε επισημότητα και λαμπροτητα με ορκο τιμής πάνω στην Αγία Τράπεζα;;

    Mήπως γνωρίζεις την επίσημη στάση της εκλησίας (Πατριαρχείο) απέναντι στην Φιλική εταιρία και το Ρήγα Φεραίο;;

    Mήπως γνωρίζεις γιατί ο Πατρο Κοσμάς έριξε ανάθεμα στην περιοχή;;

    Δεν παραγνωρίζω ότι πολλοί από τον κλήρο συμμετείχαν με σθένος στην Ελληνική Επανάσταση (Παπαφλέσσας) αλλά μην γνωρίζεις τι έλεγε η επίσημη εκκλησία για τον Ππαφλέσσα;;

    Eίμια εναντίον οποιαδήποτε φανατικού φανατισμού ( είτε λέγεται χριστιανικός είτε λέγεται δωδεκάθεο έίτε όπως λέγεται)

    Αυτό που ζούμε καθημερινά είναι η κόλαση και ο παράδεισος ...για αυτά θα πρέπει να προνοούμε.

    Για τα μετά τον θάνατο φαντάζομαι θα υπάρχει πολύ δουλειά "εκεί ψηλά" .Ακόμα και εάν δεν πετύχουμε στα τεστ εισαγωγής του παραδείσου θα υπάρξουν ευκαιρίες και για εκείνο τον παράδεισο που οικοδόμησε ο Βουδας , ο Αλλαχ κ.λ.π.
    Με το δεδομένο ότι μολις το ένα δέκατο του πλυθυσμού της γης είναι χριστιανικό (και οι ορθόδοξοι ακόμα λιγότερο)φαντάζομαι ότι θα υπάρχει προνοια και για τα υπόλοιπα 9/10 της γης που δεν ασπαστηκαν τον χριστιανισμό και οι καλοί θα έχουν θέση στον επουράνιο Παράδεισο.
    Εξάλλου η ορθοδοξία είναι γεμάτη από εταίρες που ασπάστηκαν πολύ αργότερα τον χριστιανισμό και έγιναν ...αυτοκρατειρες(θεοδώρα)
    Το βασικό είναι η μετάνοια ...και νομίζω την έχουμε όλοι μας ..και εγώ φυσικά ....αλλά πολύ απο εμάς την φυλάμε για αργότερα.

    Οπως λέει και το τραγουδάκι...
    "εάν δεν αμαρτήσεις
    πως θες να μετανοήσεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πατροκοσμας σε πολλες περιοχες έριξε αναθηματα. Γενικοτητες γραφεις και δεν απαντας πουθενα και υπεκφευγεις (νομιζεις)να φανερωσεις ΠΟΙΟΙ προδωσαν Πατριαρχη Κων/πολης τους τουρκους και Πατροκοσμα στος αλβανους. Δεν απαντας? Αφου τα ξερεις όλα. Αλλοιως ασε το κουπεπε να μας τα λεει και μη το αντιπαλευεις.Χωρις εκκλησια και ορθοδοξια δεν θα αντεχε ο Ελληνισμος 400 χρονια σκλαβιας. Λαθη εκαναν και κανουν οι της ηγεσιας της Εκκλησιας και ιερεις, αλλα αλλοιμονο να μη εκαναν λαθη.Στον αγωνα του 21 η εκκλησια πραγματι ειχε αμφιβολιες στην αρχη προς τη φιλικη, που μιλουσε οτι θα βοηθησει η Ρωσσια. Ειχε το δικαιολογημενο φοβο να χαθουν ελληνικες ορθοδοξες ψυχες οπως με τα ΟΡΛΩΦΙΚΑ. Να διαβασεις ιστορια. και καλα χριστουγεννα με κατανυξη μετανοια και μεταλαβια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ανώνυμο 10 Δεκεμβρίου 2014 - 10:14 π.μ.
    Ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για κάθε έναν όπως εσύ που προσπαθεί να το παιξει κουλτουριάρης και διαφορετικός έχω διαβάσει αρκετή ελληνική ιστορία, οπότε αυτάς τις μπαρουφες πες τες σε κάναν ημιμαθή... Αλλωστε έχεις πολλους που μπορείς να επηρεάσεις. Το απαντητικό σου σχόλιο τελικά με δικαίωσε σε όλα τα σημεία... Δεν ξέρω ποιος είσαι, ήξερα όμως ακριβώς πώς θα απάντήσεις!Διάβασε πάλι τι σου έγραψα και θα δεις! Ξέρεις γιατί; Διότι σας έχουν μαθει να αντιδράτε έτσι... είσαι θύμα, απόλυτα ελέγχόμενο από όσους θέλουν να διαλύσουν εντελώς αυτή τη χώρα, κι ας πιστεύεις το ακριβώς αντίθετο. Μάζα θα σε κάνουν μαζί με όλους τους άλλους. κι ως μάζα θα σε ελεγχουν αφού θα σου δίνουν λίγη σάρκα να χαίρεσαι (γι' αυτό κι υποστηρίζεις όλα αυτά τα δημοσιεύματα)- εξού και η σαρκολατρία της εποχής μας και η πολύ βλακεία για να καλύπτεις τα πάθη σου... Και μιας και είδαι κοντά στη θάλασσα... μια μικρή συμβουλή: Ρίξε καμιά βουτιά όσο μπορείς πιο γρήγορα. Μην φοβάσαι δύο πραγματα μπορεί να συμβούν:
    1ον Να δεις τον Ποσειδώνα οπότε θα επιβεβαιωθείς και θα ξέρεις πως βαδίζεις τον δρόμο της αλήθειας!!!! (οκ δεν πρόκειται το ξέρεις κι εσύ αλλά για να το σιγουρέψεις το λέω)
    2ον Να τσιτώσει το δερματάκι... και να καταλάβεις την πραγματικότητα και το τι κρυβεται πίσω από όλα αυτά τα νεωειδωλολατρικά...
    Σε κάθε περίπτωση η βουτιά θα σε οφελήσει... οπότε ΕΦΥΓΕΕΕΕΣ!!!
    Αγαπητό Ξηρόμερο news, όπως κατάλαβες για μένα τουλάχιστον αλλά νομίζω και για όλους όσους αντέδρασαν, το θέμα δεν είναι αν έδειξες ή όχι ένα "πιασάρικο ροζ" δημοσίευμα. Αλλωστε - σωστά το είπε ο φίλος με τον οποίο "κοντράρομαι" - γεμάτο είναι το νετ και τα πρωινάδικα από τετοια. Το θέμα είναι (και η αντίδραση) να μην αφήσουμε άλλο τη γύμνια και τη σαρκολατρία να μας απομακρύνει κι άλλο από όλα τα ωραία της φυλής και της πίστης μας. αυτό προσπαθούν να πετύχουν. Κι έχουν το λόγο τους... Πώς αλλιώς θα μας πάρουν κι ό,τι έχει απομείνει;; Σαν την εξάρτηση από τα ναρκωτικά ένα πράγμα... Μας εθίζουν, παρακαλάμε για λίγη δόση (πραγματική ή εικονικη) σεξ και μετά δεν πειράζει, ό,τι κι αν μας συμβαίνει είμαστε εντάξει... Μην συμβάλεις λοιπόν κι εσύ με τετοια δημοσιεύματα σε όλη αυτη την προσπάθεια υποδούλωσης του Νεοέλληνα... Τραβηγμένα τα όσα γράφω;;; Η πραγματικότητα όμως νομίζω με επιβεβαιώνει... Θα συμβάλλεις κι εσύ στον περαιτέρω εθισμό;; θα παίξεις το παιχνίδι τους; Εκει ειναι το θέμα μας... Για βα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ νόσος εδώ μέσα ! ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ. Το υγιές και το ωφέλιμο για τον άνθρωπο και την κοινωνία είναι το μέτρο. Βέβαια ο καθένας μπορεί να ζήσει με το δικό του τρόπο χωρίς να ενοχλεί τους άλλους. Το να νομίζει κάποιος ότι αυτός κατανοεί περισσότερα καινα θέλει να επιβάλλει τις απόψεις του στους άλλους σώνει και καλά είναι αρρώστια ... Εγώ θα σου πρότεινα xiromeronews κάνε τη δουλειά σου και μη δίνεις το λόγο σε κάθε ακραίο... ας πούνε τις απόψεις τους εκεί που θέλουν να τους ακούσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. XIROMERONEWS ΑΠΌ ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΒΓΉΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΆΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ Ν ΑΚΟΥΣΕΙ

    ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aγαπητέ ανώνυμε που άφησες το σχόλιο στις 4:03 μ.μ.
    Σαν ουδέτερος παρατηρητής στην διαμάχη σου με των θολο-κουλταριάρη ΄θα ήθελα να είμαι με το μέρος σου αλλά με αυτά που γράφεις με κάνει να διατηρώ την ουδετερότητά μου.

    Αφού τον περνάς γενεές δεκατέσσερις χωρίς να λες τίποτε τεκμηριωμένο του λες να πας να κάνει ...βουτιά και να συναντήσει τον ...Ποσειδώνα.

    Και καλά αυτό... λες όμως παρακάτω ότι
    "... το θέμα δεν είναι αν έδειξες ή όχι ένα "πιασάρικο ροζ" δημοσίευμα."......
    και λίγο παρακάτω του λες
    "...Μην συμβάλεις λοιπόν κι εσύ με τέτοια δημοσιεύματα σε όλη αυτη την προσπάθεια υποδούλωσης του Νεοέλληνα..."

    Εγώ τουλάχιστον διακρίνω μια τρικυμία εν κρανίω...εσωτερικά ουτε που ξέρεις τι σου γίνεται.
    Πιθανολογώ ότι είσαι ο κουπεπες φαίνεται από το γραφικό χαρακτήρα.

    Μα τι νερό πίνουν ήθελα να ήξερα εκεί στην κατούνα και μεταμορφώνονται άλλοι σε θεούσες-blogger και άλλοι σε blogger που άμα δουν μπουλτόζα την φωτογραφίζει και την παροσυιάζει στο blog του ως πρωτοποριακό έργο του ...Αποστολάκη;;

    Θα ήθελα πολύ να έρθω αγαπητή θεούσα να έρθω να σε γνωρίσω από κοντά ....αλλά σκιάζομαι .

    Κατά τα άλλα ειλικρινά δικός σου

    Ενας Μοναστηρακιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ ανώνυμε 8:23
    προφανώς και δεν διάβασες προσεχτικά το κείμενο γιαν α διακρίνεις το ύφος και το τι τελικά ήθελα να πω στον θολο - κουλτουριάρη φίλο μας.
    1ον Φυσικά και δεν θα μπω στη διασικασία να αντιπαρατεθώ με επιχειρήματα έναντι κάθε τρελής ιδέας που λέγεται ανώνυμα εδω μέσα. οχι πως υποτιμώ κάποιον, απλώς δεν θα πέσω στην παγίδα τους. Αυτό είναι που επιδιώκουν. Σε κάθε ευκαιρία στέλνουν ένα υβριστικό κείμενο για την ιστορία, για την εκκλησία για όλα αυτά και μετά περιμένουν να απαντήσει καποιος για να πουν τις όποιες ιδέες κανοντας την προπαγάνδα τους για τη νεοιδωλολατρία. Κι αυτό στο λέω με σιγουριά διότι και οι σπουδές μου αλλά και η εοαγγελματική μου δραστηριότητα μου το έχει καταδείξει.. Γι' αυτό και δεν απαντάω στα όποια ανιστόριτα (με περιτύλιγμα αλήθειας) λέγονται.
    2ον Θα σε στενοχωρήσω: Δεν είμαι από την Κατούνα... Τη συμπαθώ όμως διότι έχει τη δική της ιστορία και τη δική της προσφορά στον τόπο μας, αλλά όχι δεν είμαι απο εκεί για να έχω επηρεαστεί από ότιδήποτε. (μάλλον αυτό υπονοείς)
    3ον Στον ηλεκτρονικό τρόπο γραφείς δεν μπορείς διακρίνεις τον γραφικό μου χαρακτήρα - Προφανώς εννοείς τον ύφος γραφής που αποπνέει το κείμενο. Δεν πειράζει - το κατάλαβα. Ομως μη μου μιλάς για συγχυση...
    4ον Ελπίζω να ελυσα κάποιες απορίες. Βέβαια η ταμπέλα "θεούσα" που μου κόλησες δεν τιμά εσένα. Πρώτον διότι δεν μπορείς να διακρίνεις ούτε καν το φύλο μου και δεύτερον διότι η ταμπέλα αυτή δείχνει και τη διάθεσή σου προς το θέμα κι ας λες το αντίθετο στην αρχή του σχολίου σου.
    Και φυσικά θα σου/ σας πω κατι τελευταίο διότι δεν πρόκειται να συνεχίσω το θεμα αυτό άλλο: Πλανάσθε όσοι έχετε την άποψη ότι όποιος πιστεύει και προσπαθεί να εφαρμόσει ορθόδοξες αρχές και πιστέυω είναι "θεούσος", "αμόρφωτος", "παλιομοδίτης" κτλ... και δήθεν όποιος βρίζει την εκκλησία και υποστηρίζει τα ροζ δημοσιεύματα είναι "κουλτουριάρης", "ψαγμένος", "μοντέρνος"... Και ψαγμένοι και μορφωμένοι (ελπίζουμε - όσο μπορούμε) παλεύουμε να είμαστε!
    Να είστε όλοι καλα΄... Ξηρόμερο news καλή δύναμη και συνέχεια στην προσπάθεια, ευχαριστώ που φιλοξένησες την άποψή μου. Χαίρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "...Φυσικά και δεν θα μπω στη διασικασία να αντιπαρατεθώ με επιχειρήματα..."

    Άλαλα τα χείλη των ασεβών!!

    ΥΓ
    Δεν παλεύεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φυσικά και δεν παλεύομαι... οπότε τώρα που το κατάλαβες μάζεψε τους χιτώνες σου και άντε στα κορφοβούνια να αναπέμψεις δεήσεις στον Δια... Ασε εμας τους "θεούσους" να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με τον παραδοσιακό μας τρόπο, τη μετάνοια, την αγάπη και τη Θεία Κοινωνία..! Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "...που το κατάλαβες μάζεψε τους χιτώνες σου και άντε στα κορφοβούνια να αναπέμψεις δεήσεις στον Δια... Ασε εμας τους "θεούσους" να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με τον παραδοσιακό μας τρόπο, τη μετάνοια, την αγάπη και τη Θεία Κοινωνία..."

    "Ειδωλολατρία οποιος πιστευει στον ΔΙΑ ειδωλολατρης και ο χριστιανος ταλιμπανιστής που κάνει υποδείξεις τι θα δημοσιευει το κάθε blog.

    Kανένας δεν σε εμπόδισε εμποδισε να μετέχεις τον θείων μυστηρίων.
    Εμποδίζω τον χριστιανικό ειδωλολατρισμό να σηκώνει το χέρι και να νουθετεί την πληροφόρηση των blogs στο όνομα ηθικής και παρακμής.

    Εισέβαλες στον χώρο μου (αυτό της ανάγκης πληροφόρησης) όχι εγώ στον δικό σου.

    Επιμένεις να αποκαλείς ειδωλολάτρες αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί σου.Μιλάς για ΔΙΑ όταν ο συνομηλητής σου σου λέει ότι τον απασχολούν τα εγκόσμια και τα εγκοσμια δεν διορθώνονται με νηστεία και προσευχή.
    Σου λέω ότι είμαστε 200 χρόνια πίσω και μου λες ότι οφειλεται στην απομακρυνση απο τον θεό....τότε ας προσκοληθούμε στο θεό των κινέζων των ιαπώνων των Ινδών γιατί εκεί τραβούν μπροστά και εσεί ψάχνεις στις αλήθειες σου στο Βυζάντιο.

    Ψαξε τις αλήθειες σου όπου θες ...το blog μην το ενοχλείς με το τι θα βάζει σαν θεματολογία και ποσο απομακρυσμένη θα είναι η θεματολογία από τα θέματα της ορθοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προς ανώνυμο 3.30...πατριώτη ΧΑΛΑΡΩΣΕ... από ποτέ το blog είναι χώρος σου κ οχι χώρος και των αλλων... πες μου οτι δεν ανήκεις σε εκείνους τους "προοδευτικούς" κ "δημοκρατες" που δεν ανέχονται κ δεν σεβονται τη διαφορετικη από τη δική τους άποψη...
    πατριώτη, για τους Κινέζους, μας ειπες να ασχοληθούμε... Δεν μας λες κ κάτι για τους Ρώσους, που ειναι και πιο κοντά από τους Κινέζους κ τους Ιάπωνες... ποιος να τρέχει κατω εκεί... α ξέχασα, οι Ρώσοι είναι Ορθδοξοι Χριστιανοί (κατ' εσέ, χριστιανοί ειδωλολάτρες...), οποτε δεν πιάνονται... άσε μας πατριώτη.... πηξαμε θολοκουλτουριαραιους.....
    φιλε αυτή ειναι η Ελλαδα μας, εχει κ πολλα στραβά αλλά εχει κ έναν θησαυρό που λέγεται Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη κ τη βοηθά να στέκει ακόμη στα πόδια της, παρ'ολα τα δεινα τα οποια εχει υποστει ΝΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ξεπεσε πνευματικα κ ηθικά. Ο οικονομικός μαρασμός ηταν επακόλουθο της έπαρσης, του υπερκαταναλωτισμου κ του άκρατου υλισμού που επικρατούσε.... Θεός μόνο το χρήμα ηταν για κάποιους... ούτε καν ο Δίας σου...οποτε τα υπόλοιπα που λες ειναι για εσωτερική κατανάλωση... αν η Ελλαδα δεν είχε αυτή την πίστη ζωντανή, δυστυχώς θα ηταν οχι μόνο διακόσια, αλλά +400 χρόνια πίσω, εσένα μπορεί να σε έλεγαν Mohammed κ τώρα να έγραφες σε ένα blog, κατηγορώντας τους άπιστους Χριστιανούς... για έξυπνο σε κόβω... οποτε θα κατάλαβες τι εννοώ με τα προηγούμενα... άντε Καλα Χριστούγεννα σε όλους κ χαλαρώστε λιγο με τα θρησκευτικά πιστεύω των αλλων κ με τους χαρακτηρισμούς... μη τα ασπαζεστε αν σας κανει (φαινομενικά) να νοιώθετε καλύτερα, αλλά μην τα ειρωνευεστε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο